Samenwerking

Gezocht zelfstandig bedrijfsadviseur

Heeft u de kennis en ervaring om een ondernemer te ondersteunen met zijn bedrijf? Wilt u energie krijgen van uw werk, in plaats van energie stoppen in bedrijfspolitiek? Als zelfstandig ondernemer aan het werk, maar wel behoefte aan collega’s en een team om u heen?  3x ja, dan bent u misschien wel de adviseur die Strataego Advies zoekt!

 

Onze ambitie is om uit te groeien tot dé deskundige, laagdrempelige adviseur voor het midden-en kleinbedrijf. Bij het bereiken van die ambitie geloven we in de kracht van samenwerking. We zijn daarom op zoek naar zelfstandige bedrijfsadviseurs met een stevig netwerk in het MKB die een succesvolle adviespraktijk willen opzetten of verder willen groeien.

 

Aansluiten bij Strataego Advies heeft veel voordelen. Zo sluit u zich aan bij een organisatie die al 10 jaar advies geeft aan het MKB en met succes! Klanten zijn zeer tevreden over onze dienstverlening en blijven vragen naar de diensten van Strataego Advies. Je sluit je aan als bedrijfsadviseur bij een bedrijf dat bekend is in de regio en waarbij de organisatie staat als een huis. Daarnaast heeft u bij Strataego Advies de volgende voordelen.

  • – Je begint met een vliegende start!
  • – Je hebt ervaren adviseurs om je heen voor begeleiding en het delen van kennis.
  • – De marketing voor jouw nieuwe vestiging wordt voorbereid, elke adviseur krijgt marketing ondersteuning voor versteviging van zijn reputatie en leadgeneratie.
  • – Je treedt toe tot een club enthousiaste en kundige mensen
  • – Je krijgt ondersteuning bij klantenacquisitie, zodat je direct kunt beginnen
  • – Wij investeren samen in jou!