Herstructurering/reorganisatie

Advies nodig bij een herstructurering of reorganisatie van uw onderneming? Wij zijn gespecialiseerd in het ondernemingsrecht. We ontzorgen u volledig door u deskundig financieel, fiscaal en juridisch te adviseren. Wij staan u persoonlijk en betrokken bij in uw zaak. Maak vandaag nog een afspraak om gratis kennis te maken. U kunt ons bellen op +31 (0)40 3041460, een bericht zenden via Whatsapp of het contactformulier invullen. 

Advies herstructurering en reorganisatie

Wanneer u Strataego Advies inschakelt bij een herstructurering, bespreken we met u de achtergrond van uw onderneming. We diepen uit wat de problemen zijn waar u tegenaan loopt en kijken op detailniveau naar de structuur van uw bedrijf. Zo zijn we in staat om samen met u uw doelstelling te bepalen. Vervolgens stellen we een stappenplan op waarmee we het doel kunnen bereiken. Gedurende het hele traject van de herstructurering blijven we u bijstaan. Wij verdiepen ons in alle aspecten van uw onderneming. Zo zijn we niet alleen in staat om u juridisch te adviseren, maar denken we ook met u mee over de financiële en fiscale aspecten van de herstructurering.

Hét allround advieskantoor

Herstructurering onderneming

Een herstructurering is vaak gewenst vanwege fiscale redenen of gewijzigde toekomstverwachtingen. De aanleiding kan ook heel positief zijn: als uw onderneming sterk groeit, is een herstructurering vaak noodzakelijk om financieel gezond te blijven. Samen met u stelt Strataego Advies een stappenplan op. We houden met u het overzicht en maken van de reorganisatie een beheersbaar proces.

U kunt bij Strataego Advies terecht voor advisering en begeleiding op het gebied van:

Hulp nodig bij een herstructurering?

Ervaar zelf wat persoonlijke samenwerking met een bedrijfsadviseur van Strataego Advies voor u kan betekenen. Heeft u vragen over onze werkzaamheden of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Vul dan het contactformulier in of neem direct contact met ons op door te bellen naar +31 (0)40 3041460. Wij ontvangen u graag op ons kantoor voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Boek een gratis intake, telefonisch of op ons kantoor in Eindhoven