Een persoonlijk gesprek werkt vaak beter dan telefoon of e-mail. Aan de hand van uw verhaal en uw stukken kunnen wij een inschatting maken van de mogelijkheden binnen uw dossier. Het gesprek verplicht u tot niets. Het doel van dit gesprek gaat verder dan uitleggen wie we zijn en waar we voor staan: we brengen uw situatie in kaart en bekijken samen hoe we meerwaarde kunnen genereren. Bel 040- 3041460 of laat uw gegevens achter op de contactpagina. U kunt ons ook via Whatsapp bereiken! De eerste en belangrijkste vragen kunnen we vaak direct beantwoorden en daar brengen we niets voor in rekening.

Advieskosten fiscalisten en juristen

De beloning bestaat uit een vooraf afgesproken uurtarief. Tijdens het oriënterend intakegesprek maken we passende afspraken over de advieskosten. Door onze ruime ervaring kunnen wij desgewenst een inschatting maken hoeveel tijd het uitvoeren van uw opdracht globaal kost. Vaste prijsafspraken behoren eveneens tot de mogelijkheden. U blijft dus altijd de regie voeren over de advieskosten. Strataego Advies levert wat nodig is, ook buiten reguliere kantooruren. U bent te allen tijde welkom op het kantoor aan de Stratumsedijk 6 in Eindhoven voor een vrijblijvend eerste adviesgesprek.

Gratis adviesgesprek voor ondernemers en particulieren

Kennismakingsgesprek

Wij willen de spreekwoordelijke drempel zo laag mogelijk houden. In onze ogen heeft iedereen recht op rechtsbijstand, passend advies en begeleiding. Wij vinden het belangrijk dat u een goed gevoel bij ons kantoor krijgt, dat er een klik is. Zowel ondernemers als particulieren krijgen de gelegenheid om hun vragen in het kennismakingsgesprek voor te leggen aan onze fiscalisten of juristen. Veel vragen kunnen direct worden beantwoord en dat kost u niets. Als wij u verder goed van dienst kunnen zijn, dan maken we passende afspraken over de dienstverlening en de advieskosten die hiermee gemoeid zijn. U weet dus vooraf op welke advieskosten u moet rekenen. Het kennismakingsgesprek is dus altijd gratis en vrijblijvend; u zit dus nog nergens aan vast.

Rechtbijstandsverzekering en recht op een vrije advocaatkeuze? 

Bent u vanwege een juridisch geschil in een procedure verzeild geraakt? Veel particulieren en bedrijven beschikken over een rechtsbijstandverzekering. Deze verzekeraars hebben hun eigen juristen en advocaten in dienst. Als het nodig is, schakelt de verzekeraar voor u haar eigen advocaat in. Maar let op, u bent niet verplicht daarvan gebruik te maken. Strataego Advies zorgt ervoor dat uw zaak wordt behandeld door een deskundige jurist of advocaat die uit uw buurt komt, waar u gemakkelijk mee in contact komt en die snel reageert. Heeft u een rechtsbijstandsverzekering? Uw verzekeraar moet dan deze advocaatkosten vergoeden. De eerste beoordeling op basis van uw vraag of omschrijving van het geschil kost u niets en is geheel vrijblijvend. 

Wat anderen over ons zeggen

Onze adviseurs zijn resultaatgericht. Wij streven altijd naar het hoogst haalbare binnen een zaak. Het kijken naar de beoordelingen van verschillende kantoren en het lezen van klantervaringen is een goede en betrouwbare manier om een eerste indruk te krijgen van de kwaliteit van een kantoor. Bekijk hier wat anderen van de dienstverlening van Strataego Advies Eindhoven vinden.

Mevrouw Heemels
Google review
Read More
Waar ik de hoop en het vertrouwen op een goede afloop al bijna had laten varen, ging de heer A. Martens voortvarend te werk en loste een buitengewoon vervelende kwestie (zakelijk/privé) in 8 dagen op. Professioneel, discreet, empathisch en bijzonder doelgericht. Strataego bevrijdde me niet alleen van deze kwestie, maar liet tevens een herwonnen gevoel van vertrouwen in bemiddeling en advies achter. Nogmaals ontzettend bedankt!
Mevrouw Bouchimed
Google review
Read More
Onlangs zeer goed geholpen door Roy van Strataego Advies. Ik heb contact opgenomen met Roy om advies in te winnen wegens een arbeidsconflict. Roy voorzag mij van gratis advies op maat en heeft alles op alles gezet om mij te ondersteunen in dit conflict. Hij heeft e-mails voor mij opgesteld en een plan van aanpak besproken met mij over hoe we nu verder gaan in dit proces. Ondanks dat Strataego Advies de focus legt op bedrijven adviseren, ben ik ook als particulier uitstekend geholpen!! Aanrader!
De heer Vrijsen
Google review
Read More
Onlangs heb ik een zeer prettig onderhoud gehad met Dhr. Mr. A. Martens van Strataego Advies te Eindhoven. Het was een goed, duidelijk to the point gesprek. Ook voorzag dhr. Martens mij gratis van een pak informatie zodat ik zelf een heleboel zaken kon voorbereiden alvorens een diepgaander gesprek te plannen. Dit was meer dan waarop ik had gehoopt. Kortom in korte tijd veel wijzer geworden. Aanrader!
De heer Van der Vlies
Google review
Read More
Snelle, adequate opvolging van zaken. Waar nodig over de betreffende zaak dag-dagelijks contact met Roy, zonder inefficiënt te worden. Deskundig advies, zonder teveel uren te maken. Sterk aanbevolen!
Previous
Next

Gratis kennismaken?

De eerste sessie is altijd gratis en vrijblijvend. Tijdens deze sessie sparren we over uw huidige situatie en doelen. We kijken of het ‘klikt’, en of we u kunnen helpen bij uw uitdagingen. U zit dus nergens aan vast. Helder antwoord op uw vragen! Afspraak inplannen of wenst u meer informatie te ontvangen? Vul dan direct contactformulier in of bel 040 – 3041460

First Free consultation

 #Gratis eerste advies
 #Financieel advies
 #Fiscaal advies
 #Juridisch advies
 #Notarieel advies
 Betrokken adviseurs, ook buiten reguliere kantoortijden.