Logo Strataego Advies - business advice

Business advice for entrepreneurs

Wij coachen organisaties op operationeel, fiscaal, juridisch en financieel vlak de juiste keuzes te maken. Haal jij het maximale uit jouw bedrijf, mensen en jezelf?

Set your course with effective business advice

Bij de meeste ondernemers ligt de focus op taken die omzet genereren: het leveren van diensten of de verkoop van producten. Toch word je als ondernemer doorlopend geconfronteerd met een grote diversiteit aan (complexe) vraagstukken die cruciaal zijn voor het succes, zeker op lange termijn. Een strategie is altijd voor de lange termijn en dat geldt ook voor onze dienstverlening. Wij zijn specialisten op het gebied van groei, strategie, financiering, estate planning en leiderschap. Met een strategische benadering gaan wij aan de slag met organisatiekundige en bedrijfskundige vraagstukken. Via periodiek overleg bewaken we samen de koers van jouw onderneming. Je staat er dus nooit alleen voor. Als adviesbureau, actief in Eindhoven en ver daarbuiten, kunnen wij jou een veelzijdige en vooral complete dienstverlening aanbieden.

If you disagree with a decision or tax assessment, we are happy to advise you on (the feasibility of) filing an objection. We will look at what your chances are based on legislation and case law (decisions by judges). In addition, we can help you prepare a well-reasoned appeal.

Bedrijfsadvies voor ondernemers
Bedrijfsadviseur Wouter van den Akker

Working method of our business advisers

For optimal service, a good inventory is important. Therefore, these are the steps we follow:

  1. Planning an intake; gathering the right information to arrive at a clear line of march is the goal here.
  2. Inventory; through requesting information and interviews with management and some employees from different perspectives and areas of expertise, we get to the heart of the problem.
  3. Advice; we prepare a short advisory report focusing on the analysis, issues. Our conclusion then leads to advice and recommendations for the continuation of the march route and the timeframe required for this.

"Work with people you have something to learn from."

Pharrell Williams

Frequently asked questions about business advice

Find answers to frequently asked questions by entrepreneurs about business advice here.

As business advisers, our job is to advise organisations on all kinds of issues within their businesses. This can include finance, tax, human resources, legal matters and much more. The aim is to help the company to make more profit and thus become more successful. A business consultant analyses a company's current situation and looks at possible improvements. Strategies are often developed to help the company move forward. It is important that a business advisor has excellent communication skills and can listen carefully to the company's needs. With the right business advice, a business can grow.

Our hourly rates are between €125 and €225 per hour. 

Yes indeed, we are happy to advise start-ups.

What clients say about business advice

From start-ups, to DMSs and individuals. Read more about their experiences with our business advisors.

50+

Reviews from satisfied clients

Strataego Advies
4.9
Based on 53 reviews
powered by Google
Tomas MeulenbergTomas Meulenberg
12:21 14 Mar 24
Mijn ervaring met André Martens was uitzonderlijk positief. Zijn expertise en inzichtelijke advies hebben mij aanzienlijk geholpen bij het navigeren door complexe fiscale en financiële beslissingen. André combineert diepgaande kennis met een oprecht begrip van persoonlijke en zakelijke doelstellingen, wat resulteert in op maat gemaakte oplossingen die echt waarde toevoegen. Zijn professionaliteit en toegankelijkheid maken hem tot een onmisbare adviseur. Ik beveel André ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar deskundig financieel en fiscaal advies.
Martijn JacobsMartijn Jacobs
14:22 02 Feb 24
Wat een fijne mensen! Volgens afspraak snel en goed gehandeld en goed advies. Fijne sfeer en fijn contact en om de hoek! Thx heren!
Mariam AhadiMariam Ahadi
11:11 16 Nov 23
Heel goed geholpen door André Martens. Hij is zeer deskundig, betrokken en resultaatgericht. Door zijn advies heb ik de juiste stappen kunnen ondernemen voor mijn onderneming. Ik zou hem zeker aan iedereen aanbevelen. Hij is goed bereikbaar en erg behulpzaam.
Mark ShekhtmanMark Shekhtman
15:39 22 Jun 23
Tom Te RieleTom Te Riele
04:01 14 Jun 23
Bijzonder goede en prettige ervaring met Stataego Advies in het bijzonder Andre heeft ons zeer kundig geadviseerd met een positieve uitkomst in ons dossier. Een echte aanrader!
MarnixMarnix
16:10 26 Apr 22
Een heel prettig en deskundig gesprek gehad met Roy, hij heeft mij goed de juridische insteek over mijn kwestie uitgelegd en van nuttig advies voorzien. Ook voor de verschillende tegeltjeswijsheden ben ik hem dankbaar!
Niek van AarleNiek van Aarle
19:41 14 Sep 21
Als student zijnde is het soms lastig om een interview af te leggen met een ervaren werker in de financiële sector. Echter wilde heer Martens van Stratego advies ons een uur keurig te woord staan, we werden openhartig ontvangen en ze maakten geen probleem van een paar studenten die een uur van zijn tijd afnamen. Hij hielp ons goed gaf een duidelijk verhaal en liet zien dat ze weten waar ze over praten. Super vriendelijk bedrijf!
Tom CloutTom Clout
11:45 07 Jul 21
Zeer tevreden over de expertise van Dhr. Martens.Staat altijd direct voor je klaar en heeft mij en het bedrijf met uiteenlopende zaken succesvol geholpen. Zoals contract onderhandelingen bij huurbazen, schade afhandelingen, een exit bij een bedrijf en laatst heeft Dhr Martens gefungeerd als mediator bij een VOF break en dit tot in de puntjes afgehandeld.Kortom: André is mijn vast aanspreekpunt voor zga alle zaken.
Hesto StokkentreHesto Stokkentre
12:24 11 Jun 21
Mijn ervaring met Strataego (Roy van de Wiel) was heel positief. Er werd verassend snel gereageerd op mijn mail. Roy begreep begreep mijn situatie en kon heel direct handelen aangaande mijn VSO overeenkomst.Daardoor voelde ik mij een stuk geruster en kon de VSO snel afgehandeld worden. Voor de toekomst zou ik zeker weer contact opnemen met Strataego, maar hopelijk hoeft het het daar niet van te komen.Herma
Evy PetersEvy Peters
09:35 01 Jun 21
Eenmaal contact opgenomen via de website, kreeg ik al binnen een dag reactie van Roy. Persoonlijk, toegankelijk en to the point. De snelle responsetijd is altijd gebleven gedurende de periode dat dit nodig was voor de afhandeling van mijn vso. Roy van der Wiel heeft mij op zeer deskundige en doeltreffende wijze geadviseerd en begeleid. Het advies wat hij mij gaf om onzekerheid bij mij weg te nemen, waar hij noch ik de positieve uitkomst van tevoren van konden bevroeden, bleek uiteindelijk zeer goed uit te pakken voor mij. Roy spreekt duidelijke en klare taal. Hij weet je alles zonder vakjargon goed uit te leggen en daar waar nodig je gerust te stellen of juist te waarschuwen. Geen dubbele agenda. Mocht ik ooit nog een keer deskundig financieel of juridisch advies nodig hebben, dan is de keuze voor Stataego makkelijk gemaakt. Nogmaals bedankt!
js_loader

Business advice today?

About Strataego Advies Eindhoven

Let's get in touch.

Ready to be more successful in business?