administratie
Uw administratie verzorgen wij voor een vast bedrag per maand. Vraag een gratis offerte aan en ervaar hoe wij het verschil maken.
Plan kosteloos adviesgesprek
Loonadministratie
De verloning (loonstrook & loonaangifte) verzorgen wij met het nieuwste softwareprogramma. U heeft realtime inzicht in uw administratie.
Gratis adviesgesprek
Previous
Next

Wilt u minder tijd besteden aan de administratieve rompslomp van uw bedrijf? Kies dan voor ons administratiekantoor in Eindhoven. Wij automatiseren een groot deel van uw administratie. Strataego Advies verzorgt de financiële administratie en de salarisadministratie. Daarnaast geven wij financieel- en fiscaal advies en verzorgen belastingaangiften. Offerte ontvangen? Vul het contactformulier in of bel ons direct op het telefoonnummer 040-3041460. Wij staan u graag te woord. 

Financiële administratie

Uw boekhouding is de basis van elk bedrijf. Uw financiële administratie geeft u het financieel inzicht dat nodig is om de juiste beslissingen te kunnen nemen. Strataego Advies is gespecialiseerd in het voeren van een efficiënte administratie, het verlenen van fiscaal en financieel advies. Wij werken met Exact Online. U heeft via ons dashboard overal en altijd toegang tot uw administratie. Wij zorgen ervoor dat uw administratie compleet is en tijdig wordt voldaan aan alle fiscale verplichtingen, zoals onder andere de aangiften omzetbelasting en de aangifte vennootschapsbelasting.

Administratie

U bent welkom voor een gratis adviesgesprek op ons kantoor aan de Stratumsedijk 6 in Eindhoven.
We hebben namelijk oprechte interesse in wie u bent en willen u graag leren kennen. Want alleen dan kunnen we u helpen en een advies geven dat écht bij uw persoonlijke situatie en wensen past.

Salarisadministratie

De salarissen van u en uw medewerkers wilt u tijdig betalen aan de hand van een correcte berekening. Strataego Advies verzorgt de salarisadministratie voor een groot aantal ondernemingen en administratiekantoren. Of u nu één loonstrook per maand nodig heeft of loonstroken voor honderd medewerkers, u bent bij ons op het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat het loonstrookje tijdig wordt ontvangen. Uiteraard verzorgen wij ook de aangifte bij de belastingdienst en aanmelding bij uw pensioenfonds en verzekeraar.

Online boekhouden & factureren

Het online boekhouden en factureren neemt een steeds prominentere rol in binnen de administratieve dienstverlening. Zo ook binnen Strataego Advies. Wij stellen u in staat om 24/7 inzicht te hebben in uw online boekhouding. Tevens kunt u alle facturen digitaal ontvangen en zelf aan uw debiteuren versturen via het programma. Alle bankzaken koppelen we met het boekhoudpakket, zodat u realtime inzicht heeft in uw administratie. Onze complete dienstverlening bieden wij aan voor een vast bedrag per maand!

✅ Inclusief Online Boekhoudmodule Exact Online
✅ Aangifte IB
✅ Aangiften BTW/omzetbelasting per kwartaal
✅ Verzorgen jaarcijfers/publicatiebalans
✅ Bespreking van cijfers en resultaten per kwartaal
✅ Inclusief een pro actief belastingadvies

Wij werken met Exact Online, een online boekhoudprogramma. Met Exact Online boekhouden kunt u altijd en overal zien hoe uw bedrijf er financieel voorstaat. Exact boekhouding is helder, transparant en scheelt een hoop administratie en belasting ‘gedoe’. Zo houden we meer tijd over om u te ondersteunen bij het ondernemen.

Als werkgever wilt u direct inzicht in uw arbeidsvoorwaarden, verlof- en verzuimregistratie, werkgevers- en werknemersdossier en salarisadministratie op het moment dat het u schikt. Niet alleen voor uw inzicht, ook om bijvoorbeeld uw stakeholders (zoals verzekeraars of uw CFO) te voorzien van de juiste informatie. En dat allemaal het liefst centraal in één overzicht. De salarisadministrateurs van Strataego Advies bieden u een platform waarbinnen u alle personele zaken in kunt bijhouden en regelen.

