administratie
Uw administratie verzorgen wij voor een vast bedrag per maand. Vraag een gratis offerte aan en ervaar hoe wij het verschil maken.
Plan kosteloos adviesgesprek
Loonadministratie
De verloning (loonstrook & loonaangifte) verzorgen wij met het nieuwste softwareprogramma. U heeft realtime inzicht in uw administratie.
Gratis adviesgesprek
Previous
Next

Wilt u minder tijd besteden aan de administratieve rompslomp van uw bedrijf? Kies dan voor ons administratiekantoor in Eindhoven. Wij automatiseren een groot deel van uw administratie. Strataego Advies verzorgt de financiële administratie en de salarisadministratie. Daarnaast geven wij financieel- en fiscaal advies en verzorgen belastingaangiften. Offerte ontvangen? Vul het contactformulier in of bel ons direct op het telefoonnummer 040-3041460. Wij staan u graag te woord. 

Financiële administratie

Uw boekhouding is de basis van elk bedrijf. Uw financiële administratie geeft u het financieel inzicht dat nodig is om de juiste beslissingen te kunnen nemen. Strataego Advies Eindhoven is gespecialiseerd in het voeren van een efficiënte administratie, het verlenen van fiscaal advies en financieel advies. Wij werken met Exact Online. U heeft via ons dashboard overal en altijd toegang tot uw administratie. Wij zorgen ervoor dat uw administratie compleet is en tijdig wordt voldaan aan alle fiscale verplichtingen, zoals onder andere de aangiften omzetbelasting en de aangifte vennootschapsbelasting.

Administratie uitbesteden?

U bent welkom voor een gratis adviesgesprek op ons kantoor aan de Stratumsedijk 6 in Eindhoven.
We hebben namelijk oprechte interesse in wie u bent en willen u graag leren kennen. Want alleen dan kunnen we u helpen en een advies geven dat écht bij uw persoonlijke situatie en wensen past.

Salarisadministratie

De salarissen van u en uw medewerkers wilt u tijdig betalen aan de hand van een correcte berekening. Strataego Advies verzorgt de salarisadministratie voor een groot aantal ondernemingen en kleinere administratiekantoren. Of u nu één loonstrook per maand nodig heeft of loonstroken voor honderd medewerkers, u bent bij ons op het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat het loonstrookje tijdig wordt ontvangen. Uiteraard verzorgen wij ook de aangifte bij de belastingdienst en als u dit wenst ook de aanmelding bij het juiste pensioenfonds of verzekeraar.

Online boekhouden & factureren

Het online boekhouden en factureren neemt een steeds prominentere rol in binnen de administratieve dienstverlening. Zo ook binnen Strataego Advies. Wij stellen u in staat om 24/7 inzicht te hebben in uw online boekhouding. Tevens kunt u alle facturen digitaal ontvangen en zelf aan uw debiteuren versturen via het programma. Alle bankzaken koppelen we met het boekhoudpakket, zodat u realtime inzicht heeft in uw administratie. Onze complete dienstverlening bieden wij aan voor een vast bedrag per maand!

Bedrijfsadvies

Elke ondernemer is weer anders. Elk bedrijf heeft weer ander advies nodig. Een ondernemer is daarom vaak lastig in een hokje te plaatsen en bedrijfsadvies dus ook. Dat is elke keer weer anders. Bij ons begint bedrijfsadvies dan ook met elkaar leren kennen. Zowel zakelijk als privé. Nadat we elkaar beter hebben leren kennen vindt de analyse van het probleem plaats. Zowel strategische, bedrijfseconomische en organisatorische probleemstellingen worden door ons behandeld, geanalyseerd en omgezet in een concreet advies. Samen, heel duidelijk, toekomstgericht en pro actief. 

Hoe we te werk gaan..

Opzoek naar een administratiekantoor? Kom snel in contact met onze specialisten. Wij beschikken over veel ervaring. Lees hoe wij te we te werk gaan..

Het voeren van een gedegen administratie is geen simpele druk op de knop, maar het resultaat van een gedegen inventarisatie van uw wensen en mogelijkheden. We zetten belangrijke aspecten samen met u op een rij. Wij nemen hiervoor de tijd in het eerste kennismakingsgesprek dat altijd volledig gratis en vrijblijvend is. U zit nergens aan vast!

Als het tussen u en de adviseur ‘klikt’ en wij u goed van dienst kunnen zijn, dan ontvangt u van ons een passend voorstel voor het verzorgen van uw financiële administratie en/of salarisadministratie. Wij hechten daarbij meer belang aan een realistische benadering van de mogelijkheden dan aan het scheppen van te hoge verwachtingen. Als u zich hierin kunt vinden, dan gaan we voortvarend met de advisering en begeleiding aan de slag. Dat is het uitgangspunt van onze heldere dienstverlening. 

Vanaf dit moment ontzorgen wij u en zorgen dat alles van a tot z geregeld is. Uw financiële en fiscale zaken handelen wij snel en goed af. Deze actieve werkwijze heeft zich inmiddels ruimschoots bewezen. Lees hier de reviews van mensen die u voor gingen.

Voor, tijdens en na de het adviestraject zijn wij graag uw aanspreekpunt. Onze samenwerking levert al lange tijd uitsluitend tevreden ­klanten op. Voor onze klanten zetten wij dat ene stapje extra dat nu juist in veel zaken het verschil maakt. Uw zaak is bij ons in goede handen.

Boek een gratis intake, telefonisch of op ons kantoor in Eindhoven