Werk en ontslag

Zoekt u juridisch advies in uw arbeidszaak? Zowel als werkgever als werknemer bent u bij Strataego Advies aan het juiste adres. Heeft u vragen over ontslag, arbeidsvoorwaarden, een vaststellingsovereenkomst of wilt u vrijblijvend van gedachten wisselen over een andere arbeidsvraag? De eerste en belangrijkste vragen kunnen we vaak direct beantwoorden en daar brengen we niets voor in rekening. U kunt ons bellen op +31 (0)40 3041460, een bericht zenden via Whatsapp of het contactformulier invullen. Wij staan u persoonlijk en betrokken bij in uw zaak.

Arbeidsjurist voor werkgevers

Wij adviseren over alle aspecten van het arbeidsrecht en zorgen voor een strategisch personeelsbeleid. Personeel is onmisbaar voor uw primaire processen en heeft een niet te onderschatten invloed op uw bedrijfsresultaten. Een actueel personeelsbeleid is dan ook erg belangrijk voor het succes van uw onderneming, want het arbeidsrecht kan een juridische gevangenis zijn. Vooral bij (dreigende) onenigheid tussen u en uw werknemer is een goed personeelsbeleid van cruciaal belang. Daardoor bent u in staat om adequaat te reageren op conflicten, ziekte en verzuim. Wij adviseren en begeleiden bij het opstellen, actualiseren en uitvoeren van uw personeelsbeleid.

Deskundig, transparant en betrokken arbeidsjuristen

Arbeidsjurist voor werknemers

Wij begeleiden ook particulieren/werknemers met verschillende vormen van arbeidsadvies. Heeft u een ontslagvoorstel, beëindigingsovereenkomst of vaststellingsovereenkomst, verzoek om instemming of ontslagbrief ontvangen? Neem contact met ons op voor een gratis ontslagcheck. Heeft u een andere situatie waar u tegenaan loopt in uw werk? Laat het ons weten. We helpen u graag.

Arbeidsvragen

Vraagt u zich weleens af: “hoe kan ik het dienstverband met de werknemer beëindigen?”. Wanneer bent u een transitievergoeding verschuldigd? Hoeveel tijdelijke contracten kunt u verstrekken en voor welke periode? Wij ondersteunen u graag met gespecialiseerd advies op het gebied van al uw arbeidsvragen, zodat u de juiste procedures volgt en zo gunstig mogelijk uit bent. Wij onderscheiden ons van andere advieskantoren door een praktische insteek. Maar ook door een persoonlijke benadering. Onze ‘huisstijl’ is dat we u een concreet advies geven. Aan lange juridische epistels zonder duidelijke conclusie hebben de meeste van onze klanten echt geen behoefte.

Wij kunnen u ondersteunen in de volgende situaties:

Vrijblijvend kennismaken?

Vraag of begeleiding nodig in uw arbeidskwestie? De eerste en belangrijkste vragen kunnen we vaak direct beantwoorden en daar brengen we niets voor in rekening. Aarzel dan niet en vul ons contactformulier in of neem direct contact met ons op door te bellen naar +31 (0)40 3041460. U kunt ons zelfs via Whatsapp bereiken! Een afspraak maken kan vaak nog voor dezelfde of de volgende dag. Kortom, we helpen u graag.