Rate this page

Tarieven

Vast bedrag
  • Intake kantoor Eindhoven of digitaal consult
  • Eerste adviesgesprek gratis
  • Vaste advieskosten
  • Passende adviespartner, sociaal en deskundig
gratis intake

Abonnement

Maandbedrag
  • Intake kantoor Eindhoven of digitaal consult
  • Abonnementen administratie & advies zzp en mkb
  • Salarisstrook en loonaangifte
  • Meer dan administratie. Investeer in groei

Tarieven

Zowel ondernemers als particulieren krijgen de gelegenheid om hun vragen in het kennismakingsgesprek voor te leggen aan onze fiscalisten of juristen. Veel vragen kunnen direct worden beantwoord en dat kost u niets. Als wij u verder goed van dienst kunnen zijn, dan maken we passende afspraken over de dienstverlening en de advieskosten die hiermee gemoeid zijn. U weet dus vooraf op welke advieskosten u moet rekenen. Het kennismakingsgesprek is dus altijd gratis en vrijblijvend; u zit dus nog nergens aan vast.

Abonnement administratie en belastingadvies

U betaalt een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten. We leveren onze administratie diensten via vaste maandabonnementen. Het tarief van het administratie abonnement is gebaseerd op een schatting van de hoeveelheid werk bij een normale administratie. Doe waar u goed in bent, zonder uzelf druk te maken over de boekhouding. De volledige boekhouding en belastingaangiftes worden door ons gedaan.

Rechtsbijstand

Rechtstbijstand, juridisch advies aan bedrijven, personeelsafdeling en manager tot werknemers. Arbeidsrecht, overeenkomsten. Oplossingsgerichte juristen. Risico’s overwegen en financieel goede keuzes maken. Bemiddelen, onderhandelen of procederen. Ook met enkel efficient werkende ondernemende advocaten. Ook uitbesteding aan externe specialist met verhaal juridische kosten op rechtsbijstandsverzekering. Advies en bijstand. Voor iedereen een oplossing binnen handbereik, financieel passend en van deze tijd.

Mevrouw Heemels
Google review
Lees verder
Waar ik de hoop en het vertrouwen op een goede afloop al bijna had laten varen, ging de heer A. Martens voortvarend te werk en loste een buitengewoon vervelende kwestie (zakelijk/privé) in 8 dagen op. Professioneel, discreet, empathisch en bijzonder doelgericht. Strataego bevrijdde me niet alleen van deze kwestie, maar liet tevens een herwonnen gevoel van vertrouwen in bemiddeling en advies achter. Nogmaals ontzettend bedankt!
Mevrouw Bouchimed
Google review
Lees verder
Onlangs zeer goed geholpen door Roy van Strataego Advies. Ik heb contact opgenomen met Roy om advies in te winnen wegens een arbeidsconflict. Roy voorzag mij van gratis advies op maat en heeft alles op alles gezet om mij te ondersteunen in dit conflict. Hij heeft e-mails voor mij opgesteld en een plan van aanpak besproken met mij over hoe we nu verder gaan in dit proces. Ondanks dat Strataego Advies de focus legt op bedrijven adviseren, ben ik ook als particulier uitstekend geholpen!! Aanrader!
De heer Vrijsen
Google review
Lees verder
Onlangs heb ik een zeer prettig onderhoud gehad met Dhr. Mr. A. Martens van Strataego Advies te Eindhoven. Het was een goed, duidelijk to the point gesprek. Ook voorzag dhr. Martens mij gratis van een pak informatie zodat ik zelf een heleboel zaken kon voorbereiden alvorens een diepgaander gesprek te plannen. Dit was meer dan waarop ik had gehoopt. Kortom in korte tijd veel wijzer geworden. Aanrader!
De heer Van der Vlies
Google review
Lees verder
Snelle, adequate opvolging van zaken. Waar nodig over de betreffende zaak dag-dagelijks contact met Roy, zonder inefficiënt te worden. Deskundig advies, zonder teveel uren te maken. Sterk aanbevolen!
Previous
Next

Kennismakingsgesprek

Het kennismakingsgesprek is volledig kosteloos. Tijdens deze sessie sparren we over uw huidige situatie en doelen. We kijken of het ‘klikt’, en of we u kunnen helpen bij uw uitdagingen. U zit dus nergens aan vast. Helder antwoord op uw vragen! Afspraak inplannen of wenst u meer informatie te ontvangen? Vul dan direct contactformulier in of bel 040 – 3041460

Boek een intake op ons kantoor in Eindhoven of per telefoon

× Hoe kan ik je helpen?