Notarieel advies

Notarieel advies nodig in Eindhoven of omgeving? Heeft u vragen over notariszaken of wilt u weten of het verstandig is om een notaris in te schakelen? Wij u adviseren en begeleiden u bij het (notarieel) regelen van de bijzondere momenten in uw leven. Leg uw vraagstukken over erven, wonen, samenleven en ondernemen aan ons voor en wij laten u ervaren dat wij het verschil maken! Onze eerste beoordeling kost u niets en is geheel vrijblijvend. Wij maken notarieel advies toegankelijk. Notarieel advies of begeleiding nodig? Bel ons dan direct op +31 (0)40 3041460 of stuur een bericht via Whatsapp

Uw aktes altijd actueel

De sleutelmomenten van uw leven gaan gepaard met spelregels. U wordt vroeg of laat met deze regels geconfronteerd. Dat biedt zowel kansen als uitdagingen, denk bijvoorbeeld aan de financiële en fiscale gevolgen van trouwen of een echtscheiding, schenking of bedrijfsoverdracht. Wij geven notarieel advies op het gebied van ondernemingsrecht, familie- en erfrecht en onroerend goed. Wij helpen u bij alle gebruikelijke notariële diensten die u van een notaris gewend bent. 

Hét allround advieskantoor

Notarieel advies ondernemers

Strataego Advies brengt uw juridische en fiscale positie volledig in kaart en schept duidelijkheid. U weet dan precies waar u aan toe bent. Indien nodig zullen wij verbeteringen in uw aktes doorvoeren. Of wij zullen u adviseren om zaken vast te leggen die u over het hoofd hebt gezien. Uw aktes blijven via een goede toepassing van de wettelijke mogelijkheden afgestemd op uw zakelijke doelstellingen. 

Schakel onze notarieel deskundige in als u vragen heeft of begeleiding wenst onder andere op het gebied van:

Notarieel advies particulieren

Zocht u naar notarieel advies? Ook u kunt uw vraag direct gratis aan de notarieel adviseur voorleggen. U kunt ook langskomen op ons kantoor in Eindhoven voor een oriënterend gratis adviesgesprek. U kunt bij ons terecht met al uw vragen of begeleiding op het gebied van o.a.:

  • Trouwen, samenwonen en huwelijkse voorwaarden
  • Koop-/verkoop woning
  • Erfenis, nalatenschap en verklaringen
  • Afwikkeling nalatenschap, aanvaarden nalatenschap (zuiver/beneficiair)
  • Testament, tweetrapsmaking en wettelijke vererving
  • Schenken (belastingvrij schenken)

Wat is een levenstestament en volmacht?

Overweegt u om een levenstestament op te laten stellen? Strataego Advies adviseert en begeleidt u bij het verkrijgen van een goed levenstestament. Een levenstestament bestaat vaak uit twee volmachten: één voor de financiële belangen en één voor de medische en persoonlijke zaken. U legt alle zaken die u geregeld wilt hebben in één akte vast. Dat is samen het levenstestament. Het is ook mogelijk om alleen voor uw financiële zaken een volmacht op te stellen. De mogelijkheden en werkwijze van de notariële volmacht en het levenstestament zijn hetzelfde. De informatie over het levenstestament geldt dus ook voor de notariële volmacht. Wilt u een akte laten opstellen? Voorkom nare verrassingen achteraf en neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. 

Notarieel advies nodig?

Bent u op zoek naar notarieel advies in Eindhoven? Vul dan het contactformulier in of neem direct contact met ons op door te bellen naar +31 (0)40 3041460. Wij ontvangen u graag op ons kantoor voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Maak hier gebruik van, want het geeft u niet alleen rust, maar helpt u ook om zaken goed te regelen.