Vacature stagiair(e)
Ben jij ambitieus, flexibel en beschik je over de nodige dosis creativiteit? Dan is een stage op ons kantoor wat voor jou!

Vacature voor meeloop- of afstudeerstage bij Strataego Advies I Bedrijfsadviseurs. Studeer jij Rechten of Fiscale Economie op hbo- of wo- niveau? Heb jij interesse om je te ontwikkelen in de praktijk? Dan is een stage Strataego Advies iets voor jou.

Wat kunnen wij jou bieden

Een stage bij Strataego Advies is een niet te missen kans om kennis te maken met de juridische praktijk en de bedrijfsvoering. We stellen jou optimaal in de gelegenheid om gebruik te maken van de expertise van de adviseurs binnen ons kleinschalige kantoor. Je kunt contactpersonen ontmoeten waar je misschien in je verdere loopbaan profijt van hebt. Je ontwikkelt mensenkennis en gesprekstechnieken. Je komt terecht in een jong team dat hard werkt maar ook houdt van de vrijdagmiddag borrel. Kortom, wil jij een mooie stage lopen, solliciteer en kom eens kennismaken!

Het gewenste profiel

  • Je volgt momenteel een HBO of WO opleiding Fiscale Economie of Rechten (arbeidsrecht, bestuursrecht, fiscaal recht, privaatrecht)
  • Kan onder druk presteren en denken in oplossingen en kansen
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (zowel in woord als geschrift)
  • Energiek; ambitieus én een echte aanpakker
  • Goede communicatieve vaardigheden; assertief en een echte doorzetter

Interesse?

Mocht je interesse zijn gewekt, vul dan het contactformulier in of neem direct contact met ons op door te bellen naar 040 3041460

Bij de aquisitie van onze talenten hebben wij geen hulp nodig.

Gratis 1ste advies

 #Gratis eerste advies
 #Financieel advies
 #Fiscaal advies
 #Juridisch advies
 #Notarieel advies
 Betrokken adviseurs, ook buiten reguliere kantoortijden.