Juridisch Advies

Juridisch advies voor ondernemers en particulieren in Eindhoven onbetaalbaar? Niet met de heldere juridische adviezen van Strataego Advies over uw rechten en plichten. Leg uw juridisch vraagstuk gratis aan ons voor. Onze juristen bespreken vervolgens met u de mogelijkheden. Zonder enige verplichting, beloofd!

Persoonlijk juridisch advies

Geen enkel mens is hetzelfde en elke juridische zaak is uniek. Daarom investeren we graag onze tijd om u eerst beter te leren kennen. Zo komen we erachter wat er speelt en waar uw behoeften liggen. Ervaar onze snelle persoonlijke service.

 

Juridisch advies voor bedrijven

Ondernemer bent u niet alleen van 9 tot 5. Daar is onze juridische dienstverlening volledig op aangepast. Wij zijn beschikbaar wanneer u ons nodig heeft. Zelfs in de avonduren en weekenden. Daarin onderscheiden wij ons van de rest. U wilt dat uw zaak snel wordt behandeld. Uw juridische zorgen nemen wij uit handen. Of het nu gaat om een onderhandeling met uw bank, financier, werknemer of leverancier gaat. Wij streven naar het beste resultaat. Dit resultaat leggen we vast in waterdichte overeenkomsten. Ook ondersteunen wij u in een zakelijk conflict of rechtszaak met uw werknemer, afnemer of investeerder. Wij verlenen rechtsbijstand, analyseren uw kansen en zorgen ervoor dat u de juiste keuzes maakt. Ook voor bedrijfsadvies en financieel advies kunt u bij ons terecht. Dat scheelt u veel tijd en geld.

 

Juridisch advies voor particulieren

Ook bij particulieren kunnen zich situaties voordoen waarbij u juridisch advies nodig is. Wij werken met dezelfde inzet voor al onze cliënten. Wat nu als er een discussie of geschil ontstaat met de koper van je auto, de buurman over de nieuwe schutting, je verhuurder/ huurder of je werkgever? En wat als je echtgenote plots wil scheiden en u zich zorgen maakt over de financiële en/of fiscale gevolgen van de verdeling van de gemeenschap? Dan is het raadzaam om advies in te winnen van een juridisch adviseur van Strataego Advies.

 

Voorkom juridische problemen

Op juridische verassingen zit niemand te wachten, voorkom problemen en profiteer van een samenwerking met Strataego Advies. U heeft altijd de juiste juridische hulp bij de hand. Zo bent u continu verzekerd van praktisch, persoonlijk en professioneel advies. Met onze brede dienstverlening houden wij u en uw bedrijf in topvorm. Onze adviezen stellen u in staat om, onder alle omstandigheden, de juiste beslissingen te nemen in een kort tijdsbestek.

 

 

Juridisch advies nodig?

Bent u op zoek naar een juridisch advies in Eindhoven? Dan bent u bij Strataego Advies aan het juiste adres. Vul dan het contactformulier in of neem direct contact met ons op door te bellen naar +31 (0)40 3041460. Wij ontvangen u graag voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Vrijblijvend kennismaken?

Gratis quickscan

Benieuwd wat Strataego Advies voor uw onderneming kan betekenen? Neem contact op voor een kosteloze kennismaking en vrijblijvende analyse van uw ondernemersvraag. We ontvangen u graag op ons kantoor in Eindhoven. Neem contact op via 040 – 304 14 60 of info@strataego-advies.nl.