Rate this page

Fiscaal advies nodig? De fiscalisten van Strataego Advies in Eindhoven staan u bij in de complexe materie van fiscale regels en wetten. Dit doen we door u in heldere taal uit te leggen welke fiscale mogelijkheden voor u en uw onderneming toepasbaar zijn. Praktisch antwoord op al uw fiscale vragen? Informeer vrijblijvend naar wat wij voor u kunnen betekenen. Bel 040-3041460 of stuur een bericht via Whatsapp. Tijdens een kopje koffie op ons kantoor maken we graag vrijblijvend een inventarisatie van uw mogelijkheden.

Fiscaal advies voor bedrijf

Als moderne ondernemer heeft u een belastingadviseur nodig die altijd verder zoekt. Een specialist die niet alleen bekend is met alle facetten van de Nederlandse wet- en regelgeving, maar ook met de uitdagingen van het ondernemerschap. Iemand waarmee u kunt sparren over de onderwerpen die voor u belangrijk zijn, van de kleinste fiscale details tot de overkoepelende strategie van uw bedrijf. Heeft u te maken met lastige fiscale vraagstukken, of wilt u deze juist tijdig voorkomen? Bij ons vindt u altijd een toegewijde belastingadviseur met een passende, op maat gesneden oplossing. Laat uw contactgegevens achter via contactformulier of bel direct 040-3041460. Wij helpen u graag verder.

Gratis adviesgesprek

U bent welkom voor een gratis adviesgesprek op ons kantoor aan de Stratumsedijk 6 in Eindhoven.
We hebben namelijk oprechte interesse in wie u bent en willen u graag leren kennen. Want alleen dan kunnen we u helpen en een advies geven dat écht bij uw persoonlijke situatie en wensen past.


Fiscaal advies voor ondernemers

Ondernemer en fiscaal advies nodig? Onze expertise is om ondernemers zowel zakelijk als privé fiscaal te ontzorgen. Wij realiseren ons dat (internationale) belastingregels, ook voor uw boekhouder en accountant, vaak niet volledig te doorgronden zijn. Fiscale voordelen worden daardoor niet benut en fiscale risico’s blijven onopgemerkt. Hoe kunt u fiscale kansen benutten en fiscale risico’s beperken? Wilt u groeien en maximale resultaten behalen? Met ons belastingadvies creëren we een duurzame strategie waarin u optimaal profiteert van alle fiscale mogelijkheden. Wij zijn graag betrokken bij uw succes.

Planning

Op maat gesneden financieel advies en inzicht in uw financiële planning. Persoonlijk financieel plan.

Doelen

Inzicht in uw bedrijfsresultaten. Begeleiding van experts om uw doelen te bereiken. Financiële rust.

Vermogen

Goed en duidelijk vermogensadvies en begeleiding om de toekomst inzichtelijk te maken en bij te sturen.

Antwoord op uw vragen

Ja, de adviseurs van Strataego Advies richten zich met name op het midden en kleinbedrijf (mkb) en zijn goed bekend met de vraagstukken waar ondernemers en DGA’s dagelijks tegenaan lopen. Voor al uw fiscale vragen kunt u een beroep doen op onze kennis en ervaring. Heeft u maar een kleine vraag? Bel ons gerust voor kort vrijblijvend advies. Zo zorgen wij dat u profiteert van mogelijk belastingvoordeel.

Vraagt uw situatie om meer aandacht? Dan geven we vooraf een indicatie van de tijdsinvestering. Zo kunt u de juiste afweging maken. Als enthousiaste fiscalisten en belastingadviseurs helpen wij iedereen graag verder. We richten ons op met name op het midden en kleinbedrijf en zijn goed bekend met de vraagstukken waar ondernemers en DGA’s dagelijks tegenaan lopen. Voor al uw fiscale vragen kunt u een beroep doen op onze kennis en ervaring. 

De fiscalist van Strataego Advies adviseert en ondersteunt u graag op het gebied van uw fiscale zaken. Onze fiscaal adviseur geeft fiscaal advies over een zeer breed spectrum, aangezien we in Nederland een groot aantal belastingsoorten kennen. Fiscalisten hebben onze specialisten universitaire rechtenstudie gevolgd en hebben zich daarbij gespecialiseerd in fiscale regelgeving. 

Onze fiscalisten hebben naast kennis van de algemene praktijk (IB, Vpb, BTW, erf- en schenkbelasting) ook specialistische kennis in huis. Denk aan bedrijfsovernames, herstructureringen en daarmee samenhangende DGA-problematiek.

Een fiscaal advies gaan veel verder dan de ondersteuning die administratief wordt geboden door een accountant of boekhouder. Zo verrichten de specialisten van Strataego Advies regelmatig fiscale klussen voor ondernemers die al een accountant hebben, maar op zoek zijn naar extra slagkracht op dit gebied of zich afvragen of ze geen fiscale kansen onbenut laten.

