Rate this page

Notarieel advies nodig in Eindhoven of omgeving? Heeft u vragen over notariszaken of wilt u weten of het verstandig is om een notaris in te schakelen? Wij u adviseren en begeleiden u bij het (notarieel) regelen van de bijzondere momenten in uw leven. Leg uw vraagstukken over erven, wonen, samenleven en ondernemen aan ons voor en wij laten u ervaren dat wij het verschil maken! Onze eerste beoordeling kost u niets en is geheel vrijblijvend. Wij maken notarieel advies toegankelijk. Notarieel advies of begeleiding nodig? Bel ons dan direct op +31 (0)40 3041460 of stuur een bericht via Whatsapp

Uw aktes altijd actueel

De sleutelmomenten van uw leven gaan gepaard met spelregels. U wordt vroeg of laat met deze regels geconfronteerd. Dat biedt zowel kansen als uitdagingen, denk bijvoorbeeld aan de financiële en fiscale gevolgen van trouwen of een echtscheiding, schenking of bedrijfsoverdracht. Wij geven notarieel advies op het gebied van ondernemingsrecht, familie- en erfrecht en onroerend goed. Wij helpen u bij alle gebruikelijke notariële diensten die u van een notaris gewend bent. 

Gratis adviesgesprek

U bent welkom voor een gratis adviesgesprek op ons kantoor aan de Stratumsedijk 6 in Eindhoven.
We hebben namelijk oprechte interesse in wie u bent en willen u graag leren kennen. Want alleen dan kunnen we u helpen en een advies geven dat écht bij uw persoonlijke situatie en wensen past.

Notarieel advies bedrijven

Strataego Advies brengt uw juridische en fiscale positie volledig in kaart en schept duidelijkheid. U weet dan precies waar u aan toe bent. Indien nodig zullen wij verbeteringen in uw aktes doorvoeren. Of wij zullen u adviseren om zaken vast te leggen die u over het hoofd hebt gezien. Uw aktes blijven via een goede toepassing van de wettelijke mogelijkheden afgestemd op uw zakelijke doelstellingen. 

Schakel onze notarieel deskundige in als u vragen heeft of begeleiding wenst onder andere op het gebied van:

Particulier notarieel advies

Zocht u naar particulier notarieel advies? Ook u kunt uw vraag direct gratis aan de notarieel adviseur voorleggen. U kunt ook langskomen op ons kantoor in Eindhoven voor een oriënterend gratis adviesgesprek. U kunt bij ons terecht met al uw vragen of begeleiding op het gebied van o.a.:

Er bestaan verschillende vormen van een partnerschap. U kunt er voor kiezen om te gaan trouwen in volledige gemeenschap van goederen, huwelijkse voorwaarden op te stellen of een geregistreerd partnerschap aan te gaan.

Download de brochure Samen Verder van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB) met uitgebreide informatie over alles wat er volgens de wet geregeld is bij samenwonen, trouwen en geregistreerd partnerschap, en wat u zelf kunt bepalen.

Heeft u vragen? U kunt altijd bellen met één van onze specialisten wanneer u een vraag heeft over samenwonen, trouwen en/of geregistreerd partnerschap. U kunt ons per telefoon bereiken. Natuurlijk kunt u ook altijd (ook buiten kantooruren) via Whatsapp contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder en adviseren graag wat voor uw situatie de beste oplossing is.

Het kopen van een huis vraagt om een goede juridische afwikkeling… De specialisten van Strataego Advies Eindhoven helpen u met het regelen van een koopovereenkomst, leveringsakte en hypotheekakte.

Waar wij bij helpen?

  • De hoogte van het hypotheekakte
  • De omschrijving van het onderpand, zoals de woning, de bankspaarrekening en de polis van overlijdensrisicoverzekering
  • De afspraken over de lening
  • De verplichting om de woning te verzekeren
  • De mogelijkheid om uw woning eventueel te verhuren.

Wij handelen alle administratieve zaken rondom een erfenis voor u af. De verklaring van erfrecht, boedelafwikkeling en erfbelasting(aangifte) helpen u hierbij. Bij het afwikkelen van nalatenschappen komen veel meer zaken aan de orde dan u soms van tevoren had verwacht. Denk hierbij aan praktische zaken als de opzegging van abonnementen, huur van een woning of het terugbrengen van medische hulpmiddelen. Voorts zullen de aangifte erfbelasting en een slotaangifte inkomstenbelasting opgesteld en ingediend moeten worden en moet de erfenis worden verdeeld. De specialisten van Strataego Advies Eindhoven helpen u graag verder. U kunt uw aanvraag gratis aan ons voorleggen.

