Logo Strataego Advies - bedrijfsadvies

Fiscaal advies

Fiscaal advies kan een enorm verschil maken voor zowel ondernemers als particulieren. Het is geen geheim dat het Nederlandse belastingstelsel complex en uitdagend kan zijn. Door de juiste begeleiding kun je veel belasting besparen. Onze fiscalisten en adviseurs kunnen je helpen jouw fiscale positie te verbeteren.

24/7 bereikbaar en direct contact

Altijd bereikbaar. Voor spoedgevallen ook in het weekend.

We spreken meerdere talen, ook die van jou

Onze adviseurs spreken vloeiend meerdere talen. Nederlands, Engels, Duits en Frans.

Korte lijntjes voor een vriendelijk uurtarief

Heldere communicatie van onze adviseurs voor een betaalbaar uurtarief.

Samenwerking met andere disciplines

Snel en efficiënt tot de kern voor jouw fiscale, juridisch en financiële vraagstukken.

Fiscaal advies voor ondernemers

Als ondernemer is het belangrijk om op de hoogte te zijn van fiscale wetgeving en advies te krijgen op dit gebied. Fiscaal advies biedt inzicht in belastingtechnische vraagstukken en kan je helpen te navigeren door complexe regelgeving en bij het nemen van de juiste beslissingen voor jouw bedrijf. Of het nu gaat om financiële planning, investeringsstrategieën of het opzetten van een bedrijfsstructuur, onze fiscaal adviseurs kunnen je helpen om belastingvoordelen en -risico’s te identificeren bij elke bedrijfsvorm. Zowel bij VOF, eenmanszaak en bv. 

Fiscaal advies regio Eindhoven

Net als de ondernemer op privégebied, voorzien we particulieren ook in fiscaal advies. Wij geven antwoord op vragen over toeslagen, belastingaangiften en de gevolgen erven en schenken. Ook adviseren wij over de fiscale en juridische gevolgen van een echtscheiding. We spreken daarbij jouw taal en nemen uitgebreid de tijd voor jou. Wij vertalen jouw doelen in een gewenst fiscaal resultaat. Het bouwen van een langdurige vertrouwensrelatie vinden wij belangrijk. Je zult daardoor in staat zijn om goede keuzes te maken die jouw positie verbeteren. Vaak kunnen wij verrassend veel belastingvoordeel voor je behalen. Ontdek ook het voordeel van één aanspreekpunt voor al jouw belastingvraagstukken.

Belastingadvies voor particulieren

Wil je vandaag nog fiscaal advies?

Uurtarief

Vanaf

€125/per uur

 • Als de tijdsinvestering onbekend is (o.a. ver-/koop onderneming, herstructurering)
 • Advies op locatie, e-mail of telefonisch

Abonnement

Vanaf

€1.000/maand

 • Uitgebreide bedrijfsscan
 • Doelen formuleren, zakelijk en privé
 • Wekelijks overlegmoment

Projectprijs

Vanaf

op aanvraag

 • Vast adviestraject (inbreng eenmanszaak > BV, opstellen overeenkomst)

De fiscalist van Strataego Advies Eindhoven zijn scherp op belastingvoordelen. Wettelijke rechten, verborgen toeslagen en handige aftrekposten waar je geen weet van hebt, maar onze fiscalist wel. Daarom is het inschakelen van een fiscaal adviseur zeker geen overbodige luxe en al helemaal geen grote investering, want goed fiscaal advies verdient zichzelf altijd terug. 

Duidelijkheid over wat we wel doen en wat niet. De fiscaal juristen van Strataego Advies Eindhoven, zijn specialisten in belastingadvies. Van ons kun je een duidelijk advies, gespecificeerde facturen en waar nodig een offerte verwachten. 

Advisering: v.a. €125,- – €225,- per uur exclusief omzetbelasting.

Wilt je weten wat de kosten zijn voor jouw belastingadvies? Neem dan contact met ons op.

