Graag ontvangen we u op ons nieuwe adres!

Op 7 oktober openen wij voor u de deuren aan de Stratumsedijk 6 in Eindhoven. Hiermee krijgen we de beschikking over een centraal gelegen kantoorpand met ruime spreekkamers, werkruimtes en een ruim balkonterras.

Aanleiding

Een belangrijke aanleiding voor deze verhuizing is dat we graag goed bereikbaar willen blijven voor onze cliënten. Wij verhuizen naar het centrum van Eindhoven om dichterbij de klant te werken. We vestigen ons in een zeer levendig deel van de stad te midden van onze klanten, zowel particulieren als ondernemers. Door een sterk toenemend klantenbestand ondervonden we bovendien de behoefte aan een eigen centraal gelegen uitvalsbasis met een eigen herkenbare uitstraling. Er zijn veel opties in beeld geweest totdat het monumentale kantoorpand aan de Stratumsedijk 6 beschikbaar kwam. Met de verhuizing zetten wij een volgende stap in de groei van ons advieskantoor in Eindhoven én omgeving.

 

Historie

Het pand dateert van circa 1860. Mevrouw Bosman Fransen startte samen met haar man in 1936 een winkel in steunkousen aan de Stratumsedijk. Het kantoorpand heeft 80 jaar lang in het teken van medische hulpmiddelen en aanverwante dienstverlening gestaan. In het statige kantoorpand was jarenlang het bedrijf (Bosman Medische hulpmiddelen) van de gebroeders Bosman gevestigd. Het kantoorpand was jarenlang in gebruik o.a. als trainingscentrum, mediatheek en werklocatie van de directie van Meduon Holding B.V. In 2015 is het bedrijf verkocht aan het Zweedse bedrijf OneMed. In de zomer van 2019 hebben de gebroeders Bosman op de hoek van het kantoorpand (Bilderdijklaan) acht appartementen gerealiseerd in het complex genaamd “Bilderdijkliving“.

 

© Diederendirrix architecten/Bosman

 

Wij zijn er voor u!

Onze professionals beschikken over juridische, fiscale en financiële kennis en ervaring die past bij iedere fase in het leven van u en uw bedrijf. Dat doen wij elke dag met veel energie, enthousiasme en betrokkenheid. We zijn altijd in voor een luisterend oor, een goed gesprek en goede raad. Wij leren u graag kennen tijdens een vrijblijvende kennismaking op ons kantoor. Gratis adviesgesprek met quickscan inplannen? Neem contact met ons op of loop even bij ons binnen! 

  • Onafhankelijk en ervaren
  • Brede expertise: bedrijfsadviesfinancieelfiscaaljuridisch en notarieel advies
  • Ook beschikbaar voor particulieren
  • Korte lijnen, persoonlijke aanpak
  • Uitstekend bereikbaar, ook buiten kantooruren
  • Transparant in woord en daad

Bezoek ons nieuwe kantooradres!

Graag nodigen wij u van harte uit om ons op ons nieuwe adres te bezoeken. U weet dat we altijd in zijn voor een luisterend oor, een goed gesprek en goede raad. De kersverse kopjes koffie en thee staan al voor u klaar!

Boek een intake op ons kantoor in Eindhoven of per telefoon