Rate this page

Contract laten beoordelen door een jurist in Eindhoven? Bewust of onbewust, u gaat overeenkomsten aan. Het laten opstellen van een goede overeenkomst is een kunst dat onze ervaren adviseurs tot in detail beheersen. Overweegt u een contract op te laten stellen? Wij voorzien u graag van advies en helpen bij het maken van de juiste afwegingen. Bel ons vrijblijvend 0403041460 of stuur een bericht via Whatsapp om meer inzicht te krijgen in de mogelijkheden. 

Gratis modelovereenkomst downloaden

 Het is verstandig uw afspraken vast te leggen in een contract. Dit voorkomt misverstanden. Hieronder vindt u een gratis modelcontract voor een onderhandse geldlening. U kunt dit in de meeste gevallen gebruiken. Is het niet geschikt? Informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Hét allround advieskantoor

Contract laten opstellen?

Verzeker uzelf van doordachte en waterdichte afspraken. Wilt u een contract op maat laten opstellen? Laat uw contract opstellen door één van onze bedrijfsadviseurs. U bent dan verzekerd van doordachte en waterdichte afspraken. Een goed contract voorkomt en beheerst conflicten. Het is daarom van belang om bij het opstellen, uitonderhandelen en sluiten van het contract om bewust om te gaan met de juiste fiscale en juridische structuur en te kiezen voor de juiste bewoordingen. Strataego Advies voorziet u in maatwerk overeenkomsten en contracten. Vul ons contactformulier in en wij informeren u over de mogelijkheden.

Wij adviseren en begeleiden u onder andere op het gebied van:

Overeenkomst of contract nodig?

Advies of hulp nodig bij het opstellen van het juiste contract? Wij hebben uitgebreide ervaring en expertise in het opstellen van de juiste overeenkomsten. Vraag op het gebied van het contractenrecht of wilt u een contract laten opstellen door ons kantoor? Vul dan het contactformulier in of neem direct contact met ons op door te bellen naar +31 (0)40 3041460

Boek een intake op ons kantoor in Eindhoven of per telefoon

× Hoe kan ik je helpen?