Fiscaal advies

Op zoek naar fiscaal advies in de regio van Eindhoven? In ons team van Strataego Advies is er altijd iemand beschikbaar die u fiscaal kan begeleiden. Wij geven duidelijk fiscaal advies aan ondernemers en particulieren. U kunt uw vraagstuk gratis aan onze fiscalist voorleggen. Wij geven direct inzicht in uw situatie. Informeer vrijblijvend naar wat wij voor u kunnen betekenen. Bel ons direct op het telefoonnummer +31 (0)40 3041460 of stuur een bericht via Whatsapp. Wij staan u graag te woord. 

Duidelijk fiscaal advies

Behoefte aan duidelijk fiscaal advies? Bij ons hoeft u geen lange, theoretische verhalen te verwachten, maar concreet en toepasbaar advies voor uw fiscale uitdaging. Ook optimaal profiteren van alle belastingvoordelen en minder belasting betalen? Of misschien bent u het fiscaal overzicht kwijtgeraakt waardoor u een onjuiste belastingaanslag heeft ontvangen? Ook vrijblijvend van gedachten wisselen over uw fiscale strategie behoort tot de mogelijkheden. Ontdek geheel vrijblijvend wat wij voor u kunnen betekenen. Vul het contactformulier in om inzicht te krijgen in uw mogelijkheden.


Fiscaal advies voor ondernemers

Ondernemer en fiscaal advies nodig? Onze expertise is om ondernemers zowel zakelijk als privé fiscaal te ontzorgen. Wij realiseren ons dat (internationale) belastingregels, ook voor uw boekhouder en accountant, vaak niet volledig te doorgronden zijn. Fiscale voordelen worden daardoor niet benut en fiscale risico’s blijven onopgemerkt. Hoe kunt u fiscale kansen benutten en fiscale risico’s beperken? Wilt u groeien en maximale resultaten behalen? Met ons belastingadvies creëren we een duurzame strategie waarin u optimaal profiteert van alle fiscale mogelijkheden. Wij zijn graag betrokken bij uw succes.

Fiscaal advies voor particulieren

Net als de ondernemer op privégebied, voorzien we particulieren ook in fiscaal advies. Wij geven antwoord op vragen over toeslagen, belastingaangiften en de gevolgen erven en schenken. Ook adviseren wij over de fiscale en juridische gevolgen van een echtscheiding. We spreken daarbij uw taal en nemen uitgebreid voor u de tijd. Wij vertalen uw doelen in een gewenst fiscaal resultaat. Het bouwen van een langdurige vertrouwensrelatie vinden wij belangrijk. U zult daardoor in staat zijn om goede keuzes te maken die uw positie verbeteren. Vaak kunnen wij verrassend veel belastingvoordeel voor u behalen. Ontdek ook het voordeel van één aanspreekpunt voor al uw belastingadvieszaken en bel ons direct: +31 (0)40 3041460.

Allround fiscalisten

Goed fiscaal advies in elke situatie

Er zijn talloze situaties denkbaar waarin u baat heeft bij professioneel fiscaal advies. Onze expertise is het analyseren van uw vraagstuk en het toetsen daarvan aan fiscale wetten en regelingen. Op basis daarvan brengen we een belastingadvies uit, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen. Wij helpen u graag met een passende en praktische oplossing voor uw vraagstuk.

Wij verzorgen regelmatig de volgende diensten:

Fiscaal advies nodig?

Heeft u fiscaal advies nodig in (de omgeving van) Eindhoven? Vul dan het contactformulier in of neem direct contact met ons op door te bellen naar +31 (0)40 3041460. Wij ontvangen u graag op ons kantoor voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Vrijblijvend kennismaken?
Telefoon: 040 304 14 60
Email: info@strataego-advies.nl
Adres: Stratumsedijk 6
5611 ND Eindhoven