Daarnaast fungeren we voor enkele administratiekantoren als vraagbaak en verzorgen we fiscale adviezen. Door ons in te schakelen weet u zeker dat u geen fiscale kansen onbenut laat. Wilt u een second opinion of staat u voor een belangrijke beslissing? Neem dan direct contact met ons op. Bel 040-3041460 of laat uw gegevens achter via het contactformulier

Onze accountants, belastingadviseurs en financieel adviseurs kunnen uw belastingaangiften verzorgen aan de hand van onze adviezen. Dat betekent dat u uw financiële administratie (boekhouding) bij ons kunt onderbrengen. Denk aan het opstellen van handzame en leesbare rapporten, fiscale aangiften, salarisadministratie en nog veel meer. Alles onder één dak, zodat u zich volledig kunt bezighouden met uw onderneming.

Heeft u al een accountant maar wilt u overstappen? Overstappen van accountant lijkt een heel gedoe, maar wij maken het u gemakkelijk. Om zeker te zijn dat er een klik is, plannen we allereerst een kennismakingsgesprek. In dit gesprek op ons kantoor in Eindhoven informeert de accountant u graag meer over de mogelijkheden. Bel 040-3041460 of laat uw gegevens achter via het contactformulier

De beloning bestaat uit een vooraf afgesproken uurtarief. Tijdens het oriënterend intakegesprek maken we passende afspraken over de advieskosten. Door onze ruime ervaring kunnen wij desgewenst een inschatting maken hoeveel tijd het uitvoeren van uw opdracht globaal kost. Vaste prijsafspraken behoren eveneens tot de mogelijkheden. U blijft dus altijd de regie voeren over de advieskosten. Strataego Advies levert wat nodig is, ook buiten reguliere kantooruren. U bent te allen tijde welkom op het kantoor aan de Stratumsedijk 6 in Eindhoven voor een vrijblijvend eerste adviesgesprek. Bel 040-3041460 of laat uw gegevens achter via het contactformulier

Administratie en belastingadvies

Onze fiscalisten werken samen met een gedegen netwerk van accountants, controllers en financieel adviseurs die onze adviezen omzetten in juiste belastingaangiften. Als u wilt switchen van accountant voor het verzorgen van uw administratie en fiscale aangiften, dan begeleiden we dit probleemloos voor u. Wilt u meer grip krijgen op uw zakelijke administratie, of juist meer tijd besparen? Ons netwerk van professionals neemt uw aangiftes en administratie volledig van u uit handen. Wij zorgen ervoor dat uw gemak, wensen en oplossingen voorop staan. Ontdek geheel vrijblijvend wat wij voor u kunnen betekenen. Vul het contactformulier in om inzicht te krijgen in uw mogelijkheden.

Hoe we te werk gaan..

Wij willen u graag leren kennen en u wilt natuurlijk weten wie wij zijn. We komen er snel genoeg achter of wij u kunnen bieden wat u verwacht. Onze specialisten verwelkomen u graag voor een eerste adviesgesprek.

Fiscaal advies is geen simpele druk op de knop, maar het resultaat van een gedegen inventarisatie van uw wensen en mogelijkheden. We zetten belangrijke aspecten samen met u op een rijtje. De financieel adviseur neemt hiervoor de tijd in het eerste kennismakingsgesprek dat altijd volledig gratis en vrijblijvend is. U zit nergens aan vast!

Als het tussen u en de adviseur ‘klikt’ en wij u goed van dienst kunnen zijn, dan ontvangt u van ons een passend voorstel. We baseren het adviestraject altijd op uw doelen en financiële mogelijkheden. Wij hechten daarbij meer belang aan een realistische benadering dan aan het scheppen van te hoge verwachtingen. Als u zich hierin kunt vinden, dan gaan we voortvarend met de advisering en begeleiding aan de slag. Dat is het uitgangspunt van onze heldere dienstverlening. 

Vanaf dit moment ontzorgen wij u en zorgen dat alles van a tot z geregeld is. Uw zaken handelen wij snel en goed af. Deze actieve werkwijze heeft zich inmiddels ruimschoots bewezen. Lees hier de reviews van mensen die u voor gingen.

Voor, tijdens en na de het adviestraject zijn wij graag uw aanspreekpunt. Onze samenwerking levert al lange tijd uitsluitend tevreden ­klanten op. Voor onze klanten zetten wij dat ene stapje extra dat nu juist in veel zaken het verschil maakt. Uw zaak is bij ons in goede handen.

Fiscaal advies nodig?

Heeft u fiscaal advies nodig in (de omgeving van) Eindhoven? Vul dan het contactformulier in of neem direct contact met ons op door te bellen naar +31 (0)40 3041460. Wij ontvangen u graag op ons kantoor voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Boek een intake op ons kantoor in Eindhoven of per telefoon

× Hoe kan ik je helpen?