Regelmatig krijgen we de vraag of wij de aangiften kunnen verzorgen. Wij helpen je graag met het verzorgen van jouw aangiften. Ook helpen wij bij het aanvragen van uitstel, bij bezwaar- en beroepsprocedures tegen aanslagen, bij het controleren van aanslagen en kunnen wij ondersteunen bij een boekenonderzoek door de belastingdienst. Wij helpen je met de volgende aangiften.

 • Inkomstenbelasting
 • Erfbelasting
 • Schenkbelasting
 • Voor ondernemers
  • Btw (omzetbelasting)
  • Loonheffingen (loonaangiften)
  • Inkomstenbelasting (bij winst)
  • Vennootschapsbelasting
  • Dividendbelasting

Leg jouw vraag voor aan onze specialist en ontvang direct inzicht in de mogelijkheden! 

Dit jaar in elk geval € 6.035,-. Dit bedrag is in 2023 de jaarlijkse vrijstelling voor schenkingen van ouders aan hun kind. Onder ‘kind’ verstaan wij ook een pleegkind en een stiefkind. De ontvanger betaalt schenkbelasting als alles bij elkaar opgeteld hoger is dan de vrijstelling. Koopt jouw zoon of dochter een huis? Of gaat hij of zij een woning verbouwen? Dan mag je daarvoor maximaal €28.947,- belastingvrij geven. Let op, er gelden wel voorwaarden. Meer weten over de voorwaarden? Neem dan contact met ons op.

Is de waarde van jouw erfenis lager dan of gelijk aan jouw vrijstelling? Dan betaal je geen erfbelasting. Is de waarde van jouw erfenis hoger dan jouw vrijstelling? Dan betaal je erfbelasting over het bedrag dat boven de vrijstelling uitkomt. Het tarief hangt af van de waarde van jouw erfenis en jouw relatie met de overledene. We hebben dit voor je in een overzicht gezet.

Je bent:Bedrag van vrijstelling in 2023

Echtgenoot, geregistreerd partner of samenwonend partner

€ 723.526,-

Kind, pleegkind of stiefkind

€ 22.918,-

Kleinkind

€ 22.918,-

Achterkleinkind

€ 2.418,-

Kind met een beperking

€ 68.740,-
(Hiervoor gelden voorwaarden)

Ouder

€ 54.270
(Erven jij en je partner allebei? Dan is de vrijstelling voor jullie samen € 54.270,-)

Andere erfgenaam,
bijvoorbeeld een broer of zus

€ 2.418,-

Nee. Sinds 1 januari 2023 is het btw-tarief op zonnepanelen 0%, als deze geleverd en geïnstalleerd worden op of bij jouw woning. Wanneer het gaat om een zakelijk aanschaf is het nog wel mogelijk. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Veel gestelde vragen over fiscaal advies

Vind hier antwoorden op de meest gestelde vragen over fiscaal advies.

Wat cliënten zeggen over ons fiscaal advies

Van start-ups, tot DGA’s en particulieren. Lees meer over hun ervaringen bij ons.

