Financieel advies

Financieel advies nodig in Eindhoven of omgeving? De financieel adviseurs van Strataego Advies staan klaar voor ondernemers en particulieren. Wij ondersteunen u bij het realiseren van uw financiële uitdaging. Dit doen we op basis van een financieel plan of ‘ad hoc’ naar aanleiding van een belangrijke gebeurtenis in uw leven. Met welke vraag u ook aanklopt, we denken graag met u mee. Wilt u deskundig financieel advies? Informeer dan vrijblijvend naar wat wij voor u kunnen betekenen door ons te bellen op +31 (0)40 3041460 of stuur een berichtje via Whatsapp.

Financiële planning voor ondernemers

Financiële planning is van grote waarde voor u als ondernemer. Van belang is dat uw persoonlijke en zakelijke financiële keuzes elkaar versterken. Hoe houdt u als bestuurder, aandeelhouder en/of ondernemer het overzicht in dit dynamische financiële landschap? En hoe krijgt u uw financiële stip op de horizon scherp? Door goed naar u te luisteren en vrijuit te sparren, zijn wij in staat om tot de kern te komen. Wij streven naar een vertrouwensrelatie waarin we een financiële oplossing aan kunnen dragen die echt bij u past. Hierbij kunt u denken aan de volgende onderwerpen.

  • Inkomens-en vermogensplanning
  • Belastingadvies over zakelijke en particuliere belastingdruk
  • Bedrijfsadvies voorbereiden en plannen overdracht van uw bedrijf
  • Bewaken risico’s en aansprakelijkheid
  • Notarieel advies ondernemingsstructuur en eigendom

Onafhankelijk financieel advies

Vermogensadvies

Ook vragen over hoe u uw vermogen kunt beschermen tegen risico’s, of hoe u voorkomt dat buitenstaanders inzicht krijgen in uw vermogen en bezittingen, helpen wij beantwoorden. Onze ervaren financieel adviseurs staan voor u klaar. Allereerst nemen wij de tijd om met u kennis te maken in een geheel vrijblijvend en gratis eerste gesprek. Wij helpen u graag bij het maken van uw persoonlijke financiële keuzes op het gebied van wonen, inkomen en vermogen. Zodat u uw leven kunt leven zoals u dat wilt!

Wij geven ‘tailor made’ financieel advies over onder andere de volgende onderwerpen.

Financieel advies voor particulieren

Particulier financieel advies nodig? Geen enkel probleem. Wij helpen ook u graag bij het benutten van uw financiële mogelijkheden of het opstellen en uitvoeren van een financieel plan. Een gebeurtenis als de aankoop van een woning of verandering van werk kan tot financiële uitdagingen leiden waarbij deskundig advies gewenst is. Of u denkt er bijvoorbeeld aan om eerder te stoppen met werken of ontvangt een schenking of erfenis. Wat zijn in die situaties uw financiële mogelijkheden? Wij bieden u helder financieel inzicht in uw persoonlijke situatie. 


Deskundig financieel advies voor iedere vraag

Financieel advies gaat over de financiële kant van uw woon-, werk- en leefsituatie. Het zijn vaak complexe vragen over vermogen, inkomsten, hypotheek, verzekering of pensioen. Of over het risico van arbeidsongeschiktheid of overlijden. Wij brengen uw risico’s, wensen en doelstellingen in kaart en ondersteunen u in het nemen van de juiste keuzes. Wij monitoren, sturen bij en geven duidelijke informatie. Ook begeleiden wij u fiscaal en notarieel bij de realisatie van uw wensen in overeenstemming met fiscale wet- en regelgeving. Onze kracht is om vanuit meerdere disciplines naar uw situatie te kijken. Dat scheelt u tijd én kosten.

Vrijblijvend financieel advies ontvangen?

Of u nu ondernemer bent of in loondienst werkt, uw eerste huis koopt of een volgende stap zet, young professional bent of nadenkt over stoppen met werken, u wenst bij belangrijke beslissingen te kunnen vertrouwen op een eerlijk en onafhankelijk financieel advies. Ervaar zelf wat persoonlijke samenwerking met een financieel adviseur van Strataego Advies voor u kan betekenen! Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Vul dan het contactformulier in of neem direct contact met ons op door te bellen naar +31 (0)40 3041460. Wij ontvangen u graag op ons kantoor voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

First Free consultation

 #Gratis eerste advies
 #Financieel advies
 #Fiscaal advies
 #Juridisch advies
 #Notarieel advies
 Betrokken adviseurs, ook buiten reguliere kantoortijden.