Rate this page

voorwaarden

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Op onze dienstverlening (de opdracht) zijn altijd onze algemene voorwaarden van toepassing. De kern van de overeenkomst wordt telkens aan u bevestigd. Van de toepasselijke algemene voorwaarden ontvangt u vooraf een afschrift.

Privacy Statement

Een zorgvuldige omgang met uw persoonsgegevens is voor onze organisatie van groot belang. Door middel van dit privacy statement informeren wij u over de verwerking van uw persoonsgegevens via onze systemen.

Disclaimer

De informatie op deze site is met de zorg samengesteld. Toch kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de gegevens (en in sommige gevallen) snel veranderende informatie. In dit disclaimer vindt u meer informatie terug.

"Waar ik de hoop en het vertrouwen op een goede afloop al bijna had laten varen, ging Strataego Advies voortvarend te werk. Professioneel, discreet, empathisch en bijzonder doelgericht".
Dominique
Recensie Google
"Strataego heeft korte communicatie lijnen met interne accountants, adviseurs en de notaris waardoor ik snel mijn contracten heb kunnen omzetten met mijn cliënten".
Yen
Recensie google
"De ondersteuning was snel, doortastend en adequaat; het contact prettig, begripvol en aangenaam ’basic’. En wat we zeker ook willen vermelden is dat we geraakt werden door de menselijke maat in het contact en de afwikkeling".
Jos
Recensie google

Boek een intake op ons kantoor in Eindhoven of per telefoon

× Hoe kan ik je helpen?