Hulp bij aangifte inkomstenbelasting nodig? Of wilt u de inkomstenbelasting berekenen. Op deze pagina een inkomstenbelasting calculator. Wilt u een nauwkeurige berekening ontvangen waarbij rekening wordt gehouden met al uw persoonlijke omstandigheden zoals specifieke zorgkosten of overige aftrekposten? De financieel adviseurs en fiscalisten binnen Strataego Advies Eindhoven kunnen u hierbij van dienst zijn! Bel ons direct op het telefoonnummer 040-3041460 of stuur een bericht via Whatsapp. Wij staan u graag te woord. 

Belasting besparen!

U bent welkom voor een gratis adviesgesprek op ons kantoor aan de Stratumsedijk 6 in Eindhoven.
We hebben namelijk oprechte interesse in wie u bent en willen u graag leren kennen. Want alleen dan kunnen we u helpen en een advies geven dat écht bij uw persoonlijke situatie en wensen past.

Hoe we te werk gaan..

Juridische hulp bij uw belastingen? Kom snel in contact met onze specialisten. Lees hoe wij te we te werk gaan..

Het besparen van belasting is geen simpele druk op de knop, maar het resultaat van een gedegen inventarisatie van uw wensen en mogelijkheden. We zetten belangrijke aspecten samen met u op een rij. Wij nemen hiervoor de tijd in het eerste kennismakingsgesprek dat altijd volledig gratis en vrijblijvend is. U zit nergens aan vast!

Als het tussen u en de adviseur ‘klikt’ en wij u goed van dienst kunnen zijn, dan ontvangt u van ons een passend voorstel. We baseren het adviestraject altijd op uw doelen en financiële mogelijkheden. Wij hechten daarbij meer belang aan een realistische benadering van de mogelijkheden dan aan het scheppen van te hoge verwachtingen. Als u zich hierin kunt vinden, dan gaan we voortvarend met de advisering en begeleiding aan de slag. Dat is het uitgangspunt van onze heldere dienstverlening. 

Vanaf dit moment ontzorgen wij u en zorgen dat alles van a tot z geregeld is. Uw financiële en fiscale zaken handelen wij snel en goed af. Deze actieve werkwijze heeft zich inmiddels ruimschoots bewezen. Lees hier de reviews van mensen die u voor gingen.

Voor, tijdens en na de het adviestraject zijn wij graag uw aanspreekpunt. Onze samenwerking levert al lange tijd uitsluitend tevreden ­klanten op. Voor onze klanten zetten wij dat ene stapje extra dat nu juist in veel zaken het verschil maakt. Uw zaak is bij ons in goede handen.

Hulp bij aangifte inkomstenbelasting

Hulp nodig bij uw aangifte inkomstenbelasting? Wij bieden u advies en zorgen ervoor dat u niet teveel belasting afdraagt. Profiteer van alle belastingvoordelen. Vul dan het contactformulier in of neem direct contact met ons op door te bellen naar 040 3041460. Wij ontvangen u graag op ons kantoor voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Boek een intake op ons kantoor in Eindhoven of per telefoon