Vacature stagiair(e)

Vacature stagiair(e)

Vacature voor meeloop- of afstudeerstage bij Strataego Advies I Bedrijfsadviseurs. Studeer jij rechten, fiscale economie of fiscaal recht op hbo- of wo- niveau? En lijkt het jou geweldig om stage te lopen bij een energieke en ambitieuze onderneming? Dan is een stage Strataego Advies iets voor jou!

Strataego Advies is een jong en gedreven advieskantoor gevestigd in Eindhoven. Ons kantoor biedt ondernemers rugdekking met hoogwaardige adviezen en concrete oplossingen. Integer en informeel, helder en professioneel. Strataego Advies ontzorgt en versterkt de ondernemer zowel zakelijk als privé. Wij geven advies over uiteenlopende fiscale, financiële, juridische en notariële vraagstukken en bieden daarnaast juridische ondersteuning in allerlei conflicten.

Een studentstage bij Strataego Advies is een niet te missen kans om kennis te maken met de juridische praktijk en de bedrijfsvoering. We stellen jou optimaal in de gelegenheid om gebruik te maken van de expertise van specialisten binnen ons kantoor, waardoor je ruimschoots kennis en ervaring op kan doen. Hebben we jouw interesse gewekt?

Perspectieven

Als stagiair(e) wordt je betrokken in de dagelijkse gang van zaken en wordt je onder meer verantwoordelijk gemaakt voor het dossierbeheer en het bijbehorende klantcontact. Tevens wordt er van jou verwacht dat je o.a. (jurisprudentie-) onderzoek uitvoert, dossiers- en processtukken samenstelt en conceptbrieven en/of (proces)stukken opstelt. Omdat we een klein kantoor zijn verwachten wij een “hands-on mentaliteit” van een stagiair(e). Uiteraard mag je mee naar zittingen en mag je besprekingen bijwonen. Ook neem je actief deel aan andere gemeenschappelijke kantooractiviteiten.

Wat bieden wij:

  • Informele sfeer binnen een jong en ambitieus kantoor;
  • Uitdagende leeromgeving;
  • Kijkje in de keuken van de moderne jurist;
  • Zorgvuldige stagebegeleiding;
  • Deelname aan activiteiten binnen het kantoor
  • Een prettige werksfeer.

Kennismaken?

Mocht je interesse zijn gewekt, neem dan contact met ons op. Je kunt een e-mailbericht sturen (info@strataego-advies.nl) of ons bellen op telefoonnummer 040-3041460.