Rate this page

Vacatures Strataego Advies I Eindhoven

Bedrijfsadviseur,
Afgeronde HBO/WO opleiding binnen finance of rechten.

Financieel adviseur,
profiel(en) WFT Basis, WFT Hypotheken, WFT Vermogen.

Advocaat,
profiel(en) arbeidsrecht, contractenrecht, letselschade, ondernemingsrecht. 

Secretarieel medewerk(st)er,
Afgeronde MBO/HBO opleiding en relevante werkervaring als managementassistent.

Open sollicitaties,
Wil je bij Strataego Advies komen werken, maar staat er op dit moment geen passende vacature tussen? Dan kun je een open sollicitatie versturen, waarbij je helder vermeldt naar wat voor baan je op zoek bent en wat wij hierin voor jou zouden kunnen betekenen.

 

Wij werken niet met recruiters voor de invulling van onze vacatures.

Ondernemende adviseurs

Heb jij de kennis en ervaring om binnen jouw vakgebied succesvoller te worden? Wil je als zelfstandige en ondernemende adviseur aan de slag gaan vanuit een prachtige locatie in Eindhoven? Ben je op zoek naar een bestendige samenwerking met andere adviseurs met elk een eigen specialisme om ervaringen en opdrachten te delen? Dan komen we graag met jou in contact.

Over ons

Strataego Advies Eindhoven groeit met een gepast tempo, hierdoor staan wij altijd open voor nieuwe adviseurs die hun steentje kunnen bijdragen om de service voor onze relaties te verbreden en de kwaliteit op peil te houden. De kwaliteit van de dienstverlening gaat in ons geval boven de kwantiteit. Interesse om ons team te versterken? Wij bieden je een dynamische omgeving waarin jouw kennis, ervaringen en kwaliteiten optimaal worden benut en waarin je ook als mens volledig tot je recht komt. Graag komen we met jou in contact!

Kom jij ons team versterken?

Ben je naar aanleiding van bovenstaande geïnteresseerd om met ons van gedachten te wisselen? Neem dan contact op. We kijken graag samen naar de mogelijkheden. Desgewenst kunt u met uw e-mailbericht een CV en motivatie meesturen. Uw contactaanvraag kunt u zenden naar [email protected]

Boek een intake op ons kantoor in Eindhoven of per telefoon

× Hoe kan ik je helpen?