Heeft u behoefte aan advies over erfbelasting? Strataego Advies Eindhoven geeft antwoord op uw vragen over erfrecht. Voorkom teveel erfbelasting. Bespaar op de erfbelasting door ons de aangifte erfbelasting op te laten stellen. Graag informeren wij u over de mogelijkheden om u van dienst te zijn. Bel ons direct op het telefoonnummer 040-3041460 of stuur een bericht via Whatsapp. Wij staan u graag te woord. 

Erfbelasting besparen

Er zijn fiscale mogelijkheden om erfbelasting te besparen. Denk aan de vrijstelling schenkbelasting die ieder jaar kan worden gebruikt om te besparen op de erfbelasting. Boven een bepaalde vrijstelling dient erfbelasting te worden betaald. Het belastingtarief erfbelasting is afhankelijk van uw relatie tot de overledene en de hoogte van de erfenis. Onze adviseurs informeren u graag over de mogelijkheden om erfbelasting te besparen. Via slimme fiscale constructies kunt u met een geringe investering veel erfbelasting besparen.

Erfbelasting besparen?

U bent welkom voor een gratis adviesgesprek op ons kantoor aan de Stratumsedijk 6 in Eindhoven.
We hebben namelijk oprechte interesse in wie u bent en willen u graag leren kennen. Want alleen dan kunnen we u helpen en een advies geven dat écht bij uw persoonlijke situatie en wensen past.

Waarde erfenis berekenen

De waarde van de erfenis berekenen wij door alle bezittingen minus alle schulden te verrekenen met elkaar op het moment van overlijden. U kunt de erfenis zuiver of beneficiair aanvaarden. Via beneficiair aanvaarden accepteert u alleen het deel dat overblijft nadat de schulden van de overledene zijn betaald. Het is veilig (en ook gebruikelijk) om de erfenis beneficiair te aanvaarden. Ook kunt u een erfenis verwerpen. Onze specialisten berekenen de waarde van de nalatenschap en voorkomen dat u teveel erfbelasting betaald. 

Erfbelasting belastingaangifte

Bent u erfgenaam en moet u misschien erfbelasting betalen? Dan dient u belastingaangifte erfbelasting te doen. Om belastingrente te voorkomen dient u tijdig aangifte erfbelasting te doen. U ontvangt een brief van de Belastingdienst binnen 4 maanden na het overlijden. Doe altijd belastingaangifte erfbelasting als u meer ontvangt dan het vrijgestelde bedrag. Onze fiscalist rekent een vast bedrag voor advies bij de aangifte erfbelasting. De belastingaangifte dienen wij digitaal voor u in bij de Belastingdienst. In de basis worden de volgende 3 stappen doorlopen.

Advies erfbelasting nodig?

Als u advies erfbelasting nodig heeft, dan kunt u een gratis kennismakingsgesprek plannen. De afspraak vindt veelal nog de volgende dag plaats op ons kantoor. Het is ook mogelijk om per telefoon een consult te plannen. Wij nemen dan alle zaken rustig met u door. U kunt vervolgens kiezen welke diensten u afneemt. Plan nu een adviesgesprek met een specialist erfrecht van Strataego Advies Eindhoven. Via het contactformulier kunt u gegevens achterlaten. Wij nemen vervolgens binnen een werkdag contact met u op.

Boek een intake op ons kantoor in Eindhoven of per telefoon