Rate this page

Heeft u een uitdaging voor onze jurist? De juridisch adviseurs van Strataego Advies bieden duidelijk ‘no-nonsense’ juridisch advies en rechtsbijstand aan ondernemers en particulieren. Wij lopen voorop, weten van aanpakken en steken onze nek voor u uit. Leg uw juridisch vraagstuk aan ons voor en wij laten u ervaren dat wij het verschil maken! De eerste beoordeling op basis van uw vraag of omschrijving van het geschil kost u niets en is geheel vrijblijvend. Bel ons direct voor juridisch advies op +31 (0)40 3041460 of contact ons via Whatsapp.

Juridische vraag of geschil?

Juridische vragen en geschillen, iedereen kan er mee te maken krijgen. Denk bijvoorbeeld aan conflicten op de werkvloer of een geschil over de huur(overeenkomst) van een woning of bedrijfspand. Of de vaststelling van de aansprakelijkheid en de afwikkeling van een (letsel)schadevergoeding. Daarnaast kan het handelen (of niet-handelen) door de overheid leiden tot juridische vragen en geschillen. Wij verschaffen duidelijkheid in deze complexe juridische, fiscale en financiële vraagstukken, zodat u weet waar u aan toe bent. Waar het voor u ophoudt, begint het voor ons. Geen loze woorden maar de dagelijkse werkelijkheid bij Strataego Advies.

Gratis adviesgesprek

U bent welkom voor een gratis adviesgesprek op ons kantoor aan de Stratumsedijk 6 in Eindhoven.
We hebben namelijk oprechte interesse in wie u bent en willen u graag leren kennen. Want alleen dan kunnen we u helpen en een advies geven dat écht bij uw persoonlijke situatie en wensen past.

Particulier juridisch advies

Ook bij particulieren kunnen zich situaties voordoen waarbij u juridisch advies nodig is. Wij werken met dezelfde inzet en enthousiasme voor al onze cliënten. Wat nu als er een discussie of geschil ontstaat met de koper van uw auto, de buurman of gemeente over de nieuwe schutting, uw verhuurder/ huurder of uw werkgever? En wat als uw echtgeno(o)t(e) plots wil scheiden en u zich zorgen maakt over de financiële en/of fiscale gevolgen van de verdeling van de gemeenschap? Neem dan contact op met een juridisch adviseur van Strataego Advies in Eindhoven. Wij staan voor u klaar!

Arbeidsrecht

Of het nu gaat om het aangaan van nieuwe arbeidsovereenkomsten, of het wijzigen of beëindigen van bestaande dienstverbanden: onze experts hebben verstand van zaken.

Ondernemingsrecht

Adviseren bij het oprichten en de juridische structuur van uw onderneming. Adviseren en bemiddelen over zaken rond vennootschapsrecht

Belastingrecht

U kunt onze fiscalist inschakelen als er een conflict is of dreigt. Een conflict met de belastingdienst of een conflict over belastingen. Advies over zaken belastingrecht en second opinion.

Juridisch advies voor bedrijven, niet van 9- tot- 5

Ondernemer bent u niet alleen van 9 tot 5. Daarom zijn onze juridisch adviseurs voor u beschikbaar wanneer u ons nodig heeft. Ook in de avonduren en weekenden. Daarin onderscheiden wij ons van de rest. Uw juridische zaak is urgent en wenst dat het snel wordt behandeld. Wij werken met een team van gedreven juristen en fiscalisten collectief aan uw oplossing. Wij streven altijd naar het beste resultaat. Dit resultaat leggen we vast in waterdichte overeenkomsten. Wij verlenen rechtsbijstand in juridische procedures, analyseren uw kansen en zorgen ervoor dat u de juiste keuzes maakt. Dat scheelt u veel tijd en geld! Bel ons direct op +31 (0)40 3041460 om inzicht te krijgen in de mogelijkheden.

Contractenrecht

U kunt bij ons terecht voor juridische kwesties rond vastgoed- en huurrecht, verzekeringsrecht, en koop en verkoop van (o)nroerende zaken. Ook kunnen wij uw overeenkomsten en algemene voorwaarden beoordelen en opstellen.

Incasso

Bij achterstallige en uitblijvende betalingen van debiteuren starten wij een incassotraject. Onze jurist bemiddelt en procedeert voor u met één doel en dat is de incasso van uw vordering op de debiteur.

Huurrecht

Wij adviseren bij vragen en problemen over huurcontracten. Ook kunnen wij uw overeenkomsten opstellen of beoordelen. Ook het oplossen van conflicten tussen huurder en verhuurder is voor ons dagelijks werk.

Juridisch advies nodig?

Heeft u een uitdaging voor onze jurist? Leg uw juridisch vraagstuk direct gratis aan ons voor en wij laten u ervaren dat wij het verschil maken. Zonder enige verplichting, beloofd! Vul  het contactformulier in of neem direct contact met ons op door te bellen naar 040-3041460. Wij ontvangen u graag op ons kantoor voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Boek een intake op ons kantoor in Eindhoven of per telefoon

× Hoe kan ik je helpen?