Rate this page

Strataego Advies is dé samenwerkingspartner voor ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf, organisaties én particulieren in Eindhoven en omgeving. Wij bieden juridisch, financieel, fiscaal en notarieel advies. Ook verzorgen wij uw bedrijfsadministratie en fiscale aangiften. Wilt u eens van gedachten wisselen over uw vraag? Maak dan vandaag nog een afspraak om vrijblijvend kennis te maken. 

Strataego Advies Eindhoven

Strataego Advies Eindhoven is opgericht in het jaar 2013. Het kantoor bestaat uit een samenvoeging van twee advieskantoren. De partners hebben hun krachten gebundeld en zijn toen verder gegaan onder de nieuwe naam “Strataego Advies”. Strategie schuilt in onze naam en dat is een bewuste keuze. Onze werkwijze valt terug te voeren op de betekenis die aan het woord strategie wordt gegeven. Aanpakken, beleidsplan, formules en planmatig te werk gaan om doelen te verwezenlijken. Daarbij hanteren wij altijd de juiste strategie. 

Strataego creëert strategieën waar toekomst in zit

Betrokken advieskantoor Eindhoven

De adviseurs binnen Strataego Advies Eindhoven nemen actief deel in diverse lokale ondernemers- verenigingen en zetten zich actief in voor initiatieven op het gebied van goede doelen, talentontwikkeling en sport. Wij doen ons werk vanuit een maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dat komt tot uiting in tal van initiatieven. Heeft u een goed idee? Bel gerust, even sparren kan altijd.

Gratis adviesgesprek?

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, willen wij eerst weten wat uw drijfveren en plannen zijn, wat de doelstellingen van uw onderneming of praktijk zijn en waar u en uw onderneming of praktijk nu staan. Tijdens een diepgaand en vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken wij dit met u. Hebben wij dit samen met u vastgesteld, dan doen wij u een uitgebreid voorstel met daarin opgenomen onze visie, aanpak en tarieven. Ontdek onze aanpak. Ontdek onze werkwijze. Uw interesse gewekt? Aarzel dan niet en vul het contactformulier in of neem direct contact met ons op +31 (0)40 3041460 voor een vrijblijvende kennismaking en analyse van uw vraagstuk!

Bent u benieuwd hoe anderen de service van Strataego Advies ervaren en wat u van ons kunt verwachten? Lees dan een greep uit de referenties die wij ontvingen.

Boek een intake op ons kantoor in Eindhoven of per telefoon

× Hoe kan ik je helpen?