Logo Strataego Advies - bedrijfsadvies

Strataego Advies, creëert strategieën waar toekomst in zit.

Strataego Advies is een discipline van Adviesgroep Eindhoven. In 2013 ontstaan vanuit een samenwerking tussen ondernemende specialisten. Strategie schuilt in onze naam en dat is een bewuste keuze. Onze werkwijze valt terug te voeren op de betekenis die aan het woord strategie wordt gegeven. Aanpakken, beleidsplan, formules en planmatig te werk gaan om doelen te verwezenlijken. Daarbij hanteren wij altijd de juiste strategie.

Over Strataego Advies - Roy en Andre
Over Strataego Advies
Over ons

Alle disciplines
onder één dak

De basis binnen Strataego Advies is bedrijfs- en fiscaal advies. Ons team bestaat uit bedrijfsadviseurs, fiscalisten en juristen met ruime ervaring. Waar nodig werken we samen met accountants, advocaten en notarissen. Elke dag gaan we samen met veel enthousiasme voor het beste resultaat.

“Quality means doing it right when no one is looking.”

Henry Ford

Onze kernwaarden

Betrokken

We hebben persoonlijke aandacht voor jouw unieke situatie. We zetten net dat stapje extra.

Bevlogen

Vol passie en energie zorgen onze adviseurs voor de succesvolste strategieën.

Bereikbaar

Onze bedrijfsadviseurs en fiscalisten zijn 24/7 bereikbaar. Ook buiten kantooruren.

Betrouwbaar

Onze adviseurs zijn discreet, eerlijk en integer. We komen na wat is afgesproken of meer.

Meet the team

mr. Roy van der Wiel

Jurist & bedrijfsadviseur

mr. André Martens

Fiscalist & bedrijfsadviseur

Wouter van den Akker

Bedrijfsadviseur

Het betrokken advieskantoor in regio Eindhoven

De adviseurs binnen Strataego Advies Eindhoven nemen actief deel in diverse lokale ondernemers- verenigingen en zetten zich actief in voor initiatieven op het gebied van goede doelen, talentontwikkeling en sport. Wij doen ons werk vanuit een maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dat komt tot uiting in tal van initiatieven. Heeft u een goed idee? Bel gerust, even sparren kan altijd.

Team belastingadviseur Eindhoven

Wat onze cliënten zeggen over ons

Van start-ups, tot DGA’s en particulieren. Lees meer over hun ervaringen bij ons.

50+

Beoordelingen van tevreden cliënten

Strataego Advies
5.0
Gebaseerd op 49 beoordelingen
powered by Google
Tom Te RieleTom Te Riele
04:01 14 Jun 23
Bijzonder goede en prettige ervaring met Stataego Advies in het bijzonder Andre heeft ons zeer kundig geadviseerd met een positieve uitkomst in ons dossier. Een echte aanrader!
MarnixMarnix
16:10 26 Apr 22
Een heel prettig en deskundig gesprek gehad met Roy, hij heeft mij goed de juridische insteek over mijn kwestie uitgelegd en van nuttig advies voorzien. Ook voor de verschillende tegeltjeswijsheden ben ik hem dankbaar!
Niek van AarleNiek van Aarle
19:41 14 Sep 21
Als student zijnde is het soms lastig om een interview af te leggen met een ervaren werker in de financiële sector. Echter wilde heer Martens van Stratego advies ons een uur keurig te woord staan, we werden openhartig ontvangen en ze maakten geen probleem van een paar studenten die een uur van zijn tijd afnamen. Hij hielp ons goed gaf een duidelijk verhaal en liet zien dat ze weten waar ze over praten. Super vriendelijk bedrijf!
Hesto StokkentreHesto Stokkentre
12:24 11 Jun 21
Mijn ervaring met Strataego (Roy van de Wiel) was heel positief. Er werd verassend snel gereageerd op mijn mail. Roy begreep begreep mijn situatie en kon heel direct handelen aangaande mijn VSO overeenkomst.Daardoor voelde ik mij een stuk geruster en kon de VSO snel afgehandeld worden. Voor de toekomst zou ik zeker weer contact opnemen met Strataego, maar hopelijk hoeft het het daar niet van te komen.Herma
Evy PetersEvy Peters
09:35 01 Jun 21
Eenmaal contact opgenomen via de website, kreeg ik al binnen een dag reactie van Roy. Persoonlijk, toegankelijk en to the point. De snelle responsetijd is altijd gebleven gedurende de periode dat dit nodig was voor de afhandeling van mijn vso. Roy van der Wiel heeft mij op zeer deskundige en doeltreffende wijze geadviseerd en begeleid. Het advies wat hij mij gaf om onzekerheid bij mij weg te nemen, waar hij noch ik de positieve uitkomst van tevoren van konden bevroeden, bleek uiteindelijk zeer goed uit te pakken voor mij. Roy spreekt duidelijke en klare taal. Hij weet je alles zonder vakjargon goed uit te leggen en daar waar nodig je gerust te stellen of juist te waarschuwen. Geen dubbele agenda. Mocht ik ooit nog een keer deskundig financieel of juridisch advies nodig hebben, dan is de keuze voor Stataego makkelijk gemaakt. Nogmaals bedankt!
js_loader

Wil je vandaag advies?

Estate Planner André Martens

Let's get in touch.

Klaar om succesvoller te ondernemen?