Fiscaal advies

Fiscaal advies nodig in Eindhoven of omstreken? Strataego Advies geeft fiscaal advies aan ondernemers en particulieren. U kunt uw fiscaal vraagstuk gratis aan ons voorleggen. Onze fiscalist bespreekt vervolgens graag vrijblijvend uw zaak en wat wij voor u kunnen betekenen.

Bij ons krijgt u geen lange, theoretische verhalen, maar concreet en toepasbaar advies voor uw fiscale uitdaging. Wilt u optimaal profiteren van alle belastingvoordelen en minder belasting betalen? Of misschien bent u het fiscaal overzicht kwijtgeraakt waardoor u een onjuiste belastingaanslag heeft ontvangen? Ook vrijblijvend van gedachten wisselen over uw fiscale strategie behoort tot de mogelijkheden. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Fiscaal advies voor ondernemers

Ondernemer en fiscaal advies nodig? Het is onze expertise ondernemers op zowel zakelijk als privé gebied fiscaal te ontzorgen. Wij realiseren ons dat (internationale) belastingregels, ook voor boekhouders en accountants, vaak niet volledig te doorgronden zijn. Fiscale voordelen worden daardoor niet benut en fiscale risico’s blijven onopgemerkt. Hoe kunt u fiscale kansen benutten en fiscale risico’s beperken? Wilt u groeien en maximale resultaten behalen? Met ons belastingadvies creëren we een strategie waarin u optimaal profiteert van alle fiscale mogelijkheden. Wij zijn graag betrokken bij uw succes.

 

Fiscaal advies voor particulieren

Net als de ondernemer op privégebied, voorzien we particulieren ook in fiscaal advies. Wij geven antwoord op privévragen over toeslagen, belastingaangifte, erven en schenken. Ook adviseren wij over de fiscale gevolgen van een echtscheiding. We spreken uw taal en nemen uitgebreid voor u de tijd. Wij vertalen uw doelen in een gewenst fiscaal resultaat. Het bouwen van een langdurige vertrouwensrelatie vinden wij belangrijk. U zult daardoor in staat zijn om goede keuzes te maken die uw positie verbeteren. Vaak kunnen wij verrassend veel belastingvoordeel voor u behalen. Ontdek ook het voordeel van één aanspreekpunt voor al uw belastingadvieszaken.

 

Goed fiscaal advies in elke situatie

Er zijn talloze situaties denkbaar waarin u baat heeft bij professioneel fiscaal advies. Onze expertise is het analyseren van uw vraagstuk en het toetsen daarvan aan fiscale wetten en regelingen. Op basis daarvan brengen we een belastingadvies uit, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen. Wij helpen u graag met een passende en praktische oplossing voor uw vraagstuk. Wij verzorgen regelmatig de volgende diensten.

 

  • Bedrijfsadvies o.a. bij inbrengen van ondernemingen in vennootschappen
  • Optimaal (her)structureren van ondernemingsactiviteiten
  • Adviseren over minimum dga-salaris (gebruikelijk loon)
  • Notarieel advies en adviseren over rechtsvorm van onderneming: B.V. of eenmanszaak/Vof?
  • In kaart brengen van de fiscale risico’s van ondernemingen
  • Juridisch advies bij fiscale onderzoeken
  • Financieel advies over vermogen bij estate plannning
  • Reviewen van belastingaangiftes en fiscale second opinions
  • Bezwaar- en beroepsprocedures belastingdienst


Fiscaal advies nodig?

Heeft u fiscaal advies nodig in of rondom Eindhoven? Vul dan het contactformulier in of neem direct contact met ons op door te bellen naar +31 (0)40 3041460. Wij ontvangen u graag op ons kantoor voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Vrijblijvend kennismaken?

Gratis quickscan

Benieuwd wat Strataego Advies voor uw onderneming kan betekenen? Neem contact op voor een kosteloze kennismaking en vrijblijvende analyse van uw ondernemersvraag. We ontvangen u graag op ons kantoor in Eindhoven. Neem contact op via 040 – 304 14 60 of info@strataego-advies.nl.