Financieel en fiscaal advies

Financieel advies

De belastingadviseurs van Strataego Advies in Eindhoven staan klaar voor ondernemers, organisaties, particulieren en expats. Wij helpen u zowel zakelijk als privé fiscale en financiële vraagstukken op te lossen voor een optimaal resultaat. Met welke vraag u ook aanklopt, we denken met u mee en benutten alle mogelijkheden om het beste resultaat voor u te realiseren.

 

Onze adviseurs doen waar zij goed in zijn: fiscale en financiële advisering in alle facetten. Geen gemiste kansen dus. Door onze jarenlange ervaring doorzien wij de fiscale context en helpen u (indien mogelijk) bij aanzienlijke belastingreducties. Wij adviseren u en uw accountant/ boekhouder bij het opstellen van aangiften van uw fiscale zakelijke en privépositie, zodat u optimaal profiteert van de beschikbare fiscale mogelijkheden.

 

Belastingadvies en financieel advies

Als het om belastingen gaat wilt u: minder belasting betalen, belastingbetaling voorkomen en risico’s beperken. Wij vertalen deze wensen naar actuele en concrete adviezen. Bij Strataego Advies werken ervaren fiscalisten die hierin proactief adviseren en begeleiden. Fiscale vraagstukken gaan wat ons betreft niet alleen om cijfers en regels, maar vooral ook om mensen en vertrouwen. Door intensief samen te werken en vrijuit te sparren, zijn wij in staat door uw ogen naar de toekomst kijken. Zo kunnen wij onze diensten nog beter laten aansluiten op uw ambities.

 

Wij adviseren u onder andere op het gebied van:

 

 • Het optimaliseren van de fiscale (bedrijfs)positie
 • Keuze van rechtsvormen/ondernemingsvormen
 • Particuliere belastingen (IB, WOZ)
 • Ondernemingsbelastingen (Vpb, BTW en LH)
 • Financiële/Estate planning
 • Vermogensstructurering
 • Bedrijfsopvolging
 • Herstructurering
 • Successie/erven en schenken (successiebelasting en vrijstellingen)
 • Pensioen/oudedagvoorziening
 • Bezwaar- en beroepsprocedures tegen de Belastingdienst

 

Financieel advies particulier

Belastingadvies is altijd maatwerk. Dus passend voor uw behoefte en mogelijkheden. We kijken waarmee en hoe we u kunnen helpen. Wij zijn graag uw klankbord bij belastingvraagstukken. Naast fiscale aspecten van uw onderneming besteden wij ook veel aandacht aan particulier belastingadvies. Wij kijken naar uw persoonlijke omstandigheden en die van uw familie. Heeft u bijvoorbeeld een knap vermogen opgebouwd en wilt u graag meer weten over uw fiscale mogelijkheden voor overdracht en schenking? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Er zijn diverse momenten in het leven, zoals bij de aankoop van een (andere) woning, bij een echtscheiding of bij ontslag, waarop u beslissingen neemt die gevolgen kunnen hebben voor de hoeveelheid belasting die u nu of in de toekomst betaalt. Op zulke momenten is het verstandig om onafhankelijk belastingadviseur van Strataego Advies in te schakelen. Bij een echtscheiding is het bijvoorbeeld van belang dat duidelijk is hoe het zit met de aftrekbaarheid van hypotheekrente voor de eigen woning en wat de belastinggevolgen van alimentatie zijn.

 

Financieel advies ondernemers

Ervaar zelf wat persoonlijke samenwerking met een bedrijfsadviseur van Strataego Advies kan betekenen voor uw fiscale strategie. Fiscale wetten en -regels veranderen continu, belastingvraagstukken worden steeds complexer en de maatschappelijke roep om transparantie groeit. Hoe houdt u als bestuurder of ondernemer het overzicht in dit dynamische fiscale landschap? En hoe krijgt u uw fiscale stip op de horizon scherp?

 

Wij bieden u nieuwe helderheid. Dit doen we door met een frisse blik naar uw organisatie te kijken. De fiscale structuur van uw onderneming is leidend en hierin valt verrassend vaak winst te behalen. Door ingewikkelde belastingzaken te vertalen naar duidelijke adviezen en concrete oplossingen. En door samen met u op te trekken om uw zakelijke én persoonlijke doelen te bereiken. Samen komen we tot een fiscale strategie die helder uitzicht biedt op duurzaam succes.

 

Financieel advies nodig?

Bent u op zoek naar een financieel adviseur in Eindhoven? Dan bent u bij Strataego Advies aan het juiste adres. Neem contact met ons op via het contactformulier of door te bellen naar +31 (0)40 3041460. Wij zien u graag bij Strataego Advies!

Vrijblijvend kennismaken?

Gratis quickscan

Benieuwd wat Strataego Advies voor uw onderneming kan betekenen? Neem contact op voor een kosteloze kennismaking en vrijblijvende analyse van uw ondernemersvraag. We ontvangen u graag op ons kantoor in Eindhoven. Neem contact op via 040 – 304 14 60 of info@strataego-advies.nl.