Rate this page

MKB & ZZP Oplossingen

Accountant Eindhoven

Accountant voor zzp en mkb ondernemingen in de regio Eindhoven. Accountants, bedrijfsadviseurs en fiscalisten helpen je graag op weg met dienstverlening op maat. Kom erachter wat wij voor jou kunnen betekenen en boek direct een kosteloos adviesgesprek.

Stratumsedijk 6, Eindhoven

Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Wat onze klanten zeggen

"De combinatie van online administratie waarin je zelf niet hoeft te boeken en een betrokken bedrijfsadviseur werkt voor ons bedrijf perfect."

Erik

Bouwonderneming

"Zeer fijne partij om zaken mee te doen. Snel qua handelen en geven een eerlijk en betrouwbaar advies. Ook de maandprijs is meer dan schappelijk voor mij als freelance marketeer. Echt een aanrader!"

Irene

Marketeer

"Korte lijnen tussen accountants en bedrijfsadviseurs. Ik ben erg tevreden over de prijs kwaliteit verhouding. Ook worden wij door de bedrijfsadviseur geadviseerd bij de uitbreiding van de sportschool."

Yvette

Sportschool

"Altijd inzicht in de administratie, ook via mijn mobiel. Veel tijdbesparing door online factureren aan klanten. Voor bedrijven die geen dure fiscalist of jurist in de arm willen nemen is dit een ideale oplossing".

Edward

Autobedrijf

De beste administratie software

Wat kun je verwachten

START PLAN

Advies startende ondernemers bij keuze rechtsvorm en oprichting onderneming

accountant zzp

Online boekhouding voor de eenmanszaak en vennootschap onder firma.

accountant mkb

Voor de besloten vennootschap en holdingstructuur incl. pro actief advies

Bespaar € 229 inrichting-en instructiekosten
tijdens de overstapweken

Dagen
Uren

Gratis overstappen van boekhouder

Stap nu over van boekhouder naar Adviesgroep Eindhoven. Wij regelen een soepele overstap. Wil je ook een compleet boekhoud abonnement met belastingaangiften én pro actief bedrijfsadvies? Stap dan nu over.

Kostenopgave administratie?

Boek een intake op ons kantoor in Eindhoven of per telefoon

× Hoe kan ik je helpen?