Bedrijfsadvies

Deskundig bedrijfsadvies

Wij combineren binnen Strataego Advies verschillende disciplines om u te voorzien in deskundig bedrijfsadvies. Zoekt u effectieve hulp bij het ondernemen? Bij het gros van de ondernemers ligt de focus op activiteiten die omzet genereren: het leveren van diensten of de verkoop van producten. Toch wordt u als ondernemer doorlopend geconfronteerd met een grote diversiteit aan complexe vraagstukken die cruciaal zijn voor het succes van uw onderneming, zeker op lange termijn. Van vragen op het gebied van personeelsmanagement tot belastingzaken, van samenwerking tot jaarrekening, van fiscaliteit tot financiering: de keuzes die u maakt klinken door in de tijd. Wij zijn uw sparringpartner en ondersteunen u graag in een succesvol ondernemerschap.

Strategisch bedrijfsadvies

Het schuilt in onze bedrijfsnaam, Strataego Advies. Dit is wat wij doen: het geven van strategisch bedrijfsadvies. Heeft u bedrijfsadvies nodig? U kunt bij ons terecht met vragen op het gebied van belastingen en financiën? Schakel Strataego Advies in bij complexe vraagstukken en laat u volledig ontzorgen. Wij stellen u in staat om adequaat strategische beslissingen te nemen, toegesneden op uw doelstellingen.

Hét allround advieskantoor

Samen de koers bewaken

Een strategie is altijd voor de lange termijn en dat geldt ook voor Strataego Advies. Via periodiek overleg bewaken we samen de koers van uw onderneming. We nemen de doelstellingen onder de loep en analyseren in hoeverre nieuwe acties nodig zijn. U staat er dus nooit alleen voor.

De kern van onze diensten:

  • Fiscaal en bedrijfseconomisch advies
  • Coaching in bedrijfsvoering
  • Opstellen bedrijfsstrategie
  • Doelen stellen en realiseren
  • Bewaken risico’s en aansprakelijkheid
  • Advies samenwerking en financiers

Kennismaken

Ervaar zelf wat persoonlijke samenwerking met een bedrijfsadviseur van Strataego Advies voor u kan betekenen. Heeft u vragen over onze werkzaamheden of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Vul dan het contactformulier in of neem direct contact met ons op door te bellen naar +31 (0)40 3041460. Wij ontvangen u graag op ons kantoor voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.