Algemene voorwaarden opstellen

Algemene voorwaarden opstellen? Het lijkt heel eenvoudig: zelf algemene voorwaarden opstellen, maar dat is het niet! Dit komt omdat elk soort bedrijf simpelweg in een andere markt werkt die specifieke algemene voorwaarden vereisen. Het is van groot belang voor uw bedrijf dat ze goed zijn opgesteld en juridisch volledig in orde zijn. Voor juridisch advies kunt u altijd terecht bij Strataego Advies Eindhoven.

Toepasselijkheid algemene voorwaarden

Het is ook belangrijk dat u ervoor zorgt dat uw voorwaarden geldig zijn bij het sluiten van een overeenkomst en niet die van uw wederpartij. Want vaak sluiten partijen elkaars algemene voorwaarden uit. En hoe weet u dan welke geldig waren in geval een conflict ontstaat? Of in geval uw wederpartij verwijst naar twee verschillende voorwaarden? Wij kunnen u in dergelijke situaties uitstekend helpen.

Kosten algemene voorwaarden opstellen

Toch is het algemene voorwaarden opstellen niet zo eenvoudig als het lijkt. U moet daarom uitkijken met gebruik van gratis algemene voorwaarden online. Algemene voorwaarden zijn de basis van uw bedrijf, uw manier van handelen, uw principes zijn vastgelegd er in vastgelegd en deze geven aan wat u belangrijk vindt op het gebied van rechten en plichten bij overeenkomsten die u sluit. Algemene voorwaarden gaan verder dan kleine lettertjes die niemand leest. Als u starter bent is het belangrijk om deze basis goed te laten uitvoeren. Als ervaren ondernemer of directeur van een organisatie is het belangrijk om uw algemene voorwaarden te laten updaten.

Inkoopvoorwaarden opstellen

Heeft u ook wel eens gedacht aan inkoopvoorwaarden voor uw bedrijf? Grote kans van niet! En als dit wel zo is, voldoen de inkoopvoorwaarden van uw organisatie dan nog wel? Laat uw inkoopvoorwaarden opstellen of nakijken door Strataego Advies Eindhoven. Voor vragen over algemene voorwaarden opstellen en andere zaken voor uw bedrijf kunt u altijd contact met ons opnemen via info@strataego-advies.nl of door te bellen met 040-3041460.

Problemen algemene voorwaarden voorkomen

Zo kunt u voordat u met uw bedrijf begint fouten uitsluiten en problemen voorkomen. Maar u kunt ook toekomstig gedoe uitsluiten voor uw huidige bedrijf of het bedrijf waar u directeur voor bent. Niets is zo vervelend als contractensets die achteraf niet in orde blijken te zijn geweest. U denkt dan dat u aan het langste eind trekt bij onenigheid met uw wederpartij, maar de kans is groot dat dat dan niet het geval is.

Algemene voorwaarden laten opstellen

Strataego Advies Eindhoven adviseert en begeleidt u bij:

  • Algemene voorwaarden opstellen
  • Algemene inkoopvoorwaarden opstellen
  • Overeenkomst opstellen
  • Overeenkomst van opdracht opstellen
  • Opstellen samenwerkingsovereenkomst
  • Algemene juridische adviezen en overeenkomsten

Voor het opstellen van voorwaarden en het opstellen van overeenkomsten kunt u direct contact met ons opnemen.

Boek een intake op ons kantoor in Eindhoven of per telefoon