Wilt u uw nabestaanden met een gerust hart achterlaten? In een testament is alles geregeld. In de wet is beschreven wie uw erfenis krijgt als er geen testament is. Wilt u zelf bepalen hoe uw erfenis wordt verdeeld, dan begeleiden wij u bij een fiscaal doordacht testament. Daarnaast kan het namelijk verstandig zijn om een testament te maken wanneer u vermoed dat er erfbelasting moet worden betaald. Via vaak eenvoudige oplossingen van onze fiscalist kan vaak veel erfbelasting worden bespaard. Leg uw vraag voor aan onze specialist en ontvang direct inzicht in de mogelijkheden! Neem via telefoon contact met een adviseur in Eindhoven op of (ook buiten kantooruren) via Whatsapp

Overweegt u om een levenstestament op te laten stellen? Strataego Advies adviseert en begeleidt u bij het verkrijgen van een goed levenstestament. Een levenstestament bestaat vaak uit twee volmachten: één voor de financiële belangen en één voor de medische en persoonlijke zaken. U legt alle zaken die u geregeld wilt hebben in één akte vast. Dat is samen het levenstestament. Het is ook mogelijk om alleen voor uw financiële zaken een volmacht op te stellen. De mogelijkheden en werkwijze van de notariële volmacht en het levenstestament zijn hetzelfde. De informatie over het levenstestament geldt dus ook voor de notariële volmacht. Wilt u een akte laten opstellen? Leg uw vraag voor aan onze specialist en ontvang direct inzicht in de mogelijkheden! Neem via telefoon contact met een adviseur in Eindhoven op of (ook buiten kantooruren) via Whatsapp

Is de waarde van uw erfenis lager dan of gelijk aan uw vrijstelling? Dan betaalt u geen erfbelasting. Is de waarde van uw erfenis hoger dan uw vrijstelling? Dan betaalt u erfbelasting over het bedrag dat boven uw vrijstelling uitkomt. Het tarief hangt af van de waarde van uw erfenis en uw relatie met de overledene. We hebben dit voor u in een overzicht gezet.

U bent: Bedrag van uw vrijstelling in 2020

Echtgenoot, geregistreerd partner of samenwonend partner

€ 661.328

Kind, pleegkind of stiefkind

€ 20.946

Kleinkind

€ 20.946

Achterkleinkind

€ 2.208

Kind met een beperking

€ 62.830
(Hiervoor gelden voorwaarden. Lees hieronder welke dat zijn.)

Ouder

€ 49.603
(Erven u en uw partner allebei? Dan is de vrijstelling voor u samen € 49.603.)

Andere erfgenaam,
bijvoorbeeld een broer of zus

€ 2.208

U kunt Strataego Advies Eindhoven ook inschakelen voor estateplanning. Dit begrip wordt gebruikt voor alles wat te maken heeft met de overgang en instandhouding van (familie)vermogen. Denk aan testamenten en schenkingen, maar ook aan samenlevingsovereenkomsten, huwelijkse voorwaarden en echtscheidingen. Via estateplanning kunt u een opgebouwd vermogen fiscaal zo voordelig mogelijk overdragen aan de volgende generatie. Natuurlijk houden we rekening met uw persoonlijke situatie en wensen. Bel met een adviseur in Eindhoven of neem contact op (ook buiten kantooruren) via Whatsapp

Waar ik de hoop en het vertrouwen op een goede afloop al bijna had laten varen, ging Strataego Advies voortvarend te werk. Professioneel, discreet, empathisch en bijzonder doelgericht.
Dominique
Recensie Google
Strataego heeft korte communicatie lijnen met interne accountants, adviseurs en de notaris waardoor ik snel mijn contracten heb kunnen omzetten met mijn clienten.
Yen
Recensie google
De ondersteuning was snel, doortastend en adequaat; het contact prettig, begripvol en aangenaam ’basic’. En wat we zeker ook willen vermelden is dat we geraakt werden door de menselijke maat in het contact en de afwikkeling.
Jos
Recensie google

Notarieel advies nodig?

Bent u op zoek naar notarieel advies in Eindhoven? Vul dan het contactformulier in of neem direct contact met ons op door te bellen naar +31 (0)40 3041460. Wij ontvangen u graag op ons kantoor voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Maak hier gebruik van, want het geeft u niet alleen rust, maar helpt u ook om zaken goed te regelen. 

Boek een intake op ons kantoor in Eindhoven of per telefoon

× Hoe kan ik je helpen?