Rate this page

Bedrijfsadvies nodig bij het ondernemen? Als bedrijfsadviseurs combineren verschillende disciplines. Van vragen op het gebied van personeelsmanagement tot belastingzaken, van samenwerking tot jaarrekening, van fiscaliteit tot financiering: de keuzes die u maakt klinken door in de tijd. Wij zijn graag uw sparringpartner, ad hoc of in de vorm van een vaste samenwerking. Bel 040-3041460 of bericht ons via Whatsapp. Informeer vrijblijvend naar wat wij in uw situatie kunnen betekenen. 

Strategisch bedrijfsadvies Eindhoven

Strategie schuilt in onze bedrijfsnaam, Strataego Advies Eindhoven. Dit is wat wij dagelijks doen: het bieden van strategisch bedrijfsadvies. U kunt bij ons terecht met vragen op het gebied van belastingen en financiën. Wij stellen u in staat om adequaat strategische beslissingen te nemen, toegesneden op de realisatie van uw doelstellingen. We nemen daarbij altijd uw doelstellingen onder de loep en analyseren in hoeverre nieuwe acties nodig zijn. Wilt u eens vrijblijvend over uw doelstellingen van gedachten wisselen? Vul dan het contactformulier in.

Hét allround advieskantoor Eindhoven

Deskundig bedrijfsadvies

Bij de meeste ondernemers ligt de focus op taken die omzet genereren: het leveren van diensten of de verkoop van producten. Toch wordt u als ondernemer doorlopend geconfronteerd met een grote diversiteit aan (complexe) vraagstukken die cruciaal zijn voor het succes, zeker op lange termijn. Een strategie is altijd voor de lange termijn en dat geldt ook voor onze dienstverlening. Via periodiek overleg bewaken we samen de koers van uw onderneming. U staat er dus nooit alleen voor. Als allround adviesbureau, actief in Eindhoven en ver daarbuiten, kunnen wij u een veelzijdige en vooral complete dienstverlening aanbieden.

Bedrijfsadvies nodig?

Ervaar zelf wat persoonlijke samenwerking met een bedrijfsadviseur van Strataego Advies voor u kan betekenen. Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Vul dan het contactformulier in of neem direct contact met ons op door te bellen naar +31 (0)40 3041460. Wij ontvangen u graag op ons kantoor voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Boek een intake op ons kantoor in Eindhoven of per telefoon

× Hoe kan ik je helpen?