Advies nodig over de Noodmaatregel Overbrugging voor Werkbehoud? Strataego Advies Eindhoven staat voor u klaar. Wij verzorgen de aanvraag waardoor u een substantiële tegemoetkoming in de loonkosten kunt ontvangen. Het UWV zal de NOW-aanvraag uitvoeren. De regeling voor werktijdverkorting is volledig komen te vervallen. In de plaats hiervan is de NOW-regeling ingevoerd. Bel ons direct op het telefoonnummer 040-3041460 of stuur een bericht via Whatsapp. Wij staan u graag te woord vanuit ons servicekantoor in Eindhoven.

Loonkosten

NOW-regeling om ontslagen te voorkomen.

Meer dan 20% omzetverlies?

Wij verzorgen de aanvraag bij het UWV voor een tegemoetkoming van uw loonkosten tot maximaal 90% van de loonsom.
HULP

Loonkosten

NOW-regeling om ontslagen te voorkomen.

Meer dan 20% omzetverlies?

Wij verzorgen de aanvraag bij het UWV voor een tegemoetkoming van uw loonkosten tot maximaal 90% van de loonsom.
HULP

Uitstel belastingen

Uitstel van betaling belastingen.

Uitstel van betaling nodig?

Wij verzorgen het uitstel voor alle belastingen, inkomstenbelasting, loonheffing, omzetbelasting en Vpb.
HULP

Maatwerk advies

Wij laten u profiteren van alle nieuwe en reeds bestaande maatregelen.

Hulp nodig?

Wij zorgen ervoor dat u kunt profiteren van alle voordelen. Neem contact op voor een gratis adviesgesprek.
HULP

Wat is de NOW-regeling?

Deze maatregel vervangt de werktijdverkorting (WTV). Werkgevers kunnen een aanvraag indienen voor substantiële tegemoetkoming in de loonkosten van hun personeel. U kunt als werkgever een voorschot (maximaal 80%) in de loonkosten ontvangen van het UWV. De hoogte van de tegemoetkoming is afhankelijk van de omzetdaling en bedraagt maximaal 90% van de loonsom. Achteraf wordt vastgesteld wat de werkelijke daling van de omzet is geweest. De fiscalisten en juristen van Strataego Advies Eindhoven zijn u graag van dienst bij uw aanvraag. Neem contact op voor een gratis telefonisch consult!

Gratis adviesgesprek

U bent welkom voor een gratis adviesgesprek op ons kantoor aan de Stratumsedijk 6 in Eindhoven.
We hebben namelijk oprechte interesse in wie u bent en willen u graag leren kennen. Want alleen dan kunnen we u helpen en een advies geven dat écht bij uw persoonlijke situatie en wensen past.


Fiscaal advies voor ondernemers

Ondernemer en fiscaal advies nodig? Onze expertise is om ondernemers zowel zakelijk als privé fiscaal te ontzorgen. Wij realiseren ons dat (internationale) belastingregels, ook voor uw boekhouder en accountant, vaak niet volledig te doorgronden zijn. Fiscale voordelen worden daardoor niet benut en fiscale risico’s blijven onopgemerkt. Hoe kunt u fiscale kansen benutten en fiscale risico’s beperken? Wilt u groeien en maximale resultaten behalen? Met ons belastingadvies creëren we een duurzame strategie waarin u optimaal profiteert van alle fiscale mogelijkheden. Wij zijn graag betrokken bij uw succes.

Duidelijk fiscaal advies

Behoefte aan duidelijk fiscaal advies? Bij ons hoeft u geen lange, theoretische verhalen te verwachten, maar concreet en toepasbaar advies voor uw fiscale uitdaging. Ook optimaal profiteren van alle belastingvoordelen en minder belasting betalen? Of misschien bent u het fiscaal overzicht kwijtgeraakt waardoor u een onjuiste belastingaanslag heeft ontvangen? Ook vrijblijvend van gedachten wisselen over uw fiscale strategie behoort tot de mogelijkheden. Ontdek geheel vrijblijvend wat wij voor u kunnen betekenen. Vul het contactformulier in om inzicht te krijgen in uw mogelijkheden.

Hoe we te werk gaan..

Wij willen u graag leren kennen en u wilt natuurlijk weten wie wij zijn. We komen er snel genoeg achter of wij u kunnen bieden wat u verwacht. Onze financieel adviseur verwelkomt u graag voor een eerste adviesgesprek.

Financieel advies is geen simpele druk op de knop, maar het resultaat van een gedegen inventarisatie van uw wensen en mogelijkheden. We zetten belangrijke aspecten samen met u op een rijtje. De financieel adviseur neemt hiervoor de tijd in het eerste kennismakingsgesprek dat altijd volledig gratis en vrijblijvend is. U zit nergens aan vast!

Als het tussen u en de adviseur ‘klikt’ en wij u goed van dienst kunnen zijn, dan ontvangt u van ons een passend voorstel. We baseren het adviestraject altijd op uw doelen en financiële mogelijkheden. Wij hechten daarbij meer belang aan een realistische benadering dan aan het scheppen van te hoge verwachtingen. Als u zich hierin kunt vinden, dan gaan we voortvarend met de advisering en begeleiding aan de slag. Dat is het uitgangspunt van onze heldere dienstverlening. 

Vanaf dit moment ontzorgen wij u en zorgen dat alles van a tot z geregeld is. Uw zaken handelen wij snel en goed af. Deze actieve werkwijze heeft zich inmiddels ruimschoots bewezen. Lees hier de reviews van mensen die u voor gingen.

Voor, tijdens en na de het adviestraject zijn wij graag uw aanspreekpunt. Onze samenwerking levert al lange tijd uitsluitend tevreden ­klanten op. Voor onze klanten zetten wij dat ene stapje extra dat nu juist in veel zaken het verschil maakt. Uw zaak is bij ons in goede handen.

Fiscaal advies nodig?

Heeft u fiscaal advies nodig in (de omgeving van) Eindhoven? Vul dan het contactformulier in of neem direct contact met ons op door te bellen naar +31 (0)40 3041460. Wij ontvangen u graag op ons kantoor voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Boek een gratis intake, telefonisch of op ons kantoor in Eindhoven