Nieuws

Huurvermindering horeca

Huurprijsvermindering coronaGetroffen door een sluiting vanwege het coronavirus? Mogelijk komt u in aanmerking voor huurprijs vermindering.Plan gratis intakegesprek Op 27 januari 2021 is er een

Lees meer »

Erfbelasting advies Eindhoven

Heeft u behoefte aan advies over erfbelasting? Strataego Advies Eindhoven geeft antwoord op uw vragen over erfrecht. Voorkom teveel erfbelasting. Bespaar op de erfbelasting door ons de aangifte erfbelasting op te laten stellen.

Lees meer »

Holdingstructuur

Of uw onderneming klein of groot is, voor iedere onderneming biedt de holdingstructuur veel voordelen. Een holding biedt flexibiliteit, bescherming en fiscale voordelen. Wilt u weten of het oprichten van een holdingstructuur interessant voor u is? Neem dan contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Lees meer »

Pensioenfonds en pensioenverzekering

Pensioen opbouwen bij een pensioenfonds en bij een pensioenverzekeraar lijkt op het eerste gezicht hetzelfde. Pas als je er iets dieper in duikt, blijkt er een verschil te zijn. In dit artikel een korte samenvatting.

Lees meer »

Eenmanszaak of een BV?

Bij het starten van een nieuw bedrijf kiest u voor een rechtsvorm: dit is de juridische vorm van de onderneming. Startende ondernemers twijfelen geregeld over de keuze tussen het oprichten van een eenmanszaak of BV (Besloten Vennootschap). De voornaamste verschillen tussen deze rechtsvormen zijn de aansprakelijkheid en de belastingen. In dit artikel zetten we de mogelijkheden op een rijtje.

Lees meer »

Fiscaal advies van fiscalist in Eindhoven

In samenwerking met de beste notarissen helpen onze fiscalisten u ook voordelig bij planning van erven van vermogen en bedrijfsopvolging en bij het maken van de juiste financiële keuzes op het gebied van wonen, inkomen en vermogen. Wij begeleiden particulieren ook bij echtscheiding op het gebied van financiën en belastingen.

Lees meer »

Partneralimentatie 2020

Als u gaat scheiden in januari 2020 of daarna geldt een maximaal termijn van vijf jaar, tenzij een van de uitzonderingen van toepassing is. Hoe dit precies zit, leest u in dit artikel.

Lees meer »

Meer informatie over algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden kunnen u helpen om een betere ondernemer te zijn. Deze rechtsgeldige algemene voorwaarden bepalen wat uw klanten, leveranciers of afnemers van u mogen verwachten en wat u van hen verwacht. Lees meer over het gebruik van algemene voorwaarden, wat u moet opnemen in algemene voorwaarden en hoe u uw bedrijfsbelangen kunt beschermen in ons nieuwe artikel.

Lees meer »

Boek een intake op ons kantoor in Eindhoven of per telefoon