Samen met u zoeken we naar het beste advies. Of u nu dga bent bij een mkb-onderneming of ZZP’er, onze adviseurs staan u graag bij. De kracht van onze organisatie is dat we fullservice dienstverlening bieden. Wij zorgen ervoor dat uw jaarcijfers op de juiste wijze worden samengesteld, helpen u bij het digitaliseren en inrichten van uw administratie, zorgen ervoor dat u aan wettelijke verplichtingen voldoet en benutten samen met u de groeikansen voor uw onderneming. Pro actief fiscaal advies voor ondernemers.

Bedrijfsadvies

Elke ondernemer is weer anders. Elk bedrijf heeft weer ander advies nodig. Een ondernemer is daarom vaak lastig in een hokje te plaatsen en bedrijfsadvies dus ook. Dat is elke keer weer anders. Bij ons begint bedrijfsadvies dan ook met elkaar leren kennen. Zowel zakelijk als privé. Pas dan kunnen we bedrijfsadvies op maat geven. 

Onze bedrijfsadviseurs gaan eerst met u in overleg om er achter te komen wie de persoon achter de onderneming is. Wat zijn de drijfveren van deze ondernemer, hoe staat hij of zij in het leven. Nadat we elkaar beter hebben leren kennen vindt de analyse van het probleem plaats. Zowel strategische, bedrijfseconomische en organisatorische probleemstellingen worden door ons behandeld, geanalyseerd en omgezet in een concreet advies. Samen, heel duidelijk, toekomstgericht en pro actief. 

Hoe we te werk gaan..

Opzoek naar een administratiekantoor? Kom snel in contact met onze specialisten. Wij beschikken over veel ervaring. Lees hoe wij te we te werk gaan..

Het voeren van een gedegen administratie is geen simpele druk op de knop, maar het resultaat van een gedegen inventarisatie van uw wensen en mogelijkheden. We zetten belangrijke aspecten samen met u op een rij. Wij nemen hiervoor de tijd in het eerste kennismakingsgesprek dat altijd volledig gratis en vrijblijvend is. U zit nergens aan vast!

Als het tussen u en de adviseur ‘klikt’ en wij u goed van dienst kunnen zijn, dan ontvangt u van ons een passend voorstel voor het verzorgen van uw financiële administratie en/of salarisadministratie. Wij hechten daarbij meer belang aan een realistische benadering van de mogelijkheden dan aan het scheppen van te hoge verwachtingen. Als u zich hierin kunt vinden, dan gaan we voortvarend met de advisering en begeleiding aan de slag. Dat is het uitgangspunt van onze heldere dienstverlening. 

Vanaf dit moment ontzorgen wij u en zorgen dat alles van a tot z geregeld is. Uw financiële en fiscale zaken handelen wij snel en goed af. Deze actieve werkwijze heeft zich inmiddels ruimschoots bewezen. Lees hier de reviews van mensen die u voor gingen.

Voor, tijdens en na de het adviestraject zijn wij graag uw aanspreekpunt. Onze samenwerking levert al lange tijd uitsluitend tevreden ­klanten op. Voor onze klanten zetten wij dat ene stapje extra dat nu juist in veel zaken het verschil maakt. Uw zaak is bij ons in goede handen.

Gratis kennismaking

Hulp nodig bij het verzorgen van uw administratie en/of salarisadministratie? Vul dan het contactformulier in of neem direct contact met ons op door te bellen naar 040 3041460. Wij ontvangen u graag op ons kantoor voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Gratis 1ste advies

 #Gratis eerste advies
 #Financieel advies
 #Fiscaal advies
 #Juridisch advies
 #Notarieel advies
 Betrokken adviseurs, ook buiten reguliere kantoortijden.