Notarieel advies

Uw aktes altijd actueel

De sleutelmomenten van het leven gaan met spelregels gepaard. Als ondernemer wordt u vroeg of laat ook met deze regels geconfronteerd. Dat biedt zowel kansen als bedreigingen, denk bijvoorbeeld aan de financiële gevolgen van trouwen, scheiden, schenken of overlijden.

 

De adviseurs van Strataego Advies geven u graag notarieel advies op het gebied van ondernemingsrecht, familie- en erfrecht en onroerend goed. Tevens zijn wij gespecialiseerd in estate planning, waarbij onze fiscale-, juridische- en notariële kennis bij elkaar komen.

 

Strataego Advies brengt uw positie in kaart (overeenkomsten/aktes) en schept duidelijkheid. U weet dan precies waar u aan toe bent. Indien nodig zullen onze adviseurs verbeteringen in aanwezige aktes doorvoeren. Uw aktes blijven via een goede toepassing van de wettelijke mogelijkheden afgestemd op uw doelstellingen.

 

Schakel Strataego Advies in bij vragen en begeleiding op het gebied van:

 

  • Statuten/oprichtingsakte onderneming
  • Optimale(re) huwelijkse voorwaarden
  • Samenlevingsovereenkomst
  • Estate planning
  • Successie/erven en schenken (successiebelasting en vrijstellingen)
  • Testamenten ter regeling van een nalatenschap

 

 

Notarieel advies nodig?

Bent u op zoek naar een notarieel advies in Eindhoven? Dan bent u bij Strataego Advies aan het juiste adres. Heeft u vragen over onze werkzaamheden of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of door te bellen naar +31 (0)40 3041460. Wij leren u graag kennen!

Gratis quickscan

Benieuwd wat Strataego Advies voor uw onderneming kan betekenen? Neem contact op voor een kosteloze kennismaking en vrijblijvende analyse van uw ondernemersvraag. We ontvangen u graag op ons kantoor in Eindhoven. Neem contact op via 040 – 304 14 60 of info@strataego-advies.nl.