Zoekt u effectieve hulp bij het ondernemen? Als bedrijfsadviseurs combineren verschillende disciplines om u te voorzien in deskundig bedrijfsadvies. Van vragen op het gebied van personeelsmanagement tot belastingzaken, van samenwerking tot jaarrekening, van fiscaliteit tot financiering: de keuzes die u maakt klinken door in de tijd. Wij zijn uw sparringpartner en ondersteunen u graag in een succesvol ondernemerschap. Bel 040-3041460 of bericht ons via Whatsapp. Informeer vrijblijvend naar wat wij in uw situatie kunnen betekenen. 

Strategisch bedrijfsadvies

Het schuilt in onze bedrijfsnaam, Strataego Advies. Dit is wat wij doen: het geven van strategisch bedrijfsadvies. Heeft u bedrijfsadvies nodig? U kunt bij ons terecht met vragen op het gebied van belastingen en financiën. Schakel ons in bij complexe vraagstukken en laat u volledig ontzorgen. Wij stellen u in staat om adequaat strategische beslissingen te nemen, toegesneden op uw doelstellingen. We nemen de doelstellingen onder de loep en analyseren in hoeverre nieuwe acties nodig zijn. Wilt u eens vrijblijvend over uw doelstellingen van gedachten wisselen? Vul dan het contactformulier in.

Hét allround advieskantoor Eindhoven

Deskundig bedrijfsadvies

Bij het gros van de ondernemers ligt de focus op activiteiten die omzet genereren: het leveren van diensten of de verkoop van producten. Toch wordt u als ondernemer doorlopend geconfronteerd met een grote diversiteit aan complexe vraagstukken die cruciaal zijn voor het succes van uw onderneming, zeker op lange termijn. Een strategie is altijd voor de lange termijn en dat geldt ook voor onze dienstverlening. Via periodiek overleg bewaken we samen de koers van uw onderneming. U staat er dus nooit alleen voor. Als allround adviesbureau kunnen wij u een veelzijdige en vooral complete dienstverlening aanbieden.

Bedrijfsadvies nodig?

Ervaar zelf wat persoonlijke samenwerking met een bedrijfsadviseur van Strataego Advies voor u kan betekenen. Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Vul dan het contactformulier in of neem direct contact met ons op door te bellen naar +31 (0)40 3041460. Wij ontvangen u graag op ons kantoor voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Boek een gratis intake, telefonisch of op ons kantoor in Eindhoven