Strataego Advies is dé samenwerkingspartner voor ondernemers uit het midden-en kleinbedrijf, organisaties én particulieren in Eindhoven en omgeving. Wij bieden juridisch, financieel, fiscaal en notarieel advies. Wij begeleiden ondernemers met bedrijfsadvies in de relatie met een werknemer, leverancier, afnemer, accountant, bank, investeerder, assuradeur, fiscus en notaris. Met onze geïntegreerde dienstverlening spelen wij optimaal in op uw wensen. Wilt u eens van gedachten wisselen over uw vraag? Maak dan vandaag nog een afspraak om vrijblijvend kennis te maken. U kunt ons bellen op +31 (0)40 3041460, een bericht zenden via Whatsapp of het contactformulier invullen. 

Zakelijk en privé advies

Uw wensen en persoonlijke situatie vormen het uitgangspunt voor onze advisering en juist die kunnen veranderen. Graag bouwen we een lange termijnrelatie met u op. Bij Strataego Advies vinden we het van groot belang dat onze advisering geen momentopname is, maar in overleg met u op periodieke basis plaats zal vinden. Door onze jarenlange ervaring bieden we u inzicht en zekerheid dat het goed geregeld is en blijft. Altijd op één adres terecht kunnen met uw vragen – zowel zakelijk als privé – is niet alleen efficiënt, het geeft onze klanten ook een vertrouwd gevoel.

Maatschappelijk en lokaal betrokken

Maatschappelijk betrokken

De adviseurs binnen Strataego Advies nemen actief deel in diverse ondernemers- verenigingen en zetten zich actief in voor initiatieven op het gebied van goede doelen, talentontwikkeling en sponsoring. Wij doen ons werk vanuit een grote maatschappelijke en lokale verantwoordelijkheid. Dat komt tot uiting in tal van persoonlijke initiatieven. Heeft u een goed idee? Bel gerust, even sparren kan altijd. U kunt ons bellen op +31 (0)40 3041460, een bericht zenden via Whatsapp of het contactformulier invullen. 

Gratis adviesgesprek?

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, willen wij eerst weten wat uw drijfveren en plannen zijn, wat de doelstellingen van uw onderneming of praktijk zijn en waar u en uw onderneming of praktijk nu staan. Tijdens een diepgaand en vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken wij dit met u. Hebben wij dit samen met u vastgesteld, dan doen wij u een uitgebreid voorstel met daarin opgenomen onze visie, aanpak en kosten. Ontdek onze aanpak. Ontdek onze werkwijze. Uw interesse gewekt? Aarzel dan niet en vul het contactformulier in of neem direct contact met ons op +31 (0)40 3041460 voor een vrijblijvende kennismaking en analyse van uw vraagstuk!

Bent u benieuwd hoe anderen de service van Strataego Advies ervaren en wat u van ons kunt verwachten? Lees dan een greep uit de referenties die wij ontvingen.

First Free consultation

 #Gratis eerste advies
 #Financieel advies
 #Fiscaal advies
 #Juridisch advies
 #Notarieel advies
 Betrokken adviseurs, ook buiten reguliere kantoortijden.