Bedrijfsadvies

Sterke beslissingen sleutel voor succes

Bij het gros van alle bedrijven ligt de focus op activiteiten die omzet genereren: het leveren van diensten of het maken/verkopen van producten. Toch wordt u als ondernemer doorlopend geconfronteerd met een grote diversiteit aan vraagstukken die cruciaal zijn voor het succes van uw onderneming, zeker op lange termijn. Van personeelsmanagement tot belastingzaken, van samenwerking tot jaarrekening, van fiscaliteit tot financiering: de keuzes die u maakt klinken door in de tijd.

 

Helder advies bij complexe zaken

Heeft u advies nodig over een juridische ondernemingsvraag? Of heeft u misschien een ondernemersvraag op het gebied van belastingen of financiën? Schakel Strataego Advies in bij complexe vraagstukken en laat u ontzorgen. Strataego Advies stelt u in staat om adequaat strategische beslissingen te nemen, toegesneden op uw doelstellingen.

 

Samen de koers bewaken

Een strategie is altijd voor de lange termijn en dat geldt ook voor Strataego Advies. Via periodiek overleg bewaken we samen de koers van uw onderneming. We nemen de doelstellingen onder de loep en analyseren in hoeverre nieuwe acties nodig zijn. U staat er dus nooit alleen voor.

 

De kern van onze diensten:

 

  • Fiscaal en bedrijfseconomisch advies
  • Coaching in bedrijfsvoering
  • Opstellen bedrijfsstrategie
  • Doelen stellen en realiseren
  • Bewaken risico’s en aansprakelijkheid
  • Advies samenwerking en financiers

 

Kennismaken

Ervaar zelf wat persoonlijke samenwerking met een bedrijfsadviseur van Strataego Advies voor u kan betekenen. Heeft u vragen over onze werkzaamheden of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Vul dan het contactformulier in of neem direct contact met ons op door te bellen naar +31 (0)40 3041460. Wij ontvangen u graag op ons kantoor voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Vrijblijvend kennismaken?

Gratis quickscan

Benieuwd wat Strataego Advies voor uw onderneming kan betekenen? Neem contact op voor een kosteloze kennismaking en vrijblijvende analyse van uw ondernemersvraag. We ontvangen u graag op ons kantoor in Eindhoven. Neem contact op via 040 – 304 14 60 of info@strataego-advies.nl.