Over ons

Uw advieskantoor

Strataego Advies is dé samenwerkingspartner voor ondernemers uit het midden-en kleinbedrijf, organisaties en particulieren in Eindhoven. Wij bieden juridisch, fiscaal en notarieel advies. Wij begeleiden ondernemers in de contacten tussen werknemer, leverancier, afnemer, accountant, bank, investeerder, assuradeur en notaris. Dit heeft voor u als voordeel dat de geïntegreerde dienstverlening optimaal kan inspelen op uw wensen en behoeftes en u helpt uw doelstellingen te behalen.

Zakelijk en privé

Uw wensen en persoonlijke situatie vormen het uitgangspunt voor onze advisering en juist die kunnen veranderen. Graag bouwen we een lange termijnrelatie met u op. We vinden dan ook dat onze advisering geen momentopname mag zijn, maar in overleg met u op periodieke basis plaats moet vinden. Door onze jarenlange ervaring en dienstverlening bieden we u inzicht en zekerheid dat het goed geregeld is en blijft. Altijd op één adres terecht kunnen met uw vragen – zowel zakelijk als privé – is niet alleen efficiënt, het geeft onze klanten ook een vertrouwd gevoel.

Efficiënte aanpak

Strataego Advies staat voor daadkrachtig, persoonlijk en deskundig advies tegen scherpe tarieven. Wij hanteren korte lijnen, heldere taal en een efficiënte aanpak. Wij leggen complexe materie op een duidelijke manier uit. Daarin onderscheiden wij ons. Bij ons geen lange theoretische verhalen, maar concreet en toepasbaar advies voor elk vraagstuk.

Maatschappelijk betrokken

De adviseurs binnen Strataego Advies nemen actief deel in diverse ondernemers- verenigingen en zetten zich actief in voor initiatieven op het gebied van goede doelen, talentontwikkeling en sponsoring. Heeft u een goed idee? Bel gerust, even sparren kan altijd.

Gratis quickscan

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, willen wij eerst weten wat uw drijfveren en plannen zijn, wat de doelstellingen van uw onderneming of praktijk zijn en waar u en uw onderneming of praktijk nu staan. Tijdens een diepgaand en vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken wij dit met u. Hebben wij dit samen met u vastgesteld, dan doen wij u een uitgebreid voorstel met daarin opgenomen onze visie, aanpak en kosten. Ontdek onze aanpak. Ontdek onze werkwijze. Uw interesse gewekt? Aarzel dan niet en vul het contactformulier in of neem direct contact met ons op +31 (0)40 3041460 voor een vrijblijvende kennismaking en analyse van uw vraagstuk!

Bent u benieuwd hoe anderen de service van Strataego Advies ervaren en wat u van ons kunt verwachten? Lees dan een greep uit de referenties die wij ontvingen.