Werk en ontslag

Zoekt u juridisch advies in uw arbeidszaak? Zowel werkgevers als werknemers in Eindhoven en omgeving zijn bij Strataego Advies aan het juiste adres. Onze juristen zijn gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Wij staan u persoonlijk en betrokken bij in uw zaak. Vragen over ontslag, arbeidsvoorwaarden, de vaststellingsovereenkomst of zoekt u naar een sparringpartner op niveau? Maak dan vandaag nog een afspraak om gratis kennis te maken!

Zorg voor een strategisch personeelsbeleid

Wij adviseren over alle aspecten van het arbeidsrecht en zorgen voor een strategisch personeelsbeleid. Personeel is onmisbaar voor uw primaire processen en heeft een niet te onderschatten invloed op uw bedrijfsresultaten. Een actueel personeelsbeleid is dan ook erg belangrijk voor het succes van uw onderneming, want het arbeidsrecht kan een juridische gevangenis zijn. Vooral bij (dreigende) onenigheid tussen u en uw werknemer is een goed personeelsbeleid van cruciaal belang. Daardoor bent u in staat om adequaat te reageren op conflicten, ziekte en verzuim. Wij adviseren en begeleiden bij het opstellen, actualiseren en uitvoeren van uw personeelsbeleid.

Einde dienstverband

Vraagt u zich weleens af: “hoe kan ik het dienstverband met de werknemer beëindigen?”. Wanneer bent u een transitievergoeding verschuldigd? Hoeveel tijdelijke contracten kunt u verstrekken en voor welke periode? Wij ondersteunen u graag met gespecialiseerd advies op het gebied van arbeidsrecht, zodat u de juiste procedures volgt en zo gunstig mogelijk uit bent. Wij onderscheiden ons van andere advieskantoren door een praktische insteek. Maar ook door een persoonlijke benadering . Onze ‘huisstijl’ is dat we u een concreet advies geven. Aan lange juridische epistels zonder duidelijke conclusie hebben de meeste van onze klanten geen behoefte. De adviseurs van Strataego Advies kunnen u ondersteunen in de volgende situaties:

 • Beoordelen/actualiseren en opstellen arbeidsovereenkomst
 • Advies concurrentiebeding, relatiebeding en geheimhouding
 • Advies bedrijfs-/huisreglement
 • Bemiddeling en onderhandeling arbeidsconflict
 • Het voeren van functioneringsgesprekken
 • Ontslagafwikkeling namens werknemers en werkgevers
 • Onderhandeling beëindiging arbeidsovereenkomst met vaststellingsovereenkomst
 • Onderhandeling transitievergoeding/ontslagvergoeding
 • Advies en begeleiding bij het aanvragen van ontslagvergunningen
 • Begeleiding werkgevers en werknemers bij ziekte en verzuim
 • Verweer tegen foutieve diagnose bedrijfsarts
 • Advies bij aanvragen second opinion verzekeringsarts
 • Verweer tegen besluiten UWV ter zake uitkeringsrechten

Werknemers

Wij begeleiden ook particulieren/werknemers met verschillende vormen van arbeidsadvies. Heeft u een ontslagvoorstel, beëindigingsovereenkomst of vaststellingsovereenkomst, verzoek om instemming of ontslagbrief ontvangen? Neem contact met ons op voor een gratis ontslagcheck. Heeft u een andere situatie waar u tegenaan loopt in uw werk? Laat het ons weten. We helpen graag.

Arbeidsvraag?

Bent u op zoek naar een juridisch advies in Eindhoven? Heeft u vragen over onze werkzaamheden of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Vul dan het contactformulier in of neem direct contact met ons op door te bellen naar +31 (0)40 3041460. Wij ontvangen u graag op ons kantoor voor een gratis kennismakingsgesprek.