50+

Beoordelingen van tevreden cliënten

Strataego Advies
4.9
Gebaseerd op 53 beoordelingen
powered by Google
Tomas MeulenbergTomas Meulenberg
12:21 14 Mar 24
Mijn ervaring met André Martens was uitzonderlijk positief. Zijn expertise en inzichtelijke advies hebben mij aanzienlijk geholpen bij het navigeren door complexe fiscale en financiële beslissingen. André combineert diepgaande kennis met een oprecht begrip van persoonlijke en zakelijke doelstellingen, wat resulteert in op maat gemaakte oplossingen die echt waarde toevoegen. Zijn professionaliteit en toegankelijkheid maken hem tot een onmisbare adviseur. Ik beveel André ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar deskundig financieel en fiscaal advies.
Martijn JacobsMartijn Jacobs
14:22 02 Feb 24
Wat een fijne mensen! Volgens afspraak snel en goed gehandeld en goed advies. Fijne sfeer en fijn contact en om de hoek! Thx heren!
Mariam AhadiMariam Ahadi
11:11 16 Nov 23
Heel goed geholpen door André Martens. Hij is zeer deskundig, betrokken en resultaatgericht. Door zijn advies heb ik de juiste stappen kunnen ondernemen voor mijn onderneming. Ik zou hem zeker aan iedereen aanbevelen. Hij is goed bereikbaar en erg behulpzaam.
Mark ShekhtmanMark Shekhtman
15:39 22 Jun 23
Tom Te RieleTom Te Riele
04:01 14 Jun 23
Bijzonder goede en prettige ervaring met Stataego Advies in het bijzonder Andre heeft ons zeer kundig geadviseerd met een positieve uitkomst in ons dossier. Een echte aanrader!
MarnixMarnix
16:10 26 Apr 22
Een heel prettig en deskundig gesprek gehad met Roy, hij heeft mij goed de juridische insteek over mijn kwestie uitgelegd en van nuttig advies voorzien. Ook voor de verschillende tegeltjeswijsheden ben ik hem dankbaar!
Niek van AarleNiek van Aarle
19:41 14 Sep 21
Als student zijnde is het soms lastig om een interview af te leggen met een ervaren werker in de financiële sector. Echter wilde heer Martens van Stratego advies ons een uur keurig te woord staan, we werden openhartig ontvangen en ze maakten geen probleem van een paar studenten die een uur van zijn tijd afnamen. Hij hielp ons goed gaf een duidelijk verhaal en liet zien dat ze weten waar ze over praten. Super vriendelijk bedrijf!
Tom CloutTom Clout
11:45 07 Jul 21
Zeer tevreden over de expertise van Dhr. Martens.Staat altijd direct voor je klaar en heeft mij en het bedrijf met uiteenlopende zaken succesvol geholpen. Zoals contract onderhandelingen bij huurbazen, schade afhandelingen, een exit bij een bedrijf en laatst heeft Dhr Martens gefungeerd als mediator bij een VOF break en dit tot in de puntjes afgehandeld.Kortom: André is mijn vast aanspreekpunt voor zga alle zaken.
Hesto StokkentreHesto Stokkentre
12:24 11 Jun 21
Mijn ervaring met Strataego (Roy van de Wiel) was heel positief. Er werd verassend snel gereageerd op mijn mail. Roy begreep begreep mijn situatie en kon heel direct handelen aangaande mijn VSO overeenkomst.Daardoor voelde ik mij een stuk geruster en kon de VSO snel afgehandeld worden. Voor de toekomst zou ik zeker weer contact opnemen met Strataego, maar hopelijk hoeft het het daar niet van te komen.Herma
Evy PetersEvy Peters
09:35 01 Jun 21
Eenmaal contact opgenomen via de website, kreeg ik al binnen een dag reactie van Roy. Persoonlijk, toegankelijk en to the point. De snelle responsetijd is altijd gebleven gedurende de periode dat dit nodig was voor de afhandeling van mijn vso. Roy van der Wiel heeft mij op zeer deskundige en doeltreffende wijze geadviseerd en begeleid. Het advies wat hij mij gaf om onzekerheid bij mij weg te nemen, waar hij noch ik de positieve uitkomst van tevoren van konden bevroeden, bleek uiteindelijk zeer goed uit te pakken voor mij. Roy spreekt duidelijke en klare taal. Hij weet je alles zonder vakjargon goed uit te leggen en daar waar nodig je gerust te stellen of juist te waarschuwen. Geen dubbele agenda. Mocht ik ooit nog een keer deskundig financieel of juridisch advies nodig hebben, dan is de keuze voor Stataego makkelijk gemaakt. Nogmaals bedankt!
js_loader
Op zoek naar een fiscalist in Eindhoven?

Let's get in touch.

Klaar om optimaal te profiteren van alle belastingvoordelen?