Wil uw werkgever u ontslaan? Wij staan u persoonlijk bij in uw zaak bij ontslag of dreigend ontslag. Heeft u vragen over de transitievergoeding of ontslagvergoeding? Wij staan u persoonlijk en betrokken bij in uw zaak. Vul het contactformulier in of bel 040 3041460 voor een antwoord op uw vraag. U kunt ook een bericht sturen via Whatsapp, Wij informeren u graag over uw rechten en verplichting tijdens het gratis kennismakingsgesprek. Hierna kunt u zelf verder of we maken samen afspraken over onze werkzaamheden. Kortom, onze arbeidsjuristen helpen u graag verder!

Transitievergoeding berekenen

De transitievergoeding wordt bepaald op basis van 2 onderdelen: het maandsalaris en de duur van het dienstverband. Vanaf 2020 heeft de werknemer aan transitievergoeding recht op 1/3 van het maandsalaris per gewerkt dienstjaar (12 maanden) over de totale duur van de arbeidsovereenkomst. Als uw jaarsalaris hoger is dan € 83.000, is de vergoeding maximaal 1 bruto jaarsalaris. Voorwaarde is dat het initiatief om het dienstverband te beëindigen of niet voort te zetten bij uw werkgever ligt. Dit geldt voor zowel vaste als tijdelijke werknemers. Bereken hieronder de transitievergoeding!

Gratis adviesgesprek

U bent welkom voor een gratis adviesgesprek op ons kantoor aan de Stratumsedijk 6 in Eindhoven.
We hebben namelijk oprechte interesse in wie u bent en willen u graag leren kennen. Want alleen dan kunnen we u helpen en een advies geven dat écht bij uw persoonlijke situatie en wensen past.

Vrijwillig ontslag..

Let op, géén sprake van transitievergoeding bij ontslag met wederzijds goedvinden via een vaststellingsovereenkomst. U heeft vaak recht op een hogere ontslagvergoeding! Krijgt u een ontslagvoorstel van uw werkgever? Zet dan nooit direct uw handtekening! Wij beoordelen het voorstel gratis.

Heeft u als werknemer te horen gekregen dat je ontslagen wordt of heeft u een vaststellingsovereenkomst ontvangen van uw werkgever? Ga daar niet zomaar mee akkoord! Meestal kunnen wij een beter resultaat voor u behalen. Laat uw zaak en/of transitievergoeding gratis controleren door onze ervaren arbeidsrechtjurist.

In het eerste voorstel noemt de werkgever waarschijnlijk een bepaald bedrag. Over dit bedrag valt in de meeste gevallen te onderhandelen. Werkgevers weten dit ook en zetten meestal lager in, dan waar ze op uit willen komen. Doe in overleg met onze juridische medewerkers een tegenbod. Op deze manier valt er over alle afspraken in de vaststellingsovereenkomst te praten. Omdat emoties meespelen en de meeste mensen niet veel weten over het ontslagrecht, is het vaak verstandig hulp in te schakelen bij deze onderhandelingen.

De manier waarop de vaststellingsovereenkomst in elkaar zit heeft namelijk rechtstreeks invloed op het wel of niet krijgen van een WW-uitkering. Het UWV beoordeelt de vaststellingsovereenkomst. Als hier iets in staat dat niet klopt, dan kan het zijn dat je geen uitkering krijgt. Wij raden dan ook altijd aan om de overeenkomst na te laten kijken, voordat je deze ondertekent. Veel werkgevers stellen hier een bepaald budget voor beschikbaar. Het is voor hen immers ook van belang dat je goed terecht komt. Onze medewerkers kunnen samen met jou kijken of de overeenkomst aan de eisen voldoet.  

U wilt goede rechtshulp, maar dat moet ook betaalbaar zijn. Aan die wens kunnen onze juristen/advocaten voldoen. Als u werknemer bent, zullen wij in geval van onderhandelingen met uw werkgever altijd proberen de kosten van rechtshulp te verleggen naar uw werkgever. Vaak slagen wij daar in. Lees hier de reviews van mensen die u voor gingen.

Heeft u een vraag of hulp nodig?

Vraag over de transitievergoeding? Advies of begeleiding nodig bij ontslag? Vul dan het contactformulier in of bel 040 3041460. Wij ontvangen u graag op ons kantoor voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en gratis beoordeling van uw recht op transitievergoeding.

Boek een intake op ons kantoor in Eindhoven of per telefoon