Heeft u een financiële vraag en financieel advies of financiële begeleiding nodig? Strataego Advies Eindhoven biedt onafhankelijk financieel advies voor mensen in Eindhoven en omgeving. Door onze doelgerichte inventarisatie van uw financiële situatie en wensen in een gratis telefonisch consult, selecteert de financieel adviseur van Strataego Advies Eindhoven de financiële producten en oplossingen die het beste bij u passen. Helder financieel advies voor particulieren en ondernemers. Uw vraag bespreken met een financieel adviseur?
Bel 040-3041460 of laat een bericht achter via het contactformulier. U kunt vaak dezelfde dag nog terecht.

Planning

Op maat gesneden financieel advies en inzicht in uw financiële planning. Persoonlijk financieel plan.

Inkomen

Inzicht in uw besteedbaar inkomen en dat wat gewenst is. Begeleiding om dit te bereiken. Financiële rust.

Vermogen

Goed en duidelijk vermogensadvies en begeleiding om de toekomst inzichtelijk te maken en bij te sturen.

Wonen

Gedegen fiscaal en financieel advies en begeleiding bij wonen, samenwonen en echtscheiding.

Pensioen

Inzicht in uw pensioen en mogelijkheden om het vermogen van uw oude dag aan te vullen.

Risico

Voorkomen van risico's en advies over erfrecht, erfenis, testament en volmacht. Besparing erfbelasting.

Gratis adviesgesprek

U bent welkom voor een gratis adviesgesprek op ons kantoor aan de Stratumsedijk 6 in Eindhoven.
We hebben namelijk oprechte interesse in wie u bent en willen u graag leren kennen. Want alleen dan kunnen we u helpen en een advies geven dat écht bij uw persoonlijke situatie en wensen past.

Hoe we te werk gaan..

Wij willen u graag leren kennen en u wilt natuurlijk weten wie wij zijn. We komen er snel genoeg achter of wij u kunnen bieden wat u verwacht. Onze financieel adviseur verwelkomt u graag voor een eerste adviesgesprek.

Financieel advies is geen simpele druk op de knop, maar het resultaat van een gedegen inventarisatie van uw wensen en mogelijkheden. We zetten belangrijke aspecten samen met u op een rijtje. De financieel adviseur neemt hiervoor de tijd in het eerste kennismakingsgesprek dat altijd volledig gratis en vrijblijvend is. U zit nergens aan vast!

Als het tussen u en de adviseur ‘klikt’ en wij u goed van dienst kunnen zijn, dan ontvangt u van ons een passend voorstel. We baseren het adviestraject altijd op uw doelen en financiële mogelijkheden. Wij hechten daarbij meer belang aan een realistische benadering dan aan het scheppen van te hoge verwachtingen. Als u zich hierin kunt vinden, dan gaan we voortvarend met de advisering en begeleiding aan de slag. Dat is het uitgangspunt van onze heldere dienstverlening. 

Vanaf dit moment ontzorgen wij u en zorgen dat alles van a tot z geregeld is. Uw zaken handelen wij snel en goed af. Deze actieve werkwijze heeft zich inmiddels ruimschoots bewezen. Lees hier de reviews van mensen die u voor gingen.

Voor, tijdens en na de het adviestraject zijn wij graag uw aanspreekpunt. Onze samenwerking levert al lange tijd uitsluitend tevreden ­klanten op. Voor onze klanten zetten wij dat ene stapje extra dat nu juist in veel zaken het verschil maakt. Uw zaak is bij ons in goede handen.

Financieel advies nodig in Eindhoven?

Ontvang een eerste gratis financieel advies van een specialist in Eindhoven. Ervaar zelf wat persoonlijke samenwerking met een financieel adviseur van Strataego Advies voor u kan betekenen. Heeft u vragen over onze werkzaamheden of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Vul dan het contactformulier in of neem direct contact met ons op door te bellen naar 040-3041460. Wij ontvangen u graag op ons kantoor voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Boek een gratis intake, telefonisch of op ons kantoor in Eindhoven