02 dec Even voorstellen! Roy van der Wiel

Over Roy van der Wiel

Roy van der Wiel is als adviseur verbonden aan Strataego Advies in Eindhoven. Dit is een advieskantoor dat gespecialiseerd is in advisering op fiscaal en juridisch gebied.

Roy legt zich met name toe op de juridische advisering en aanverwante bedrijfsondersteuning van MKB-ondernemers en particulieren. Roy onderscheidt zich van anderen door zijn begrijpelijke adviezen. Roy gaat te werk met een ‘no-nonsense-mentaliteit’ en spreekt de taal van de cliënt.

Anderen over Roy van der Wiel:

“Gisteren hebben we voor de tweede keer in twee verschillende zaken overleg gehad met Roy van der Wiel. De manier waarop we benaderd worden, de kennis van zaken die duidelijk aanwezig is, zorgt ervoor dat we ons echt geholpen voelden met goed advies. Ook de nazorg is meer dan prima. Wij vinden hen een echte aanrader voor hulp in juridische situaties. Roy, wederom dank voor je hulp”.

“Goede, snelle en vriendelijke service. Strataego Advies Eindhoven bedankt voor het beoordelen van het arbeidscontract van mijn partner en de tips betreft het onderhandelen”.

Opleiding

Tussen 2011-2015 studeerde Roy Nederlands recht aan de Hogeschool in Tilburg. Roy behaalde in 2015 zijn Bachelor of Laws (LL.B.) in Nederlands recht. Het programma bestond onder andere uit: arbeidsrecht, bestuursrecht, beslag- en executierecht, verbintenissenrecht, insolventierecht en strafrecht.

In 2015 maakte Roy de overstap naar de Universiteit in Maastricht voor het behalen van zijn Master of Laws (LL.M.) in Nederlands recht, met de specialisatie privaatrecht. Het privaatrecht houdt zich in beginsel bezig met de verhouding tussen burgers onderling. Roy specialiseert zich onder andere in de rechtsgebieden: verbintenissenrecht, burgerlijk procesrecht, goederenrecht, consumentenrecht en aansprakelijkheidsrecht.

Roy is sinds 2013 lid van de Nederlandse Juristenvereniging.

Persoonlijk

Roy is in Deventer geboren en verhuisde op jonge leeftijd naar het Zuiden van Brabant. Tegenwoordig woont Roy in Deurne. In zijn vrije tijd doet hij graag aan sport, met name fitness en boksen. Roy kijkt graag films en documentaires. Daarnaast gaat hij graag op reis, waarbij Amerika, Spanje, Italië en Noorwegen zijn meest favoriete bestemmingen zijn.

roy-van-der-wiel-strataego-advies-eindhoven

 

Geen reactie's

Geef een reactie