Rate this page

Financieel advies nodig in Eindhoven of omgeving? De financieel adviseurs van Strataego Advies staan klaar voor ondernemers en particulieren. Wij ondersteunen bij financiële uitdagingen. Dit doen we op basis van een financieel plan of ‘ad hoc’ naar aanleiding van een belangrijke gebeurtenis. Van verkoop onderneming tot het plannen van de oude dag, het regelen van een nalatenschap. Wilt u deskundig financieel advies? Informeer dan vrijblijvend naar wat wij voor u kunnen betekenen.

Financiële planning voor ondernemers

Financiële planning is van grote waarde voor u als ondernemer. Van belang is dat uw persoonlijke en zakelijke financiële keuzes elkaar versterken. Hoe houdt u als bestuurder, aandeelhouder en/of ondernemer het overzicht in dit dynamische financiële landschap? En hoe krijgt u uw financiële stip op de horizon scherp? Door goed naar u te luisteren en vrijuit te sparren, zijn wij in staat om tot de kern te komen. Wij streven naar een vertrouwensrelatie waarin we een financiële oplossing aan kunnen dragen die echt bij u past. Hierbij kunt u denken aan de volgende onderwerpen.

  • Inkomens-en vermogensplanning
  • Belastingadvies over zakelijke en particuliere belastingdruk
  • Bedrijfsadvies voorbereiden en plannen overdracht van uw bedrijf
  • Bewaken risico’s en aansprakelijkheid
  • Notarieel advies ondernemingsstructuur en eigendom

Onafhankelijk financieel advies

U bent welkom voor een adviesgesprek op ons kantoor aan de Stratumsedijk 6 in Eindhoven.
We hebben namelijk oprechte interesse in wie u bent en willen u graag leren kennen. Want alleen dan kunnen we u helpen en een advies geven dat écht bij uw persoonlijke situatie en wensen past.

Financieel advies

Ook vragen over hoe u uw vermogen kunt beschermen tegen risico’s, of hoe u voorkomt dat buitenstaanders inzicht krijgen in uw vermogen en bezittingen, helpen wij beantwoorden. Onze ervaren financieel adviseurs staan voor u klaar. Allereerst nemen wij de tijd om met u kennis te maken in een geheel vrijblijvend en gratis eerste gesprek. Wij helpen u graag bij het maken van uw persoonlijke financiële keuzes op het gebied van wonen, inkomen en vermogen. Zodat u uw leven kunt leven zoals u dat wilt! Wij geven ‘tailor made’ financieel advies over onder andere de volgende onderwerpen.

Hoe we te werk gaan..

Juridische hulp bij faillissement? Kom snel in contact met onze specialisten. Wij beschikken over veel ervaring bij faillissementen. Snel weten wat uw rechten zijn? Lees hoe wij te we te werk gaan..

Het voorkomen van een faillissement of doorstarten na faillissement is geen simpele druk op de knop, maar het resultaat van een gedegen inventarisatie van uw wensen en mogelijkheden. We zetten belangrijke aspecten samen met u op een rij. De specialist faillissementsrecht neemt hiervoor de tijd in het eerste kennismakingsgesprek dat altijd volledig gratis en vrijblijvend is. U zit nergens aan vast!

Als het tussen u en de adviseur ‘klikt’ en wij u goed van dienst kunnen zijn, dan ontvangt u van ons een passend voorstel voor de begeleiding van het faillissement. We baseren het adviestraject altijd op uw doelen en financiële mogelijkheden. Wij hechten daarbij meer belang aan een realistische benadering van de mogelijkheden in het faillissement dan aan het scheppen van te hoge verwachtingen. Als u zich hierin kunt vinden, dan gaan we voortvarend met de advisering en begeleiding aan de slag. Dat is het uitgangspunt van onze heldere dienstverlening. 

Vanaf dit moment ontzorgen wij u en zorgen dat alles van a tot z geregeld is. Uw financiële en fiscale zaken handelen wij snel en goed af. Deze actieve werkwijze heeft zich inmiddels ruimschoots bewezen. Lees hier de reviews van mensen die u voor gingen.

Voor, tijdens en na de het adviestraject zijn wij graag uw aanspreekpunt. Onze samenwerking levert al lange tijd uitsluitend tevreden ­klanten op. Voor onze klanten zetten wij dat ene stapje extra dat nu juist in veel zaken het verschil maakt. Uw zaak is bij ons in goede handen.

Particulier financieel advies

Particulier financieel advies nodig? Geen enkel probleem. Wij helpen ook u graag bij het benutten van uw financiële mogelijkheden of het opstellen en uitvoeren van een financieel plan. Een gebeurtenis als de aankoop van een woning of verandering van werk kan tot financiële uitdagingen leiden waarbij deskundig advies gewenst is. Of u denkt er bijvoorbeeld aan om eerder te stoppen met werken of ontvangt een schenking of erfenis. Wat zijn in die situaties uw financiële mogelijkheden? Wij bieden u helder financieel inzicht in uw persoonlijke situatie. 

Waar ik de hoop en het vertrouwen op een goede afloop al bijna had laten varen, ging Strataego Advies voortvarend te werk. Professioneel, discreet, empathisch en bijzonder doelgericht.
Dominique
Recensie Google
Strataego heeft korte communicatie lijnen met interne accountants, adviseurs en de notaris waardoor ik snel mijn contracten heb kunnen omzetten met mijn clienten.
Yen
Recensie google
De ondersteuning was snel, doortastend en adequaat; het contact prettig, begripvol en aangenaam ’basic’. En wat we zeker ook willen vermelden is dat we geraakt werden door de menselijke maat in het contact en de afwikkeling.
Jos
Recensie google

Financieel advies nodig?

Of u nu ondernemer bent of in loondienst werkt, uw eerste huis koopt of een volgende stap zet, young professional bent of nadenkt over stoppen met werken, u wenst bij belangrijke beslissingen te kunnen vertrouwen op een eerlijk en onafhankelijk financieel advies. Ervaar zelf wat persoonlijke samenwerking met een financieel adviseur van Strataego Advies voor u kan betekenen! Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Vul dan het contactformulier in of neem direct contact met ons op door te bellen naar +31 (0)40 3041460

Boek een intake op ons kantoor in Eindhoven of per telefoon

× Hoe kan ik je helpen?