Letselschade

De adviseurs van Strataego Advies begeleiden personen die het slachtoffer zijn van letselschade. Letsel is een verwonding (zowel lichamelijk als psychisch) waar u hinder van heeft. Als iemand anders aansprakelijk is, dan kunt u uw schade claimen. De meest voorkomende gebeurtenissen die leiden tot letselschade zijn:

  • Verkeersongevallen
  • Bedrijfsongevallen
  • Medische fouten
  • Gebrekkige producten
  • Letsel veroorzaakt door dieren
  • Huis-, tuin- en keukenongevallen

Strataego Advies Eindhoven ondersteunt slachtoffers van letselschade en neemt hen zo veel mogelijk zorgen uit handen. Niet alleen juridisch en financieel, maar bijvoorbeeld ook bij arbeidsvraagstukken, en op sociaal en medisch vlak. Natuurlijk heeft u vragen en die proberen wij altijd zo goed mogelijk te beantwoorden.

Hulp die echt helpt bij letselschade
Omdat er sprake is van een ingewikkelde materie en een groot kennisverschil is tussen het slachtoffer en de verzekeraar die de schade dient te vergoeden, heeft het slachtoffer recht op een belangenbehartiger. Elke zaak vraagt om een eigen specifieke aanpak en wij ondersteunen op sociaal, financieel, juridisch en medisch terrein. Wij zoeken met u naar een optimaal proces. En om het beste resultaat te bereiken, doen wij graag een stap extra en bieden wij hulp die echt helpt.

Wat kost onze deskundige begeleiding
Meestal kost onze begeleiding u niets! Niet alleen uw schade, maar ook ons honorarium moet de veroorzaker (zijn verzekeraar) betalen. Dit is in de wet geregeld. Hierdoor kunnen wij u in verreweg de meeste gevallen kosteloos bijstaan. Een intakegesprek en een second opinion zijn bij ons altijd gratis en vrijblijvend. In bijzondere gevallen kan het voorkomen dat de tegenpartij uw en onze kosten niet volledig hoeft te betalen, bijvoorbeeld als u zelf deels verantwoordelijk bent voor het ontstaan van het ongeval. In dat geval maken wij tijdig duidelijke afspraken met u, zodat u weet waar u aan toe bent.

Meer weten?
Wilt u meer weten over onze aanpak en wat wij in uw geval kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op voor ondersteuning. Wij kunnen u ook op locatie bezoeken.

 

Strataego Advies I Bedrijfsadviseurs

www.strataego-advies.nl
info@strataego-advies.nl
Vondellaan 12, Eindhoven
040- 3041460

Leave a Reply

Boek een intake op ons kantoor in Eindhoven of per telefoon