Strataego Advies I Eindhoven
5.0
Based on 45 reviews
powered by Google
Daniella van Komen
Daniella van Komen
11:22 01 Apr 21
“Onderste uit de Kan”Ik besluit om een tussenreferentie te schrijven.Via mijn accountant kom ik in contact met Dhr. André Martens maar je mag gewoon André zeggen.We zitten midden in een zaak en het kan alle kanten op gaan !!Samen hebben we duidelijke afspraken gemaakt op alle vlakken en dit is wat mogelijk is bij Strataego Advies.Dhr. André Martens en zijn team zoekt, denkt mee om het “onderste uit de kan” te halen. Ik word niet gezien als een nummer maar als mens, wat ik als een zeer groot plus punt ervaar.Daarnaast ook heel belangrijk dat dhr. André Martens zeer kundig, professioneel en heel duidelijk naar de tegenpartij toe is.Ik ben echt tot nu toe zeer enthousiast !!! en ga met “gezonde” spanning en vol vertrouwen de zaak tegemoet, wordt vervolgd…………….
Fenna Gijswijt
Fenna Gijswijt
17:31 25 Feb 21
Roy heeft mij fantastisch geholpen met de afhandeling van een VSO. Dit gaf mij allereerst veel stress maar hij heeft mij zo goed geholpen dat het mij rust gaf en het gevoel dat alles goed kwam. Dit was veel waard. Zeer snelle acties en fijne communicatie. Bij een volgend evt conflict zou ik Roy zeker weer vragen???.
Jos Tielen
Jos Tielen
20:02 07 Sep 20
Voor de tweede keer in korte tijd de hulp van Strataego (Roy van de Wiel) ingeroepen voor – ook nu weer – een betrekkelijk kleine maar beladen zaak. Bijzonder om opnieuw te ervaren dat je met een kleine zaak hier zeker geen onbeduidende klant bent. De ondersteuning was snel, doortastend en adequaat; het contact prettig, begripvol en aangenaam ’basic’. En wat we zeker ook willen vermelden is dat we geraakt werden door de menselijke maat in het contact en de afwikkeling.Jos
LVS
LVS
14:34 27 Jul 20
Roy, bedankt voor je tijd en aandacht. Je geeft advies maar je staat ook open om te luisteren naar de wensen van de klant en deze in acht te nemen. Dit heeft mij een heel fijn en vertrouwd gevoel gegeven.
Karim El Baze
Karim El Baze
16:57 02 May 20
Ben via een vriend in contact gekomen met Andre Martens en zo Strataego waarna we een heel aangenaam gesprek hebben gehad. Andre heeft me geadviseerd m.b.t. mijn Freelance activiteiten bij High Tech MKB en me laten zien wat ik zakelijk kan besparen door een andere ondernemingsvorm op te zette. Heb dit advies gevolgd en binnen een paar dagen was alles geregeld. Strataego heeft korte communicatie lijnen met accountants, adviseurs en de notaris waardoor ik snel mijn contracten heb kunnen omzetten met mijn clienten. Geef ook sportlessen en heb een cosmetica merk Balmer Cosmetics welke nu door de holding gemanaged worden. Ben ontzettend tevreden met de hulp en de kennis die Strataego in huis heeft. Geweldig geholpen!
See All Reviews

Wij pakken zaken écht op onze eigen manier aan. Korte lijnen, heldere taal en een efficiënte aanpak. Het overgrote deel van onze klanten heeft daarom een langdurige en vertrouwde relatie met ons. Bent u benieuwd naar de aanpak van de adviseurs van Strataego Advies? Lees dan hieronder de ervaringen van enkele van onze klanten, om een beeld te krijgen van onze veelzijdige dienstverlening. Onze klanten zijn actief in alle branches in het midden- en kleinbedrijf, de landbouw, het vrije beroep en non-profitinstellingen. Uw interesse gewekt? Aarzel dan niet en vul het contactformulier in of neem direct contact met ons op +31 (0)40 3041460 voor een vrijblijvende kennismaking en analyse van uw vraagstuk!

Boek een intake op ons kantoor in Eindhoven of per telefoon