Heeft u ondernemersvragen over het coronavirus? Neem dan contact op met Strataego Advies. Bel 040-3041460 met een adviseur die uw belangrijkste ondernemersvragen rondom het coronavirus direct kan beantwoorden. Ons servicekantoor in Eindhoven is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 18.00 uur. Buiten kantoortijd kunt u ons via Whatsapp bereiken of uw adviesvraag indienen via het contactformulier.

Uitstel van betaling belastingen

Uitstel van betaling nodig voor belastingen? Onze fiscalisten verzorgen uw aanvraag om bijzonder uitstel van betaling. Voor de inkomstenbelasting (IB), vennootschapsbelasting (Vpb), omzetbelasting (btw) en loonheffing (LH) dienen wij een gemotiveerd verzoek in om uitstel van betaling. Strataego Advies Eindhoven zorgt ervoor dat u betalingsuitstel verkrijgt voor tenminste 3 maanden en met een verklaring van onze specialist zelfs voor een langere periode. Na ontvangst van het uitstelverzoek zullen géén invorderingsmaatregelen worden genomen door de Belastingdienst. Een boete blijft volledig achterwege. Brief sturen voor uitstel van belastingen? De specialisten van Strataego Advies Eindhoven verzorgen de aanvraag voor mkb’ers en zzp’ers. Bel 040-3041460 of stuur een bericht via Whatsapp

Gratis consult

Bel direct voor een gratis consult. Vanuit ons servicekantoor aan de Stratumsedijk 6 in Eindhoven bieden wij direct inzicht in uw mogelijkheden. We hebben oprechte interesse in wie u bent en willen u graag leren kennen, daarom is het eerste adviesgesprek gratis. Want alleen als we de tijd nemen om u te leren kennen, kunnen we u helpen en een advies geven dat écht bij uw persoonlijke situatie en wensen past.


Fiscaal advies voor ondernemers

Ondernemer en fiscaal advies nodig? Onze expertise is om ondernemers zowel zakelijk als privé fiscaal te ontzorgen. Wij realiseren ons dat (internationale) belastingregels, ook voor uw boekhouder en accountant, vaak niet volledig te doorgronden zijn. Fiscale voordelen worden daardoor niet benut en fiscale risico’s blijven onopgemerkt. Hoe kunt u fiscale kansen benutten en fiscale risico’s beperken? Wilt u groeien en maximale resultaten behalen? Met ons belastingadvies creëren we een duurzame strategie waarin u optimaal profiteert van alle fiscale mogelijkheden. Wij zijn graag betrokken bij uw succes.

Personeel

Tijdelijke noodmaatregel overbrugging voor werkbehoud (NOW). Werkgevers die te maken hebben met tenminste 20% verwacht omzetverlies.

ZZP

Besluit tijdelijke ondersteuning zelfstandigen. Voor zzp'ers en ondernemers die in de problemen zijn geraakt door het coronavirus.

Belastingen

Uitstel van betalingen van belastingen. Voor bedrijven die in liquiditeitsproblemen verkeren. Uitstel o.a. voor IB, LH en btw.

Veelgestelde ondernemersvragen coronavirus

De gevolgen van het coronavirus leiden tot onzekerheid bij veel ondernemers. Wij snappen dat de impact op uw bedrijfsvoering onduidelijk is en dat u vragen heeft over uw financiële situatie. Misschien heeft u tijdelijk extra financiële middelen nodig of verwacht u problemen met het betalen van uw werknemers? Wij willen onze kennis inzetten om u in deze moeilijke periode zo goed mogelijk helpen. Hieronder volgt een overzicht van veelgestelde ondernemersvragen. Staat uw vraag er niet tussen? De bedrijfsadviseurs van Strataego Advies Eindhoven helpen u graag telefonisch of via e-mail verder.

Veelgestelde ondernemersvragen COVID-19

Wij kunnen voor alle aanslagen inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting (btw) en loonheffingen uitstel aanvragen. Dit betekent dat als u aangifte heeft gedaan en een belastingaanslag heeft ontvangen, onze fiscalist het uitstel van betaling kan aanvragen. Strataego Advies Eindhoven verzorgt de aanvraag bij de Belastingdienst. Ook motiveren wij het verzoek om uitstel van betaling vanwege het coronavirus. Dit aan de hand van een accountantsverklaring. Voorkom een correctie en laat uw zaken door ons regelen. Neem via telefoon contact met een adviseur in Eindhoven op of (ook buiten kantooruren) via Whatsapp

Zoals aangegeven kan Strataego Advies Eindhoven voor u om bijzonder uitstel van betaling aan te vragen voor belastingschulden.

