Hulp corona virus
Advies en begeleiding bij het nemen van de juiste maatregelen binnen uw bedrijf. Wij helpen u middels een (digitaal) gratis adviesgesprek.
Plan kosteloos adviesgesprek
Tegemoetkoming loonkosten
Wij helpen u graag bij het aanvragen van de ontheffing. U verkrijgt hiermee een tegemoetkoming in de loonkosten.
Gratis adviesgesprek
Uitstel van betaling belastingen
Onze fiscalisten en belastingadviseurs helpen u bij het verkrijgen van uitstel van betaling van de inkomsten-, vennootschaps-, loon- en omzetbelastingen (btw).
Plan gratis intakegesprek
Previous
Next

De uitbraak van het coronavirus (COVID-19) heeft een grote impact op de Nederlandse economie. Om bedrijven en zzp’ers te helpen heeft de overheid een groot aantal maatregelen doorgevoerd. Heeft u advies nodig bij het nemen van de juiste beslissingen binnen uw bedrijf? Het team van Strataego Advies bestaat uit ervaren arbeidsjuristen, bedrijfsadviseurs, fiscalisten en financieel adviseurs die u graag van dienst zijn. Wij begeleiden u bijvoorbeeld bij het aanvragen van de tijdelijke tegemoetkoming loonkosten of uitstel van betaling voor belastingen. U kunt bij ons terecht met al uw ondernemingsvragen. Bel ons direct op het telefoonnummer 040-3041460 of stuur een bericht via Whatsapp. Wij helpen u graag verder!

Welke maatregelen tegen coronavirus?

Het kabinet heeft besloten om vanwege het coronavirus uitzonderlijke economische maatregelen te nemen. Doel is om naast onze gezondheid ook onze banen en inkomens te beschermen en de gevolgen voor zzp’ers, mkb-ondernemers en grootbedrijven op te vangen. De maatregelen zorgen ervoor dat bedrijven hun personeel kunnen doorbetalen, bieden zelfstandigen een overbrugging en maken via versoepelde belastingregelingen, compensatie en extra kredietmogelijkheden mogelijk dat geld in de bedrijven blijft.

Gratis adviesgesprek

U bent welkom voor een gratis digitaal adviesgesprek. We hebben namelijk oprechte interesse in wie u bent en willen u graag leren kennen. Want alleen dan kunnen we u helpen en een advies geven dat écht bij uw persoonlijke situatie en wensen past.

Als ZZP’er in de problemen door coronavirus?

Het kabinet stelt een tijdelijke, versoepelde regeling in om zelfstandig ondernemers, waaronder zzp’ers, te ondersteunen zodat zij hun bedrijf kunnen voortzetten. De regeling wordt uitgevoerd door gemeenten. Zelfstandigen kunnen voor een periode van drie maanden, via een versnelde procedure, aanvullende inkomensondersteuning krijgen voor levensonderhoud. Deze vult het inkomen aan tot het sociaal minimum en hoeft niet worden terugbetaald. Er is in deze tijdelijke bijstandsregeling voor zelfstandig ondernemers geen sprake van een vermogens- of partnertoets. Ondersteuning volgens deze tijdelijke regeling is ook mogelijk in de vorm van een lening voor bedrijfskapitaal, tegen een verlaagd rentepercentage. 

Uitstel van betaling belastingen aanvragen?

Getroffen ondernemers kunnen eenvoudiger uitstel van belasting aanvragen. De Belastingdienst stopt de invorderingen dan direct. Dit geldt voor de inkomsten-, vennootschaps-, loon- en omzetbelastingen (btw). Eventuele verzuimboetes voor het niet op tijd betalen, hoeven niet te worden betaald. Het is bovendien niet nodig meteen bewijsmateriaal mee te sturen. Daar krijgt de ondernemer langer de tijd voor.

De invorderingsrente die normaal gesproken ingaat na het verstrijken van de betalingstermijn wordt tijdelijk verlaagd van 4% naar bijna 0%. Dit geldt voor alle belastingschulden. Ook het tarief van de belastingrente gaat tijdelijk naar bijna 0%. Onze belastingadviseurs en fiscalisten helpen u graag bij het schriftelijk aanvragen van het noodzakelijk uitstel van betaling. Neem contact op met Strataego Advies Eindhoven als u hulp nodig heeft.

Hoe we te werk gaan..

Wij willen u graag leren kennen en u wilt natuurlijk weten wie wij zijn. We komen er snel genoeg achter of wij u kunnen bieden wat u verwacht. Bel, mail of WhatApp ons voor vrijblijvend meer informatie.

Een maatwerk advies is geen simpele druk op de knop, maar het resultaat van een gedegen inventarisatie van uw wensen en mogelijkheden. We zetten belangrijke aspecten samen met u op een rijtje. De adviseur neemt hiervoor de tijd in het eerste kennismakingsgesprek (per video-call of telefoon!) dat altijd volledig gratis en vrijblijvend is. U zit nergens aan vast!

Als het tussen u en de adviseur ‘klikt’ en wij u goed van dienst kunnen zijn, dan ontvangt u van ons een passend voorstel. We baseren het adviestraject altijd op uw doelen en mogelijkheden. Wij hechten daarbij meer belang aan een realistische benadering dan aan het scheppen van te hoge verwachtingen. Als u zich hierin kunt vinden, dan gaan we voortvarend met de advisering en begeleiding aan de slag. Dat is het uitgangspunt van onze heldere dienstverlening. 

Vanaf dit moment ontzorgen wij u en zorgen dat alles van a tot z geregeld is. Uw zaken handelen wij snel en goed af. Deze actieve werkwijze heeft zich inmiddels ruimschoots bewezen. Lees hier de reviews van mensen die u voor gingen.

Voor, tijdens en na de het adviestraject zijn wij graag uw aanspreekpunt. Onze samenwerking levert al lange tijd uitsluitend tevreden ­klanten op. Voor onze klanten zetten wij dat ene stapje extra dat nu juist in veel zaken het verschil maakt. Uw zaak is bij ons in goede handen.

Advies nodig in verband met het coronavirus?

Heeft u advies en begeleiding nodig bij het nemen van de noodzakelijke maatregelen tegen het coronavirus in (de omgeving van) Eindhoven? Vul dan het contactformulier in of neem direct contact met ons op door te bellen naar +31 (0)40 3041460. Wij staan u graag te woord!

Boek een gratis intake, telefonisch of op ons kantoor in Eindhoven