Juridisch advies

Heeft u een uitdaging voor onze jurist? De juridisch adviseurs van Strataego Advies bieden duidelijk ‘no-nonsense’ juridisch advies en rechtsbijstand aan ondernemers en particulieren. Wij lopen voorop, weten van aanpakken en steken onze nek voor u uit. Leg uw juridisch vraagstuk aan ons voor en wij laten u ervaren dat wij het verschil maken! De eerste beoordeling op basis van uw vraag of omschrijving van het geschil kost u niets en is geheel vrijblijvend. Bel ons direct voor juridisch advies op +31 (0)40 3041460 of contact ons via Whatsapp.

Juridische vraag of geschil

Juridische vragen en geschillen, iedereen kan er mee te maken krijgen. Denk bijvoorbeeld aan conflicten op de werkvloer of een geschil over de huur(overeenkomst) van een woning of bedrijfspand. Of de vaststelling van de aansprakelijkheid en de afwikkeling van een (letsel)schadevergoeding. Daarnaast kan het handelen (of niet-handelen) door de overheid leiden tot juridische vragen en geschillen. Wij verschaffen duidelijkheid in deze complexe juridische, fiscale en financiële vraagstukken, zodat u weet waar u aan toe bent. Waar het voor u ophoudt, begint het voor ons. Geen loze woorden maar de dagelijkse werkelijkheid bij Strataego Advies.

Allround juristen

Voorkom een juridisch probleem

Op juridische verassingen zit niemand te wachten, voorkom problemen en profiteer van een samenwerking met Strataego Advies. U heeft altijd de juiste juridische hulp bij de hand. Zo bent u continu verzekerd van praktisch, persoonlijk en professioneel advies. Met onze brede dienstverlening houden wij u en uw bedrijf doorlopend in topvorm. Onze juridische adviezen stellen u in staat om, onder alle omstandigheden, de juiste beslissingen te nemen in een kort tijdsbestek. 

De kern van onze diensten:

Juridisch advies voor bedrijven, niet 9- tot- 5

Ondernemer bent u niet alleen van 9 tot 5. Daarom zijn onze juridisch adviseurs voor u beschikbaar wanneer u ons nodig heeft. Ook in de avonduren en weekenden. Daarin onderscheiden wij ons van de rest. Uw juridische zaak is urgent en wenst dat het snel wordt behandeld. Wij werken met een team van gedreven juristen en fiscalisten collectief aan uw oplossing. Wij streven altijd naar het beste resultaat. Dit resultaat leggen we vast in waterdichte overeenkomsten. Wij verlenen rechtsbijstand in juridische procedures, analyseren uw kansen en zorgen ervoor dat u de juiste keuzes maakt. Dat scheelt u veel tijd en geld! Bel ons direct op +31 (0)40 3041460 om inzicht te krijgen in de mogelijkheden.

Juridisch advies voor particulieren

Ook bij particulieren kunnen zich situaties voordoen waarbij u juridisch advies nodig is. Wij werken met dezelfde inzet en enthousiasme voor al onze cliënten. Wat nu als er een discussie of geschil ontstaat met de koper van uw auto, de buurman of gemeente over de nieuwe schutting, uw verhuurder/ huurder of uw werkgever? En wat als uw echtgeno(o)t(e) plots wil scheiden en u zich zorgen maakt over de financiële en/of fiscale gevolgen van de verdeling van de gemeenschap? Neem dan contact op met een juridisch adviseur van Strataego Advies in Eindhoven. Wij staan voor u klaar!

Juridisch advies nodig?

Heeft u een uitdaging voor onze jurist? Leg uw juridisch vraagstuk direct gratis aan ons voor en wij laten u ervaren dat wij het verschil maken. Zonder enige verplichting, beloofd! Vul  het contactformulier in of neem direct contact met ons op door te bellen naar +31 (0)40 3041460. Wij ontvangen u graag op ons kantoor voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.