Overheid

Advies bestuursrecht nodig in Eindhoven of omgeving? Als eigenaar van een onderneming komt u al snel in aanraking met de overheid. Ook particulieren krijgt te maken met diverse bestuursrechtelijke vraagstukken. Een vergunningsaanvraag of het indienen van een bezwaarschrift. Een verzoek tot wijziging van een bestemmingsplan. Strataego Advies begeleidt u bij het realiseren van uw doelstellingen. U kunt ons bellen op 040- 304 14 60, een bericht zenden via Whatsapp of het contactformulier invullen. Wij zoeken altijd naar een strategische oplossing die past binnen de wet- en regelgeving van het bestuursrecht. 

Bestuursrecht advies ondernemers

In het bestuursrecht treden wij vooral op voor ondernemers. Als ondernemer komt u gevraagd én ongevraagd in aanraking met de overheid. De regeldruk van de overheid neemt steeds toe. Voor diverse activiteiten die u als ondernemer wilt uitoefenen, heeft u een vergunning of ontheffing nodig. Bijvoorbeeld voor het uitbreiden van uw kantoorpand of bedrijfsruimte of voor het ontwikkelen van een project op door u aangekochte grond. Voorzie uzelf daarom van deskundige rechtsbijstand en maak een vrijblijvende afspraak met ons kantoor. Een afspraak maken kan vaak nog voor dezelfde of de volgende dag. Wij zijn u graag van dienst en weten de weg.

Deskundig, transparant en betrokken

Bestuursrecht advies particulieren

Ook als particulier bent u met vragen op het gebied van bestuursrecht bij Strataego Advies in Eindhoven aan het juiste adres. Het bestuursrecht is het rechtsgebied waarin de wetten en regels zijn vastgelegd die van kracht zijn bij geschillen tussen burgers of bedrijven en overheden. De geschillen waar het in veel gevallen om draait, hebben meestal te maken met besluiten die zijn genomen door gemeentes, provincies, bedrijfschappen en uitvoeringsorganen. Wanneer u te maken heeft met een probleem waarbij de overheid betrokken is, kunt u bij ons terecht voor juridisch advies en rechtsbijstand.

De kern van onze diensten:

Advies bestuursrecht nodig?

Bent u op zoek naar een adviseurs en juristen deskundig in bestuursrechtelijke kwesties? Dan bent u bij Strataego Advies aan het juiste adres. Wilt u eens vrijblijvend met ons van gedachten wisselen of wilt u meer weten over onze werkwijze? Vul dan ons contactformulier in of stel uw vragen via Whatsapp of bel ons direct op 040 304 14 60.

Boek een intake op ons kantoor in Eindhoven of per telefoon