Vacature zelfstandig adviseur m/v

Ben jij op dit moment werkzaam als jurist, advocaat, fiscalist of (belasting) adviseur in loondienst maar wil je meer? En zijn er geen mogelijkheden bij je huidige werkgever? Of ben je op dit moment al zelfstandig ondernemend en zoek je aansluiting? Zoek dan niet verder!

Strataego Advies Eindhoven I Bedrijfsadviseurs begeleidt zowel startende als gevestigde ondernemers in hun weg naar een succesvol ondernemerschap. Voor de versterking van ons kantoor zijn wij op zoek naar een initiatiefrijke en ondernemende collega waarmee we onze klanten verder kunnen ondersteunen. De nadruk zal daarbij liggen op advisering op het gebied van arbeidsrecht, belastingrecht, ondernemingsrecht en/of verbintenissenrecht. We richten ons op kleine en middelgrote ondernemers, ZZP’ers en instellingen, maar ook op particulieren.

Geen investering, lage kosten

Wij zorgen er samen voor dat je meteen aan de slag kunt: kantoor, netwerk, software, bureau. Een bestaand netwerk waaruit je werk krijgt op je eigen terrein is nuttig. Ons kantoor trekt werk aan op meerdere rechtsgebieden met een eigen internetstrategie. We verwachten een ondernemende instelling, zoals het vermogen om zaken binnen te halen en klanten te binden. Je hebt al een eigen praktijk of je wilt een eigen praktijk opbouwen. Ben je nog geen ondernemer? Dan helpen we je met de start.

Wat wij zoeken

We zoeken een ondernemend ingestelde nieuwe collega die graag met ons spart en voor wie kwaliteit belangrijker is dan kwantiteit. Je bent bereid bij te dragen aan het succes van het kantoor. Een jonge generalist zonder eigen praktijk kan bij ons een vliegende start maken en zich verder specialiseren. Maar je kunt ook een ervaren zelfstandig adviseur met een bestaand eigen netwerk zijn die de voordelen ziet van aansluiting bij ons kantoor. Je hebt plezier in het vak, net als wij.

Interesse in een samenwerking?

Mocht uw interesse zijn gewekt, neem dan contact met ons op. U kunt een e-mailbericht sturen (info@strataego-advies.nl) of ons bellen 040-3041460.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Get A Free consultation

 #Gratis eerste advies
 #Financieel advies
 #Fiscaal advies
 #Juridisch advies
 #Notarieel advies
 Betrokken adviseurs, ook buiten reguliere kantoortijden.