Openstaande vacatures

Bedrijfsadviseur

Financieel adviseur

Jurist arbeidsrecht

Jurist familierecht

Secretarieel medewerk(st)er

Open sollicitaties

Ondernemende adviseurs

Heb jij de kennis en ervaring om binnen jouw vakgebied succesvoller te worden? Wil je als zelfstandige en ondernemende adviseur aan de slag gaan vanuit een prachtige locatie in Eindhoven? Ben je op zoek naar een bestendige samenwerking met andere adviseurs met elk een eigen specialisme om ervaringen en opdrachten te delen? 

Dan komen we graag met jou in contact.

Over ons

Strataego Advies Eindhoven groeit met gepast tempo, hierdoor staan wij altijd open voor nieuwe adviseurs. De kwaliteit van gaat in ons geval boven kwantiteit. Interesse om ons team te versterken? Wij bieden je een dynamische omgeving waarin jouw kennis, ervaringen en kwaliteiten optimaal worden benut en waarin je ook als mens volledig tot je recht komt.

Kom jij ons team versterken?

Ben je naar aanleiding van bovenstaande geïnteresseerd om met ons van gedachten te wisselen of dit iets voor jou is? Neem dan contact op. We kijken graag samen naar de mogelijkheden. Stuur een e-mailbericht met uw CV en motivatie naar info@strataego-advies.nl. Wij ontvangen u graag op ons kantoor voor een kennismakingsgesprek.

Get A Free consultation

 #Gratis eerste advies
 #Financieel advies
 #Fiscaal advies
 #Juridisch advies
 #Notarieel advies
 Betrokken adviseurs, ook buiten reguliere kantoortijden.