Even voorstellen! André Martens

Over André Martens

André Martens is als adviseur en consultant verbonden aan Strataego Advies in Eindhoven, dit is een advieskantoor dat gespecialiseerd is in advisering op fiscaal en juridisch gebied. Strataego Advies staat zowel particulieren als ondernemers bij, bij kwesties die betrekking hebben tot bijvoorbeeld verbintenissenrecht, ondernemingsrecht, arbeidsrecht en belastingrecht. Daarbij is zij 24/7 bereikbaar voor haar cliënten. André Martens is met name gespecialiseerd in het ‘ontzorgen’ van ondernemers uit uiteenlopende sectoren. Hierbij begeleidt hij de ondernemer niet alleen op professioneel vlak, maar ook bij privé kwesties. Te denken valt aan begeleiding bij onderhandelingen en het opstellen van testamenten. André Martens gaat te werk met een ‘no nonsense’-mentaliteit en spreekt dus de taal van de cliënt, denkt niet in problemen, maar in oplossingen.

Loopbaan

Vrijwel meteen nadat André Martens zijn masterdiploma fiscaal recht had behaald in 1986, ging hij aan de slag bij Zeven en Timmers in Tilburg als belastingrechtjurist. Zeven en Timmers was de voorganger van Ernst & Young in Eindhoven. In 1988 verruilde André Martens Tilburg voor het Ernst & Young kantoor in Eindhoven, waar hij tot 1992 als belastingadviseur werkte. Daarna werd André Martens Chief Tax Officer bij Heijloo en Molkenboer in Amsterdam. Sinds 2000 werkt hij zelfstandig met een advieskantoor in Eindhoven. Eind jaren ’90 os André Martens 2 jaar voorzitter geweest van de Stichting Toon Hermans Huizen, een Limburgse organisatie die belangeloos inloophuizen heeft opgericht voor mensen met (een indicatie) met de ziekte kanker. Tegenwoordig is hij verbonden aan Strataego Advies in Eindhoven. Strataego Advies ondersteunt belangeloos diverse regionale sportinitiatieven.

Opleiding

Tussen 1978 en 1986 studeerde André Martens fiscaal recht aan de Katholieke Universiteit van Tilburg (tegenwoordig Tilburg University). Tijdens zijn studie was hij tevens een trainee bij deurwaarderskantoor “Pieters en Voeten” in Breda. Bovendien was hij twee jaar lang praeses van studentenvereniging “De Smeetskring”, dit een studentenvereniging speciaal voor studenten fiscaal recht. Naast zijn master in fiscaal recht, wist André Martens in 2001 ook nog een master privaatrecht af te ronden aan Tilburg University. Met name het samenspel tussen het fiscaal recht en de andere rechtsgebieden fascineerde André Martens tijdens zijn studie.

Persoonlijk

André Martens is geboren in Maastricht op 2 augustus 1959. Hij groeide tevens op in Maastricht en ging hier naar het VWO. Daarna verhuisde hij naar Tilburg om te gaan studeren. Tegenwoordig woont André Martens in Eindhoven. Hoewel hij veel met zijn werk bezig is, doet André Martens graag aan fitness, zwemmen, lezen, films kijken en muziek luisteren in zijn vrije tijd. Daarnaast is André Martens een Bourgondiër en culinair genieter en gaat hij ook graag op reis, waarbij Zuid-Frankrijk, Marokko, Spanje en Italië zijn meest favoriete bestemmingen zijn. Zijn trouwe viervoeter, een Duitse herder, is zijn trouwe metgezel bij lange wandelingen.

Leave a Reply

Boek een gratis intake, telefonisch of op ons kantoor in Eindhoven