  • Nadat het uitstelverzoek van Strataego Advies Eindhoven is ontvangen bij de Belastingdienst stopt de Belastingdienst de invorderingsmaatregelen voor uw bedrijf. Om administratieve lasten zo beperkt mogelijk te houden, verkrijgt u 3 maanden uitstel van betaling.
  • Ook zal de Belastingdienst de komende tijd een verzuimboete voor het niet (tijdig) betalen achterwege laten of terugdraaien.
  • Mogelijk is een betalingsuitstel van 3 maanden voor u te kort. De fiscalisten van Strataego Advies Eindhoven kunnen ook voor een langere periode uitstel aanvragen. Wij zullen dan nog aanvullende informatie aanleveren aan de Belastingdienst (eventueel verklaring van een derde deskundige). 
  • Het kabinet verlaagt de invorderingsrente vanaf 23 maart 2020 tijdelijk van 4% naar 0,01%. Deze tariefsverlaging zal gelden voor alle belastingschulden. 
  • Daarnaast wil het kabinet ook het tarief van de belastingrente – die wordt gerekend als een aanslag te laat kan worden vastgesteld – voor alle belastingen tijdelijk verlagen naar 0,01%, behalve voor de inkomstenbelasting. Voor de inkomstenbelasting gaat de verlaging van het tarief van de belastingrente in vanaf 1 juli 2020. (Dit tarief is nu 8% voor de vennootschapsbelasting en 4% voor overige belastingen).

Uitstel van betaling voor belastingen nodig van de Belastingdienst? Neem via telefoon contact met een fiscalist van Strataego Advies in Eindhoven op of (ook buiten kantooruren) via Whatsapp

De fiscalisten en bedrijfsadviseurs van Strataego Advies Eindhoven kunnen direct voor alle aanslagen inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting/btw en loonbelasting. Wij sturen een brief aan de Belastingdienst. In de brief vragen wij voor u om uitstel van betaling en motiveren wij dat u door de uitbraak van het coronavirus in betalingsproblemen bent gekomen. Bij controle achteraf bent u direct voorzien van een goed dossier. De invorderingsmaatregelen worden dan gestopt. Een boete voor niet op tijd betalen van btw of loonbelasting hoeft u dan niet te betalen. 

Uitstel van betaling voor belastingen nodig van de Belastingdienst? Neem via telefoon contact met een belastingadviseur van Strataego Advies in Eindhoven op of (ook buiten kantooruren) via Whatsapp

Verwacht u binnen uw onderneming een lagere winst door de uitbraak van het coronavirus en betaalt u nu een voorlopige aanslag inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting? Dan kan de fiscalist van Strataego Advies Eindhoven direct uw voorlopige aanslag wijzigen, zodat u direct minder belasting betaalt. 

Voorlopige aanslag wijzigen vanwege het coronavirus? Neem via telefoon contact met een belastingadviseur van Strataego Advies in Eindhoven op of (ook buiten kantooruren) via Whatsapp

Neem dan contact op met Strataego Advies Eindhoven. Onze specialisten houden de updates over het coronavirus in de gaten en kunnen u daarom goed adviseren. Voor vrijblijvend advies kunt u contact opnemen, u kunt ons per telefoon bereiken of (ook buiten kantooruren) via Whatsapp

Hulp bij uitstel van belasting nodig?

Heeft u fiscaal advies, financieel advies of juridisch advies nodig in (de omgeving van) Eindhoven bij de aanvraag van uitstel van betaling voor uw belastingen? Vul dan het contactformulier in of neem direct contact met ons op door te bellen 040304146060. Wij adviseren u graag over de maatregelen die u kunt nemen. Korte lijnen, helder en duidelijk advies voor MKB en ZZP voor implementatie van maatregelen tegen de COVID-19 crisis. 

Boek een gratis intake, telefonisch of op ons kantoor in Eindhoven